104

преди 15 години

ЧЕРВЕНО-СИНЯТА МЪГЛА както казваше психото Жорж Ганчев. С годините обаче се убеждавам че май не е бил толкова психар, колкото го мислех.

103

K

преди 15 години

KOSTOW WIDQ 4E NQMA DA IZPLYWA I SLOJI SPASITELNIQT POQS,SDS E BALAMATA GOLQMA.

102

преди 15 години

името е от детското филмче за ЩРУМФОВЕТЕ, преведжани неправилно в България като СМЪРФОВЕ. Ама то в БГ кое ли е правилно та и това

101

niki

преди 15 години

Още ли има толкова заблудени хора,които да си мислят, че има разлика между БСП, СДС и всички останали техни производни.Всички са един и същи мафиотски клан ,ако си мислите ,че празните думи и определения като демократи и социалисти значи главите са ви още по-празни!Гласуваите за т.нар. син клон на политическата мафия поне тоя път от тях да отнесете поредното "оправяне" .Айнщайн и представа си няма колко прав е бил когато е твърдял,че човешката глупост е безкрайна.Успех на поредните избори ,както винаги губещите ще сме ние.

100

червен фен

преди 15 години

Гаргамел звучи по-добре за симпатягата костов!А кой му е кръстника няма значение!Важно е името!:)))

99

преди 15 години

За един костовистки глас ще загубят хиляда сини гласа!Сбогом,СДС!

98

преди 15 години

не се казва ГаргаМел, а ГаргаНел - направете справка преди да пишете - а пък кръстникът му се казва МУТРАФЕЛ-НЕКАДЪРНОФЕЛ

97

преди 15 години

ПРАВИЛНО И ДА СЕ ЗАПИТАТ ЗАЩО САМО 5% ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА РЕЧЕМ СА ОТИШЛИ ДА ГЛАСУВАТ

96

преди 15 години

Гаргамел,благодарим ти за това,че ни използваш!

95

преди 15 години

Българинът отдавна не е тревопасно животно и не вярва на така наречената СИНЯ ИДЕЯ. На червената такава пък още по-малко. Както и на идеите, оцветени във всички цветове на дъгата. Това с идеите е същото както марксизма-ленинизма. Хората гледат празния си джоб и не вярват, ама никак дори, че като дойдат СИНИТЕ или които и да са там ще им го напълнят. Затова призовававм ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ - нека голият ни да лъсне пред Европа и огрее целия свят. Нека всички видят помийната яма наречена България, не случайно опреличена от чешкия художник с *** при това ТУРСКИ - лично аз го поздравявам за идеята му.

94

тъмно някакъв

преди 15 години

Дали Атака е проруска или промарсианска,все ми е тая!След като са в парламента,имат право на шанс!Досега не са управлявали,нека опитат!Костов го видяхме,червените-също!А стига толкова!

93

преди 15 години

напротив, това е удобното оправдание още преди изборите за резултатите след изборите. СДС може само да благодари на Костов защото може да им донесе някой и друг глас за да прескочат 4%-ната бариера.

92

zzz

преди 15 години

Заради костов СДС ще си загуби избирателите!:(

91

преди 15 години

и БСП и СДС и ДСБ и НДСВ и ДПС и ГЕРБ ги е страх от АТАКА. Затова бълват толкова помия и злоба срещу нея. Това е още един индикатор че именно АТАКА е Партията на БЪЛАГРСКИЯ НАРОД, а не формиращите се по интереси марионетни структори, изброени в началото.

90

преди 15 години

нареченето от теб дясно обединение го видяхме - така разграби и унищожи България, че няма да се съвземе още 100 години. То беше по-страшно дори от комунистите (между другото не съм сигурен че не бе формирано именно от тях с техни хора). Така че - алтернатива няма - АТАКА ако искате справедливо и честно управление насочено към ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, а не защитаващо интересите на шепа олигархични *** (и червени и сини)

89

преди 15 години

Който иска да има промяна в управлението ще гласува за дясното обединение. Атака е про-руска. Хората в тази партия нямат потенциал за вземане на управленски решения. Не могат да водят дори нормален разговор и са най-вече ченгета. Те и БСП са руските слуги. Атака ще е опозиция в следващият парламент и ще пречи за рестарта на европейското ни членство. Който гласува за Атака дава глас за турци, комунисти и други които ще са заедно в опозиция и ще пречат. За да се създаде дясно центриско правителство гласувайте за дясното обединение.

88

преди 15 години

благодаря ти за диагнозата, но мисля че и Румъния и Македония са доста по-добре от България. Само ще те светна, че съм живял една година в Скопие и 4 месеца в Клуж (град в Румъния ако не знаеш). И хората са по-свестни и стандартът на живот е поне с 40-60% минимум над този в България

87

преди 15 години

Ти не си никакъв седесар. Ти си ***. Ако имаше малко мозък, щеше отдавна да разбереш, че АТАКА е про-руска и антиевропейска партия, а от там и антибългарска! Жалко, че *** като теб, които ще гласуват за Волен Сидеров, не са малко. Българи, събудете се!

86

преди 15 години

SHTO PRODYLJAVATE SPORITE KATO ZNAETE CHE BG POLITIKATA NQMA SHANS KOITO I DA ZASTANE SHTE KRADE I SHTE ZAKOPAVA OSHTE POVECHE BG ! NQMA SMISAL ...

85

parasol.blog.bg

преди 15 години

и те идват от толкова далече, че не можем да не се съобразяваме с тях. Ако се гласува масово и кой за когото иска, в парламента ще се оформи конфигурация, която би могло да бъде полезна за страната. Кой може да предложи друг демократичен вариант? Плюс това вече е ясно, че ДПС трябва да се изгони от властта. Крайно време е, стига са ни плашил с Косово и СССР! :))) (тук някой да не ми пише, че СССР не съществува?)