29

преди 15 години

Тоя си е бил винаги алкохолен безработен хазартен тип.Жена му (чак оня ден той каза,че нямал брак с майката на Мануела ,а майката и в чужбина е работила,за да издържа семейството) е знаела какво *** е,но скри от медиите. Да,ама на сърцерадерателните изяви на артиста Горсов се вързаха доста хора да го спонсорират,включително и в момента отвлечения бизнесмен Киро Киров .За мерцедеса едва ли щяха медиите да разберат,ако не се е качил пиян (как да е трезвен,като Горсов винаги когато е имал пари ,ги е профуквал за алкохол или хазарт) .Ако вината на Ставийски е една,на Горсов ,който рекетира,лъже ,краде и злоупотребява с пари,които са за дъщеря му,е съвсем друг тип вина и е крайно време да си получат обективни присъди.Кога се е сетил Горсов,че има дъщеря? Когато пострада и реши,че може да си живурка царски чрез нея,нали?На мен Горсов вече ми е хипер антипатичен с наглите си действия !

28

преди 15 години

Първо - Горсов е за спешно психиатрично лечение ! Второ - всички,които смятате,че да откраднеш,измамиш или присвоиш пари (дори и много!) е по-тежко престъпление и грях от това да отнемеш човешки живот ... всички,които мислите по този начин -сте по-зле и от Горсов ! ...

27

Наблюдаващ

преди 15 години

Така ще направи услуга на дъщеря си и като финансова помощ, и като край на срама, и като спомени застинали в миналото. Така поне лошото ще избледнява с течение на времето за момичето.Дано се оправи тя поне и да заживее пълноценен живот скоро!

26

преди 15 години

GORSOV E ***-OT PARVA KLASA.

25

geri

преди 15 години

И затова се опитва да прецака още повече и бездруго прецаканият и живот. Голямо оправдание, няма що. Ако беше човек на място щеше да си знае приоритетите, а не само да ги афишира пред медиите.

24

преди 15 години

Максим работи си признава вина от първият миг,а този баща използва пари от дарения и на Максим за да се вози в мерцедес и да играе хазарт,в момента в който живота на дъщеря му в опасност. въобще не може да има сравнение между двамата Максим и Горсов,две различни теми това. Българи уж мразят ромите,а тук голяма защита към тях,сами себе си лъжете,никой не ви е мил и драг,дай ви да плюете и да мразите. тази катастрофа просто вече е станала банална,защото покрай Максим не виждате какво става всеки ден и това безбройно количество Българи които карат пияни и неуравновесени. а си чешете езици с един който за цял живот наказан сам от себе си,че направи фатална грешка в живота си.

23

преди 15 години

За ставийски полицаите не само са имали съмнения, но и след като са го видели пиян,са го предупредили да кара по-бавно. Не са му съставили и акт дори и после ....видяхме до какво св стигна.Той съсзнателно е седнал пиян зад волана, така че не може да бъде оправдаван с това- "че не искал да се случи така".Моите съмнения са, че всичко се прави да се изкара по-черен и от дявола Горсов. Колко на неговото място, особенно ако са имали и преди такива проблеми с алкохол и хазарт ще могат да устоят психически,гледайки съсипания живот на най-свидното му-ДЕТЕТО СИ !!!

22

преди 15 години

"Той направи кариера от нещастието на дъщеря си."Ти мислиш ли докато пишеш?????????

21

преди 15 години

Какво значи засечен и какво значи съмнения че е пил.Или е пил или не е пил,трябвало да го проверят и да обявят публично промилите.Засечен-да не го е засякал радар,айде моля ,в това мисля че има пръст Максим,той има много пари и може да си плати за всичко.

20

o

преди 15 години

Всички дето плюете Максим сте мишки!Защо не плюете толкова оня тираджия дето блъсна автобуса на моста в Бяла ? Всеки ден стават катастрофи, но нали Ставийски е известен и е руснак айдеее да го плюем.Иначе всички си караме съвестно, спазваме ограниченията...

19

Yoan

преди 15 години

Как преценявате ситуацията - кой, според вас има повече вина? Ставински, който едва ли е искал да се стигне до тази катастрофа /което не оправдава безотговорното му шофиране/ , или бащата на Мануела, който си купува Мерцедес с парите дарени за лечение на дъщеря му !??! Вторият извършва ПРЕДУМИШЛЕНО престъпление и то срещу ДЪЩЕРЯ СИ, докато първият прави непредумишлен инцидент, поради безотговорност. Стига вече сме гледали кой е българин и кой руснак. Да си кажем нещата, каквито са!

18

наблюдател

преди 15 години

Убиецът Ставински плаща на определени медии да очернят името на нещастника, чието дете преби. Така иска да отвлече вниманието от убийството и си мисли, че ще му се размине.Но българите никога няма да му простят, че затри живота на двама български младежи!!! Възмездие ще има!!!

17

Nedko Todorov

преди 15 години

Познавам Мануела бегло ние сме и двамата от Търново а съм работил с колеги на Горсов и доколкото знам човека си е алкохолик и пристрастен към хазарта,и двете са много сериозни болести.Обаче много хора ще хора несъзнателно съдиха каузата.Не спирайте да помагате заради един болен психически чове.Моля ви!!!!

16

Gio

преди 15 години

...не мога да понеса поредната "новина" от това място - пошло е да се плюе без доказателства и да се претендира за новинарски облик на сайт. Виждам как по-голямата част от посетители на това място отреагират точно като продукти на виртуална реалност... Жалки, жалки...

15

sas

преди 15 години

Стига с тия платени от лекето Максим публикации!

14

майка

преди 15 години

това оневинява ли пияният руски убиец ,и двамата-в затвора!!!

13

преди 15 години

vijte si i parvata novina ,che napravo drazni!!!!mOndial li se pishe ili mUUUUUUUUUUUUndial???qko se danite!!!!sramota!!!!

12

до номер 9

преди 15 години

Аз също не мога да разбера защо ти товариш планетата Земя с тежестта си? Я провери пак за автомата за да се увериш,че си т.ъп/а . Като не схващаш иронията аз не мога да ти помогна :) Има специалисти.

11

Градабанабър храбър

преди 15 години

"...и със съмнения, че шофира пил." - какво е това,бе! И аз имам едни съмнения...Че Горсов не е цвете за мирисане е ясно,но какви са тези съмнения? Проба не са ли му направили? Или им е дъхъл в носовете?

10

преди 15 години

абе вкарвайте го в затвора тоя вече бее басиии скапаната държава умряла........................................ е, кажете ми как да стоим тук?!!!