26

преди 15 години

Гове....до,заради такива като тебе,ще гласувам за АТАКА!!!!Какво правиш тук бе,мамиц....та ти ***?!?!?Заминавай на юг,където ти е мястото!!!!1

25

anonimen

преди 15 години

slab strelec e toq...6tom ne go e dovar6il...taaaa...nali taka se re6avat sporovete ve4e v tazi strana...6tom nqma institycii koito da rabotqt...

24

Anti LukOil

преди 15 години

Абе като гледам колко Търновци те писали във форума-към 7-8 човека,напълно достатъчно сте да го хванете този *** и да му натрошите кокаляците и да не ви тормози.Даже като чета какво сте писали,около вас може още към 1000-2000 души да се присъединят-ами хванете го и му спретнете един публичен ЛИНЧ,със всичките му подробности-катрана ,перата и накрая въжето и тогава ще покажете ,че сте Търновлии.Кво позволявате цял град да се страхува от този?

23

преди 15 години

А ти как точно искаш да сме "по-сплУтени" уважаеми небългарино ? Каквото вие кажете в НАШАТА България това да става ?! Така ли ? 20 години бяхме супер толерантни и какво получихме в замяна - наглост и гаври от вас ! Защо не питаме един българин от Разград или Кърджалийско как живее в собствената си държава ?!

22

jiko

преди 15 години

ne v glavata, ta sega i na doktorite otvariat rabota da go lekuvat

21

преди 15 години

Кво да ви кажа,търновец съм,тъжно и убидно е да, но мазния *** е толкова нагъл и слабоумен,че си мисли,че всички пътища по които кара са с предимство.Ако случайно карайки си по главен път се срещнеш с него и не спреш да му дадеш път,вероятно ще бъдеш мръсно пребит по сред бял ден на центъра.

20

никито

преди 15 години

Имен ме е яд,че такъв човек има касмета да оживее,а други страдат или загиват без да са виновни.Но очевадната истина е ,че ПОЛИЦИЯТА в този град и тази държавица НЕ РАБОТИ!Виждал съм полицаи да си лафят с Айдън,виждал съм го да малтретира хора,работил съм в заведение от което си вземаше рекета,и още много.Това се знае в целият град и жалко за хората живеещи в него...защото Айдън не е сам,имама още много като него!!!

19

VT Nation

преди 15 години

Първо Аиди не е турчин а е ***. Второ е *** като Турчин с фес. Трето не му е за пръв път да го бият и стрелят жилаво е *** нещте да мре. Четвърто следващия път няма да му е толкова щастлив.

18

преди 15 години

От Търново съм. Айдън го знае целия град, мазен турчин, който ръководи турците в града, занимава се с наркотици, проституция, гласове по избори и т.н. Всички го знаят, всички го мразят, но никой открито не прави нищо срещу него. Преди 2 години го пребиха от бой в ОМВ. Полицията не прави нищо защото така са им наредили. Близък мой приятел започна работа в криминалния отдел в Търново на скоро и ми сподели, че още на втория ден са го привикали и са го запознали с всички по-горе в престъпната йерархия (включително с Айдън) и са им казали "тях не ги пипаме". Та стискам палци третия опит срещу него вече да е успешен, защото тези *** явно само куршум може да ги разкара ..

17

преди 15 години

А защо не убит?

16

преди 15 години

"Юсеинов е известен сред криминалния контингент на Велико Търново, има богато досие за побои, грабежи и изнасилвания."Защо по дяволите е на свобода тогава след като е нарушил закона по не един параграф....е*ати мафиотската държава.

15

Anti LukOil

преди 15 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава! Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, - грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песнии зъбим се на тирана;механите са нам тесни -крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем,забравяме думи, клетви,и немеем и се смеемпред народни свети жертви! А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия!На душа ми да олекне,чувства трезви да убия,ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте !

14

преди 15 години

takiva utrepki samo kurshuma gi opravia... kogato sadat e korumpuran i mal4i, togava zna4i e doshlo vremeto v koeto naroda slaga revolver v raka i zapo4va sami4ak da se zashtitava... jiv i zdrav da e streleca!! Pozdravi

13

karadogan

преди 15 години

може ли сега следователи и престъпници и общинари да ходят в един и същ бар, а после да казват че не се познават ееееееее, жалко че не са го пратили в по долните етажи на болницата :)

12

fdfgdf

преди 15 години

Само така! ако се разчита на затвор и справедливост...няма оправия.Нека сами се изтребват.1 зло по малко

11

Ivo

преди 15 години

Не знам къде сте учили журналистика, сигурно в Лесотехническия ;-))) Вижте се к'во сте написали:"Не е ясно колко пъти е бил прострелян, но куршумът е попаднал в коремната област и e раздробил червата му. "Ми явно един път е прострелян освен ако не са изстреляли по него касетъчна бомба. Баси и тъпите *** сте вие, чудя се защо продължавам да ви влизам в миризливия сайт.

10

d

преди 15 години

ami neka si se izbivat turcite tova samo moje da me radva

9

търновчанин

преди 15 години

Ми аз съм от търново и тоя го знам от 10 години. То целия град го знае че е мафиот и престъпник. Много жени го знаят...А защо не е в затвора...всеки може се сети - щото мафиотите са първи приятели с полицаите.Тогава защо ни е полиция която не изпълнява основното си свойство - да наказва престъпниците и пази хората?

8

xph

преди 15 години

Ти ли си тръгнал да казваш, кой е неграмотен и кой е?! Я се виж първо, на латинеца ми пишеш, а после неграмотни били. Мунчоооо мунчооо бягай ни се скрий в мишата дупка от където си ипълзял и не се обаждай, резак мръсен.

7

Търновец

преди 15 години

"Юсеинов е известен сред криминалния контингент на Велико Търново, има богато досие за побои, грабежи и изнасилвания." Защо не е в затвора?? Не делете хората на турци и българи, а на прецтъпници и нормални!