75

бай-Петър

преди 15 години

Бе тоз чиляк работил ли е някога?Кат го гледам ветер го вее на бел кон (умря *** дет го фалеше и ся почна сам да се фали,нищо че никой не му вярва)...още от малък май,прави се на рибар,*** тоя път той ша апне куката-а наслука да му е !

74

ТАНКИСТ

преди 15 години

СТИГА ЛЪГА НАРОДА ВЕ СЕР-ГЕЙ

73

преди 15 години

Тези са толкова нагли, че чак се самозабравиха в лъжите и измамите си.България тепърва влиза сериозно в кризата. Ще е по-зле и 2010.А тези *** сзаради предизборни дивиденти (надявайки се да подлъжат някои по-прости хорица) с жалкия си и неадекватен "антикризисен план" даже усилват бъдещите негативни тенденции.Едно на ръка, че смешните им т.нар. "мерки" са кухи, и вредни. Но и пънейки се предизборно, че България криза не я лови и протакайки покрай изборите губят безценно време, около 4 - 6 месеца) за адекватна подготовка и реакция на кризата. А бързината на реакцията в днешната ситуация е даже с по-голямо значение от доизпипването на вземаните мерки.Гласувайте! И гласувайте най-вече умно!

72

ко да е

преди 15 години

няма такива филми...тоз лъже!:))

71

преди 15 години

криза няма за онзи който няма семеиство и деца ,който да облича ,храни и изпрати на училище и да покрва ежемесечните сметките и да се грижи за бедните пенсионирани родители

70

Fred Astor

преди 15 години

Не вярвайте на ***!Най оптимистичните прогнози сочат 10 години рецесия.Гответе се за жизнен стандарт в пъти по нисък от сегашния мизерен стандарт.

69

Жоро

преди 15 години

...но само ако не управлявате повече никога!

68

БИСМАРК

преди 15 години

НАЙ-МНОГО СЕ ЛЪЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ, СЛЕД ЛОВ И ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА! Мислете и умната на изборите

67

Бай Тошо

преди 15 години

Абе *** как можеш да говориш така неподготвен кризата тепърва предстои и целия народ ще я усети , вместо да залъгвате народа защо не изготвихте адекватен икономичен план за тежката финансова ситуация в която сме !!!

66

преди 15 години

Serliv dano chetesh presata i dano vidish kolko ne ti se kefime, dori i GERB da sa novata izdunka NIE SME ZADULJENI DA PROBVAME PORADI LIPSATA NA ALTERNATIVA

65

Volf

преди 15 години

Какво друго може да каже човек , който не е работил нищо през целия си живот досега . Чак вече не може да ме очуди .

64

преди 15 години

тоя ненормалник що си мисли, че хората са уфсе и му вярват. икономистите ясно заявиха, кризата ще бъде в кулминация след изборите!!!

63

.

преди 15 години

Vdignete mu pametnik ponato za nas.............

62

преди 15 години

Този за коя държава говори явно ако си махне очилата ще види за какво става въпрос

61

преди 15 години

Дрън дрън. Никога не вярвайте на комунист. Виденов обесняваше, че няма криза с зърното и осъмвахме без хляб. Най-лошото от кризата в Б-я предстои, а БСП задълбочава кризата. Ние ще го отнесем особено, ако бюджета не се актуализира за да се помисли къде е най-уместно да се намалят разходите. Приходите са с около 20-25% под заложените.

60

vlado

преди 15 години

Докога такива *** като Станишев ще ни правят на ***?

59

георги

преди 15 години

той Станишев до колкото си спомням каза че нас кризата изобщо няма да ни хване :)..

58

преди 15 години

мръсен червен популист и лъжец !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

Ал

преди 15 години

Всъщност какво казва др.Сурогатов? Диагнозата му е ясна. На овцете обаче ясно ли им е, че тоя никога никакви конкретни и полезни резултати не отчита, не защото не му се ще, а защото толко може завалията, винаги само наперени пушилки вдига и препуска из информациите напосоки като куче с тенекия на опашката. Момчето цял живот е притичвало между капките, дремало е над някакви "научни" занимания от категория трето весело и на тепсия е лапкало хилядарките на тате си ту из Украйна, ту из Англия, докато, поради негодност, най-после кандисва и каца на позитано. Да си лапка на спокойствие и да си го възхваляват татевите ортаци. Единствената му изява за що годе мъжественост и правене на нещо на парт.лидерчето-премиер е да се праи на рокерче и на ватманче на таратайка-ветеран.. ХАХАХА Много е търпелива България, еееееей! Ама докога бе, Уили?

56

От 42

преди 15 години

Нищо вярно няма в това което пишеш.Нямам нищо освен една пенсия и все още работя. За твое сведение бил съм миньор и пенсията ми от 01.04 ми е 700 лева.Работя и получавам още 500. Значи няма от какво да съм недоволен. Когато се навреш под земята и видиш как излиза хляба, тогава ще говориш. А колкото до клегвите ще кажа само: От твоята уста на твоята глава.