55

ведрина

преди 15 години

оставете хората от рибново на мира ! ЗАПИТАЙТЕ СЕ ЗАЩО ЕДИН ЕТНИЧЕСКИ ***-ДОГАН,НИ ПРАВИ НА МАЙМУНИ ?ЗАЩОТО Е ПРОЕКТ НА ДС-ДА НИ НАСЪСКВАТ И РАЗДЕЛЯТ !

54

преди 15 години

Кое е лудото на хората дето пишат против ислямизацията в България, хайде не лудите да ми отговорят ??? В България се строят два пъти по вече джамии от колкото църкви ??!!!

53

преди 15 години

Мюсюлманите не пият дори бяло вино.. Според мен този използва религията за да се добре до власт.. жалко за вярващите.

52

дедо поп

преди 15 години

Тоя *** ДПС с дясната ръка нещо е бръкнал на гейчето отзад и тоя се смее!????

51

ведрина

преди 15 години

медиите се превъзбудиха като никога- те вече работят на принципа "важното е кръв да се лее ".а яне за едно депутатско място какво ли ще измисли още-има доста време до изборите ?оставам от някои форумци,че на четвърти километър са им раздали лаптопи! не пишете,пийте си лекарствата !

50

преди 15 години

Слави, що не вземеш и да си смениш вярата бе ???

49

БАЙ ГАНЬО БРАТЧЕТ

преди 15 години

Всичко беше е една постановка, театър, Слави Трифонов е национален предател, Скоро му изтича времето в BTV И СИ ТЪРСИ място при Доган или някой да го ......

48

П Петров

преди 15 години

Абсолютно си прав .Подивяхме .Подлудиха ни с мърлява журналистика .Няма една статия като хората. Кал и мръсотия . Омраза. Спрете бе хора в България има и добри неща. Има и добри и честни хора. Както българи така и турци и *** . Стига с тоя Бойко и това Яне дето са хукнали по телевизиите. Стига с това трепане на комунисти и разкриване на ченгета. Аман от цирковете на тия *** Слави и Милен Цветков. Тия собственици на медии и управляващи ли са що.

47

преди 15 години

neka vsi4ki pratim po edin fes do 6outo na slavi,maika mu turska prodajna,SLAVI TI SI ***

46

дедо

преди 15 години

я си вервам на очите - що видим, на това вервам. Тия двамцата са от отбора на лапачите

45

преди 15 години

Вчера в Шоуто на Слави, на Башев му умаля ръката да посочва "Вижте двете сестрички,вижте двете сестрички едната с шалвари, другата с панталонки" - ей направо ни трогна! Лапетиите сами, видиш ли, избирали как да ходят на училище и сами избирали да учат ислям, който онзи арабин кой знае как им приеначава! Направо идилия! Само, че другите недоволни учители и родители небяха "*** на Янев"/както ги нарече в Сеизмограф, иначе в "възпитаният" Башев /, а помаци от същото това Рибново!

44

преди 15 години

slavi trifonov nacionalen prodajnik

43

ddddd

преди 15 години

човек като чете коментарите може да си помисли че повечето от тях са писани от хора от психиатриата на някоя модерна болница с интернет за болните си пациенти.един нормален човек неможе да пише така и толко вулгарно .простотията ходи по хората аман от просташки писания с тези вулгарни писания нищо хубаво няма да се случи на горките писателчета .сигорно тук си избивате комплекси .по добре направете някоя обиколка на населеното място а не да пишете такива простоти .сигорно тово им е по рождение горките хора

42

преди 15 години

samo ot ATAKA DA KAJAT I 6TE GI STOPIM TURCI I PRAVITELSTVO ZA DVA 4ASA 6TE STANE PREVRAT,NQMA KO DA IM SE PLA6ITE HORA ,MRAZETE I NENAVIJDAITE TEZI TURSKI MEKERETA ,SMYRT ,AMYRT ,SMYRT

41

Иван Иванов

преди 15 години

Абе хора, защо толкова лесно се подавате на манипулации. Преди месец споменах, че Яне Янев си прави рекламки на гърба на когото си иска и ето че пак съм прав. Когато бях комсомолец, (сигурен съм че всички са били, освен онези които са се родили след 1989 г) другарите от партията БКП ни плашиха, че Турция мойела всеки момент да ни нападне, и всички вярваха. Защо? Защото живеехме в един затворен свят, в нашето си блато без да знаем какво сава навън. Но сега когато имаме интернет и толкова много информация, се чудя как хората, и особено поколенията родени след 1989 г могат да бъдат толкова лесно манипулирани. Турция няма никакви намерения да ни превзема, това са идеи на болни хора. Ами вижте в кой век живеем? Статистиката показва, че българското население намалява и е факт, защото българското семейство не е същото, каквото беше преди 10 г и назад. Хората предпочитат да не се женят,а да живеят на семейни начала, да нямат деца или ако имат най-много едно. Родителите сега не са толкова отговорни за децата си както беше преди. Няма почти никакъв морал в семейството и родителите не са пример за децата си. Мъжете почти масово стават ***, защото така било сега модерно хем да имаш сексуални връзки с жена, хем с мъж. Пък и не било голяма работа да си или нещо такова. Децата гледат, че ги показват по телевизиата, че са медейни завезди и приемат това за нормално. В това време ромите си имат по 3,4,5 или повече деца, макар и да живеят в голяма бедност. Държавата налива пари в социални грижи за да подпомага тези ромски семеиства, но не ги образова, че трябва да имат отговорност към децата си щом ги раждат. И общо взето това е картината в България. Политиците и мафията са заедно, въртят си далаверките и от време на време създават някой скандал за да отклонят вниманието на хората от себе си, като превръщат живота на обикновенния човек едно огромно зрелище, като тази разправия сега за радикалния ислямизъм. И големите кражби продължават от политици-мафиоти, народа продължава да е беден, Чалгата замести културните ценности на българина и това е завършека на картинката България сега. Държави като Чехия, Полша, Унгария по мое мнение са стотици години напред пред България като по-висок стандарт на живот на обикновенния човек. Защо те могат, а ние не? Това е въпроса ми към форума. Стига сте се плюнчили с този шмекер Яне Янев ил;и Волен Сидеров или Евгени Минчев и прочие.

40

преди 15 години

triabva da izmisliat spin za rezani,samo tiah da gi kosi

39

бачо кико

преди 15 години

А липсата на ум дава на хората потури и фереджета , джамнй също , аз и така си се харесвам -източноправославен, свободо мислещ !

38

преди 15 години

Balgari-v ATAKA!!!

37

преди 15 години

Слави Трифонов погребва християнството и българщината, един наистина измислен герой !!!

36

преди 15 години

излиза, че единствените които искат да преборят чуждата мафия у нас - русия, турция и испания, са Атака. Не видях от другите желание да се справят с тях. А дотогава - каквото ги учи Корана. Ако Аллах каже - след някой ден ще се покажат с автомати по телевизията. За да ни кажат колко лош човек е Яне Янев. Или Сидеров. Не бе, те са българи, истински българи, които си милеят за страната. Абе, какво да говорим повече - по националната телевизия има новини на турски - новини от моя и вашия джоб. По СНН да не би да има новини на испански или на мексикански / индийски ?