29

преди 15 години

Доживях ЕС да ни похвали за нещо.Ама от такива похвали ми се плаче.

28

Tampiler

преди 15 години

Да се поучим от Италия. Вземете се поитересувайте там как са законите относно ромското мацинство. Те се водят МАЛЦИНСТВО. И като такова НИКОГА не могат да придобият статут на италиански ГРАЖДАНИН. Не могат да ползват привилегиите на италианския ГРАЖДАНИН. Нямат право да гласуват и много други неща. По този начин те НЕ ВЛИЯЯТ на живота и бъдещето на Италия. Освен това те НЯМАТ право да живеят на едно място повече от 1 ГОДИНА. Длъжни са постонянно да се местят, като правителството им осигурява временни терени и ХИМИЧЕСКИ ТОАЛЕТНИ. За еднин *** да живее в Италия е кошмар. Така трябва да стане тук! Събрахме *** от Румъния, Гърция, Албания, Сърбия защотото тук ги храним БЕЗПЛАТНО! БСП ги поддържа! ВИЖТЕ ИТАЛИНАСКИТЕ ЗАКОНИ И ГИ ПРИЛОЖЕТЕ ТУК ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!

27

gandoni

преди 15 години

Eeех - де да беше мама , като тази на снимката...

26

Rosen

преди 15 години

В проучването са включени седем страни членки на ЕС България, Гърция, Полша, Чехия, Румъния и Унгария.Аз ли не мога да броя или отново статията е написана от некадърни журналисти?

25

R.I.P. (681-1944)

преди 15 години

Да се поучим от опита на братята чехи. Те мразят комунизма и ***, които като явления са идентични, защото водят до разруха, мързел и престъпления. Да разформироваме БСП и ДПС и червено-*** проблем се решава от само себе си.

24

kandidat ciganin

преди 15 години

а Българите? някой пита ли нас как се чувстваме в собствената си страна. За да се угажда на тази *** *** ние сме дискриминирани.

23

Tampiler

преди 15 години

Тази *** е основния електорат на БСП! Те за 5 лв гласуват, а БСП ги пази законно! Те вече на са малцинство! ВЪН БСП! *** без допълнителни права! Ще живеят и ще си плащат като българите! *** със *** мързелива и ***! Писна ми да гледам мърсотия и гадости навсякъде, пък и да ги ХРАНЯ!

22

Българка

преди 15 години

България е *** държава,скоро ние българите,които сме я съградили като такава ще бъдем малцинство......Писна ми от роми,интеграции и разни небивалици!!!Ромите се чувстват щастливи,ами как няма да се чувстват щастливи-живеят на аванта,не плащат нищо,а българският гражданин-работи за себе си,работи за децата си,работи за родителите си,работи и за мързеливите роми.Колко лева взема една българка,затова че е родила дете?!Долна държава!Прогони младите хора!Аз се срамувам,че съм българка и избягвам да се наричам такава!

21

lambo.blog.bg

преди 15 години

Знам че ще кажете. Така е, но това са едни мизерни детски от 20 лева. С тях не може да се живее. И вие сте прави. Но защо тогава не отиват на работа, а си стоят в къщи, за да получават тези детски ? Има причина ... И ето яСоциални пари, които почва да получава, една 12-15 годишна ромка, като роди 1-вото си дете: 1) 100 лв. детски месечно по ЗСПД2) 35 лв. детски месечно по ЗСПД3) 60 лв. детски месечно по ЗСП4) 20 лв. детски месечно от Евро-рома5) 80 лв. социална помощ месечно за майката6) 150 лв. еднократна помощ при бременност7) 250 лв. еднократна помощ при раждане на 1-во дете8) 250 лв. еднократна социална помощ9) 350 лв. еднократна енергийна помощ10) 4 пъти хранителни помощи - около 200 лв.11) не по малко от 150 лв. месечно от безплатните ток и водаТова прави около 550 лв. месечно чист доход !!! Само с 1 дете !!!Няма ставане сутрин, няма бачкане, няма фирмата закъсала, няма фирмата фалирала. Гарантирано, на време всеки месец, с дебитни карти ...Чакате да спрат да раждат и да тръгнат да работят за 240 лв ?!!!!Мно-о-о-о-о-о-го ще има да чакате ......

20

lambo.blog.bg

преди 15 години

Това е основната "професия" на стотици хиляди ***, от 12 до 52 годишна възраст. Непрекъснато раждат деца, за да си осигурят райски живот върху гърба на балъците = българите-данъкоплатци. Особено след 10 Ноември се роди едно цяло поколение ***, които ...НЯМАТ СПОМЕН, НЯКОГА РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДА СА СТАВАЛИ СУТРИН И ДА СА ТРЪГВАЛИ НА РАБОТА

19

преди 15 години

У нас "ромите" са 100% дискриминирани. Никой не ги брои за хора. Аз например всеки месец получажам писма - от топлофикация, от енергото, от софийска вода, м-тел и др. - никога не ме забравят! А горките "роми" никакви сметки не получават - даже в рейса контрольорите не им обръщат внимание - все едно ги няма!!! Казват, че смъртта и данаците са неизбежни - да ама даначните също не ги търсят! Даже когато икат да привлекат внимание и извършат углавно престъпление полицията не се намесва! Нещо повече нашата "дискриминираща" държава едва ли не ги задължава да получават помощи (по 2-3 пъти по-високи от тези за българите) и ги устройва в жилища, като по този начин цели напълно да заличи дори желанието им за работа (ако такова е останало)!!! ЧИСТА ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!П.С. Къде мога да подам молба да ме считат за "ром"???

18

:)

преди 15 години

"..А един въпрос - как са определили в Румъния кои са *** и кои не..." 17 същия въпрос, задават чужденците и за нас.

17

преди 15 години

Българите са дискриминирани не ***. 6 мн точно и вярно е гаписал

16

преди 15 години

Разбира се, че са щастливи тука. В цялата държава ги галим с перце. Сакън да не ги накараме да работят...много ще ги дискриминираме. А един въпрос - как са определили в Румъния кои са *** и кои не :)))

15

преди 15 години

Тука *** е сигурен гласоподавател за ДПС и БСП , затуи те имат имунитет към закона и другите неща .Ако ги нямаше *** и БСП и ДПС нямаше да ги има .

14

lambo.blog.bg

преди 15 години

Откога започнах да се занимавам с *** напаст ?Беше преди 10 години. Срещам един познат ром, който преди късаше билетчета в градския транспорт на Карлово"Какво правиш, няма те вече по рейсовете ?""Ааа съкратиха ме, на помощи съм сега"Аз се сетих, че почти цялата българска младеж в Карлово и района, вече се бе изселила в Англия и други страни и го запитах:"Можеш ли да ми кажеш, колко жители от вашия квартал, са се изселили в чужбина след 10 Ноември ?""Чакай, не ме прекъсвай, да ги прехвърля"*** се напрегна, набръчка чело и започна да мисли. Цяла минута. След това ..."Аааа няма никой от нашия квартал да се е изселил. Всички до един сме си тук""Чакай ... нали тук има безработица, бедност ?!""Аааа че кой ти е казал това ?! Че къде ще идем ние ?! Че ние това тук, къде ще го намерим на друго място ?!!!"

13

преди 15 години

Разбира се!Но колко са!?

12

преди 15 години

Не всички РОМИ са ***

11

преди 15 години

Повечето *** са ***. Живеят за сметка на несъвършенствата на икономическата и правова система в страната в която се намират. В България условията за *** са райски. Законите за тях не съществуват. Лесно се откупват, ако някой е хванат, че наруши закон. Дискриминирани са българите в България, но са с робска психика и затова търпят беззаконията.

10

varg1.blog.bg

преди 15 години

българите са дискриминирани от ромитесложете край на ромският терор!!!