36

strafe

преди 15 години

Къде ли са се учили.... :)) Помня като малки ходехме на 1-ва буна да скачаме с колелата във водата ... как някой не се претрепа тогава направо не знам...

35

преди 15 години

Не мислиш ли,че прекаляваш ?! Не е станало кой знае какво ! Слава Богу момчетата са живи и здрави,а страха,който са изпитали ще ги накара друг път да си имат едно наум. Какви наказания,какви санкции,какви глоби ?! ... Младежка история !... Всички сме били млади и сме правили глупости ... Такива новини да четем - забавни,а не трагични ! Тежко ми е като чета всеки ден за млади хора отишли си без време от този свят. Боли ме,защото това са нашите деца ! Иначе си прав,че трябва да се търси отговорност,но като те чета ми се струва,че ти си точно от тези,които винаги търсят отговорност от обикновения човек,че бил пръднал накриво,а насирането на властимащите не го виждаш или по-скоро не искаш да го видиш ... Айде първо от тях да почнем с търсенето на отговорност,пък като си понесе някой от тях отговорността за големите престъпления,ще вземем да си носим и ние нашата за дребните грехове ....

34

преди 15 години

давещото се возило. - мухахахаха

33

Manuelle

преди 15 години

И на мене не ми требе! Язък, че го изкарах, само да ръся грешни пари!А на този герой какво ще му се случи? Нищо. Публично мъмрене и толкоз...

32

преди 15 години

Изобщо не разбирам някой знае ли какво трябва да прави в тази държава и какво не?Това работа ли е на гражданска защита?Има си пътна помощ и срещу заплащане колата се вади. За престоя във водата се налга глоба за замърсяване на водата и така. Ако не се извади доброволно, то насила и разходите на гърба на водача. Проблемът е че никой не търси отговорност от никого, всеки с еправи на гламав. Ама ако се случи нещо наистина страшно и някойима нужда от гражданска защите, те ти се смеят по телефона и не идват.

31

:)

преди 15 години

По-вероятно са се метнали от стария мост под Аспаруховския. Той е има - няма 3 м висок :)

30

smith

преди 15 години

Май си забравил да прочетеш заглавието, а? :-)

29

преди 15 години

Sega ochakvame i ot Vitinq da ima meraklii :)))

28

Оня там

преди 15 години

Ами тея от днес.бг пак са си стъкмили една новина, ама и вие не четете както трябва, никъде не е споменато че колата е паднала от Аспарухов мост, а под него. Става дума, че под Аспарухов мост има път към канала море-езеро, и хлапетата там са се учили да карат. Стига сте порили 120 или 52 метра било високо.

27

MihaiL

преди 15 години

Що не го вземеш някъде,по задните си части.*** комплексар ти от къде си бе,

26

smith

преди 15 години

И мен ме съмнява от моста да са се хвърлили..

25

преди 15 години

xexe fusion ..... не са 120 метра ами 52м е виско моста :)И хубаво че е била 5 врата Маздата .... че тримата отзаде щяха да отидат курбан.

24

преди 15 години

Костов ни наблюдава отвсякъде...

23

преди 15 години

Поредните "рацери"...

22

преди 15 години

да седнем да ревем ли? да сложат драматично покъртително заглавие, извикващо сълзи на умиление в очите на читателя, понеже някакъв мръсен *** *** е шофирал без книжка, застрашавайки живота на невинни участници в движението? да се беше утрепал - и той, и *** му приятелчета. а ако бяха умрели, заглавието трябваше да е "прекрасна новина!"

21

преди 15 години

Kostov e vinoven!

20

.

преди 15 години

Aaa i zabravih Vinoven e Boiko Borisov, zashtoto ne e bil tam da gi spasi i ne e predpriel merki

19

.

преди 15 години

Haahahahah tiq me razbiha, emi kvo tolk0va pone shte ima da si govorqt cql jivot za taq sluchka... evala izkefiha me

18

преди 15 години

Какво беше казал Стоичков?

17

преди 15 години

Браво за заглавието: Мен шофьорски курс ми не требе! Напра'о скачам от моста !!! . Подходящо за случка с риск за живота.