74

ZoSo

преди 15 години

Такъв успех без грам силикон, има нещо станно тука...

73

ddd

преди 15 години

заслепени от фалшивия блясък, отдавна отвикнахме да виждаме истинския талант

72

Axl R.

преди 15 години

По-точно никой не би могъл да се изрази! Браво!

71

Tina

преди 15 години

Тази жена е доказателство, човек може да спечели хората с душата си. Както се засмяха подигравателно в началото, така я аплодираха на крака в края. Браво! Истинско възхищение за таланта и личността й!

70

преди 15 години

68 е много прав. Мен много ме отвращава това, че нашите айдъли ги избират по красота и талантливи хора се изритват, щото не били атрактивни. Че на всичкото отгоре най-официално го изтъкват като "недостатък". Едно на ръка, че Фънки и Дони не се виждат какви *** безподобни са, но просто... как може това да е довода.Вижте Сюзън Бойл, вижте Пол Потс - това са 2 от най-гледаните клипове за всички времена в Ю-туб. Кога нашите ще си вземат поука?

69

FLEX

преди 15 години

Няма да стане така май. Който иска да види Shaheen Jafargholi в youtube :)

68

преди 15 години

Aко така наречената от някои от вас лелка от село се бе явила на българските простаци Фънки и напудрената кокошка Мара,сигурно дори нямаше да излъчат представянето на лелката от село и щеше грубо както обикновено,да бъде изритана и смачкана от българското псевдо жури. Евала на англичанката,трогна ме тази новина за селската лелка до сълзи . Шапка й свалям,че се е решила да участва ! Прекланям се пред живота й,който е имала ! Дал господ и у нас да си пренастроим ценностната система за добро и лошо за събитията около нас.

67

aaa

преди 15 години

Повечето кометари показват наивността и простотията на Българина .Като сте толкова "умни",добри и кометарите са ясни, защо тогава България е зле ? Просто защото повечето хора са прости .............просто е .

66

HeHo

преди 15 години

"Gothic" не е била българска дума, никога...Това не са идеалите на българското общество, а са изкривени западните идеали в балканско-ориенталската ни същност...Демек - това е чалга културата в общи линии - Бритни Спиърс на Ориента :)Хора мислещи се за движещи се цици, или за управляващо устройство на спортна кола, плът от мускули и тестостерон... това е точно обратното на това, което ни учи Християнството и е точно обратното на нашите изконни ценности...

65

sisithebest.blog.bg

преди 15 години

В момента, в който й се чу гласа, сякаш не я виждах как изглежда... невероятен глас!!!

64

преди 15 години

Ти си публично изнасилен човек! :)))

63

преди 15 години

Браво........просто нямам думи.............!!!!!

62

Пич

преди 15 години

Кво ревете бе, какво се трогвате, льольовци ?! Какво ? Защо не се трогнете от някой дом за деца в нашата бедна и измъчена държава ? Тръгнали да реват за някаква английска лелка от село. Все за нещо чуждо се трогвате и ревете, слабаци.

61

преди 15 години

Като си толкова хубав, силен и богат защо киснеш по форуми като нас, средната класа??????????????????2

60

aaa

преди 15 години

Най-хубавото просто се взима от най-добрите ..............умни,силни,пари....каймака е за тях! За останалите , трохите !

59

преди 15 години

Между другото клипа е ужасно гадно орязан, половината песен по средата е махната, най-интересните реакции на журито са махнати....

58

преди 15 години

Мъж за да има хубава жена не е нужно да има сърце, а дебел портфейл и лъскава скъпа кола. Това е истината. Красивите жени са ку4киш нещастни, използвачки.

57

aaa

преди 15 години

Англичаните са *** :)

56

преди 15 години

Според мен превода е по-скоро Мечта, отколкото сън. Защото накрая на песента се говори за мечтата за по-добър живот, която не се е сбъднала.

55

Elica

преди 15 години

Последните дни си пускам този клип по няколко пъти. Изпълва ми цялата душа тази жена с англеския си глас и се моля: Боже, спаси ни от тази порнографска България в която живеем!