239

fyut

преди 15 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ" ОТВОРКО". БЪЛГАРИЯ е светска и ПРАВОСЛАВНА държава и на обществени места и държавни институции и учреждения, се ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ и се ходи светски обелечен. СПОРЕД приетите от обществото ПРАВИЛА!!!!!!!!! Като искаш вкъщи ТИ и цялото ти семейство ходете ако щете покрити с юргани и яжте от земята. Като не ти харесват порядките в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, беж в Саудитска Арабия.

238

не ядяло коте риба

преди 15 години

рибново и всичко на юг от него ядрен полигон та чак до анадола.

237

bg

преди 15 години

Гледах сутринта коментари от Рибеново - какви са тия имами бе, в това село няма ли светска , БЪЛГАРСКА власт а ? Тия джагали оправдаха присъствието в района на съмнителни организаций с бедноста на хората и липсата на препитание - това са пълни глупости. Знаете ли колко много Българи живеят така в селата на северна България. Да пообиколят малко Видинско, Монтанско,Плевенско и много други стотици селца където няма никакво препитание , и чудно хората не съ станали терористи, живеят тихо и кротко и чакат управниците ни да се сетят и за тях.А това население няма организаций и движения за права и свободи. Всички се въртим на един и същ.....Какво толкова тръбят медийте за подобни случей - ако се нарушава конституцията и законите на родината ни (в което съм сигурен) , да се вземат адекватни мерки.Ако приемаме че всички сме Българи какво толкова се говори и дискутира, какви права и свободи ,какво повече от мен искат тия джагали. Аз живея с 380лв. на месец, съпругата ми не работи ,имам и детенце- кеф а ? Аз мога да живея като спазвам законите и реда в държавата а те не.Имам усещане като гледам изказвания на християни от смесените райони че ги е страх да се "доизкажат" по много въпроси - трябва ли пак да се освобождаваме от" нещо" а ?

236

fyut

преди 15 години

Гледайки вчера вечерта новините, за завръщането на "мъчениците"в Рибново и слушайки за "демокрацията и равните права" царуващи в това населено място, ми направи впечатление един факт!!!! На площада нямаше нито една жена!!!!Нито забулена, нито незабулена. Само ортодоксалните последователи на Мохамед и вярващи в Аллах , забраняват публичното присъствие и изява на жените. Е, питам застаналата пред камерата "троица", КЪДЕ бяха жените Ви и дъщерите Ви. Те нямат ли право на глас. Според ме след видяното, НЕ!!!!!!!!!!!! По внимателна режисура на изказванията, отдавна не бях гледал. Да се надяваме, че НИКОГА няма видим манипулираните хора от Родопите, със зелени препаски на главите, гледащи ни през мерника на оръжията.

235

Кобурга

преди 15 години

България все още НЕ Е ислямска, но е на път да стане !!!!!!серГЕЙ, Гоце и мафията от БСП-ДС отдавна са продали държавата - земята и проектите в енергетиката, газта и транзита, на съветските друзя на Путин и Медведев, а духовно и религиозно части от страната са дадени чрез ДПС на исляма. Крадат заедно и не им пука. КАК иначе са построени над 150 нови джамии у нас, дори там, където и през турско не е имало такива ??????Комунисти - продажници и крадци !!!

234

грег

преди 15 години

Говорих си с един датчанин. Той каза, че над 90% от тежките престъпления в Дания се извършват от мюсюлманите там. Самите мюсюлмани са, ако правилно си спомням, около 7% от цялото население...Радвайте се, че българските мохамедани не са такива хора, че живеят и работят съвестно, че не са престъпници и фанатици.Аз лично съм доволен от това!Само се надявам, религията да ги кара да бъдат кротки и хрисими и за вбъдеще, без да ги подтиква към омраза и джихат :).. ако това бъде така, няма от какво толкова да се притесняваме!

233

преди 15 години

Да гласуваме за "АТАКА" и подобни неща които срамят държавата ни няма да се случват. Тия в кой век живеят да ходят с шалвари,забрадки.като пингвини....... Намат никакъв приличен вид.

232

..

преди 15 години

Братя българи 1. Ваият проблем днес са *** а не Турците , ще се сетите но късно , като ви удари някой *** някой ден по кратуната с някой камък ама ще е късно 2.Вашият проблем не е Турция а Русия , Мислите си 4е Русия като е Славянска страна ви иска доброто но грешите , историята го показава (В продължение на стотици години е експлоатирала Украинците и поляците ) Днес и в ПОлша и в Украйна думата Руснак и Русия са мръсни , особено в Полша3.Който казва 4е в България няма турци греши - това го твърди вседствие на промиването на мозъци в България в продължение на 45 годинки,така както има Българи в Молдова , в Македониа , В Албания , в казахстан - така има и Турци в България А Това 4е един Тур4ин в България казва 4е е Тур4ин - някои хора веднага приемат изказването като анти - Българско да си Тур4ин Братя Българи не зна4и да си против България или пък обратното Някои хора у нас за съжаление си имат такъв стереотип в съзнанието "Турци против Българи "За щастие Турците си нямаме такъв стереотип и оби4аме Българите и България , (освен тези от Атака)Дори има твърдения 4е Тур4еем , какво зна4и да Тур4еем - та ние сме си Турци все едно някой в Молдова да протестира 4е Българите там Българеят - нека да Българят пожелавам им когато крещим за това българите в Молдова и Албания да си имат програми в телевизията на свой език - това е проява на патриотизъм , а когато стане дума за това Турски журналист да каже има ли Турска програма у нас - това е "гнусна намеса във вътрешните ни работи "

231

МО

преди 15 години

Господата политици явно си ги е страх от мюсюлманите.Има и за какво зашото зад тях стой Америка.И най-верния и съюзник е Турция.Тази същата Америка на която се кланят нашите политици и която ни е съюзник.Всъщност коя ли страна би заела тя при един евентуален комфликт между България и Турция? Това че ние Българите сме толирантни не значи че Турското правителство и разни организации нямат апетит за Балканите.Защото ние сме бариерата те да се разпрострат по Европа.Както в миналото сме ги спрели да завземат Европа,та до днешни дни.В коя държава има новини по националната телевизия на турски:в Германия? или в америка на Китайски? Всички оправляващи от зората на демокрацията са виновни за националното предателство.А за предателство на държавата се наказваше със смърт.

230

69

преди 15 години

Който не е съгласен с установеното статукво в Родопите да напуска БГ.На тази територия са живели помаци,татари ,турци и др. етноси който са изповядвали своята религия и ще продължът да я изповядват....В цял свят никой няма нищо против религията на съседа си ,само в БГ.е обратното ....Ислямската религия повелява жените да ходят забрадени и без открити части от тялото......Ако това дразни хората от българския етнос нека да разрешат или да позволят на жените си да ходят по монокини,ние ще се радваме на това....

229

p

преди 15 години

ще ви, ама аз съм бил там и съм ги виждал. никой не обвинява обикновения човек в каквото и да било. преблема идва от тези отгоре. те са способни да налеят омраза, а ако не вярвате огледайте се в съседните Сърбия, Косово, Албания и т.н. според вас как стана там - ей така един ден се събудили хорицата дето цял живот са живели заедно и решили, че трябва да се избият един друг.

228

КНК

преди 15 години

Не се пънете излишно.В случая според мен става въпрос за медийна акция на ДАНС за заблуда на електората на БСП и ДПС.Първите за да видят ,че БСП се разграничава от ДПС и вторите да ходят да гласуват и то точно за ДПС,защото виждане ли какво ви чака.Опити за намеса от вън на исламския свят не е от вчера и не само там,но кмета Башев се опълчи срещу ДПС,разпердуши ги на изборите и това е потвърждение към него и други като него ,които тръгват срещу ДПС и БСП на предстоящите избори.С една дума управляващите използват ДАНС за да тушират недоволството от състоянието на живота в смесените райони и предварително да подготвят връщащите се гастарбайтери да не се правят на европейци и да гласуват "за когото трябва".Колкото до фундаментализма ,той умира там където има образование и квалификация и избуява там където е неграмотността и липсата на професионална квалификация.Излиза ,че тези които разбиват образованието ,работят в полза на фундаментализма.ТОВА ОРГАНИЗИРАНО ГО ПРАВИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.Не забравяйте нито за момент,че цялото ръководство но ДПС са "бивши" ченгета и доносници и по същество ДПС е мюсулманския клон на БСП.Цялата история на прехода го доказа.

227

.

преди 15 години

Ако турците бяха толкова гадни, за 500 години тук нямаше да остане нито един християнин.

226

преди 15 години

Искам само да кажа на Тодор, който намесва ВМРО във цялата ситуация следното:1. Не е ВМРО партията, която повдигна въпроса за Рибново, защото не се знае какво точно се случва там. Ако ВМРО иксаше да се намеси щеше да го направи много по дискретно, щеше да уведоми съответните власти и да оказва натиск върху тях да си свършат работата и в никакаъв случай нямаше да настройва така обществото на верска основа.2. Като изключим митингите и високопарните приказки на всички атакисти, нека видим какво са направили те за защита на българщината найстина.3. Само ще изброя на кратко какво е направила ВМРО и то само в близките години и няма нужда повече да пиша по темата:- спиране на проекта за построяване на турски паметник в Шейново - лично аз участвах в протестите и искам да ви кажа, че нямаше нито един представител на Атака;- спиране на проекта за построяване на т.нар. паметник на Инихан баба - покорителя на Родобите на връх Свобода;- спиране на проект за построяване на търски военен паметник във Варна, както и яростни протести срещу построяването на една от най - големите джамии във България, отново във Варна;- подпомагане на всички българи, който живеят извън границите на България, който все още са подложени на тормоз;- построяване и ремонтиране на голям брой паметници на загинали за свободата на България българи из цялата страна а и извън нея;- издаване и бесплатно разпространение на множество историческа литература;- дарения на много български училища и библиотекии много други дела, дойстойни за уважение.ВМРО не желае да трупа политически облаги за сметка на етническият мир, защото ВМРО няма нищо против турци, ***, мюсюлмани. ВМРО защитава дължавността и всеки който е български гражданин и се държи като такъв е уважаван от ВМРО.Лично аз участвах във възстановяването на паметник на загиналите за свободата на България и със собствените си ръце изписах имената на няколко турци, участвали в боевете и загинали за родината ни. Те не заслужават ли уважение. Във всяко общество, във всяка религиозна общност, във всеки етнос има гнили ябълки, това обаче не означава, че всички трябва да се поставят под общ знаменател.

225

I

преди 15 години

Ne moga da otri4am drugite religii i niamam nishto protiv vseki da izpovidva kakvato religia pojelae, no dori i v Turcia zabraniha zabratkite i pravitelstvoto im behse na put da si otide zaradi opit za nasajdane na ekstremizam i otri4ane na svetskia model. Tova e prekaleno - vseki triabva da vzeme reshenie sam za sebe si kolko i kak shte viarva. A tova koeto praviata tezi hora e TEROR. Vmesto da se opitat da vazpitat tezi deca taka 4e da imat badeshte ne samo v selo na poleto, te praviat obratnoto - tormoz i religiozen strah, ne gledajte televizia, ne 4etete drugi knigi, za da ste strahlivi i neobrazovani i za da mojem da vi manipulirame.

224

sasanid

преди 15 години

Зъбат,ти си *** бе,дедо!К'ви са тия коментари пенсионерски,тип предизборен агитатор на Атака,ама и палавник си...К'ви печки те гонят,ти си кретеноиден *** под наем бе маша ....

223

преди 15 години

bravo na dans! te me karat da usestam, 4e imame darjava! pozdravqvam gi za merkite srestu samozabraviulite se v tova selo! i myuftiite da vnivavat s deklaraciite si, zastoto dans ne sa politici, a to4no darjavata!

222

anarhist

преди 15 години

tezi mudjihidini samo sezal gi opravia... no sa poddarjani ot BSP, NDSV, DPS - est, GERB sashto e ZA tova Turcia da vleze v ES i da ni zalee s o6te milioni takiva aborigeni... e za koi da glasuvam v Bulharia kato vsi4ki patrtii sa proizvodni ma BKP i/ili 4ujdi agenti

221

преди 15 години

По СКАТ са излъчвали няколко филма,засягащи тази .Не се сещам за името на журналистката,която ги засне.Спомням си,че имаше деца,които са ходили на екскурзия в Турция на нечии разноски,обикаляли са джамии и така не е ясно кой е плащал.И какво се случи?Тел. СКАР я няма,а докато я имаше,я клеймяха като фашистка и т.н.,без да знаят що е то фашизъм.И сега медиите пропищяха като ужилени,все едно проблемът с ислямизацията е от днес и се знае за него едва,когато Яне Янев го разтръби.

220

kaliman

преди 15 години

А бе какви са тия "бушмени" дето правят държава в държавата бе мамк......... им.Ще карат децата да ходят като "амуджи" и ще ги събуждат час през час с някакви гадни *** опявания от няква *** джамия.БЪЛГАРИ ,на тези избори Доган-ВЪН от правителството и джамиите долу.