47

atanas det sra uvas

преди 15 години

ne ne ako nqkoi tozi p1t glasuva za teq nqq si go prosti cqlo bg dano nikoi ne glasuva za teq sme6nici i dori i za bat sergo no vse 6te ima o6te glupaci koito ne im stiga zapadaka na darjavata 4e i pak da glasuvat za tezi sme6nici

46

ВВВ

преди 15 години

ДА ГО ВИДИМ СЕГА ТОТАЛНО ПРОВАЛЕНИЯТ И ДЕСКРИДИТИРАН "ПОЛИТИК" ИВАН КОСТОВ ДАЛИ ПАК ЩЕ КАЖЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ, ЧЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП, ОХРАНА НА ТОДОР ЖИВКОВ И УЧАСТНИК В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДПС-НДСВ-БСП, ИЛИ ЩЕ СИ ПОДЛОЖИ *** С ГОЛЯМ МЕРАК ДА СЕ НАМЪРДА ВЪВ ВЛАСТТА, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ. ТАЗИ СМЕШНА "КОАЛИЦИЯ" Е ПЪЛЕН РЕЗИЛ. ДОЛНИ ЛЪЖЦИ. ХИЛЯДА ПЪТИ ИСКАТ ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА.

45

varg0.blog.bg

преди 15 години

Тези са по -крадливи и от НДСВ и както одавна не са били във властта ,както са "огладнели "-то не че нещо остана за крадене ама все пак си имайте едно наум -Тоз М.Димитров е един *** който има толкова авторитет колкото един директор на водопад!! Костов е ясен ,когато мълчеше близо 2 години даже ми стана леко симпатичен -преди пак да проговори и да стане ясно ,че този човек не си бе взел никаква поука от загубата на изборите през 2001.Ами тези около него ,Е.Михайлова -пак ли ще се изявява като "класна",Надка Михайлова пак ли ще я направят външен министър -та да ни затворят и последните два реактора на Козлудуй?Не Царя ,не БСП ,а точно правителството на СДС подписаха смъртната присъда на 1-4 блокове .Единствено което признавам на И.Костов е ,че не се подаде на натиска на американци и европейци и не допусна в страната албанските бежанци иначе сега щяхме да сме като второ Косово.

44

Противник

преди 15 години

много ми е смешен вашият плач за това дясно обединение. А още повече щели да се обединяват и с БНД - довчерашни НДСВ-исти, сега се били осъзнали. Освен това, вижте какво казва Мартин Димитров "да бием ДПС на тези избори". то с бой не става, става с акъл. И въобще Мартин Димитров е един ПЕЩЕРЕН антикомунист. Мина му времето на тези квалификации!!! Щял да върне демокрацията и пр. Е КАК ЩЕ Я върне, като той самият не е демократ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ха-ха. иска му се, няма да успее. А ЩОМ пък някои седесари гласували с отвращение??? ега ти демократите. а ако си вземете и СТЕФАН СОФИЯНСКИ И БАКЪРДЖИЕВ - никога няма да спечелите. То по-голяма корупция от при Костов и Софиянски нямаше. Сегашните ряпа да ядат.Аз призовавам хората, които искат да ни направят щастливи да бием ДПС на тези избори.

43

Vasilev

преди 15 години

А сега ще има едно хубаво окакване..., наакване с други думи... Крадльовците от старото СДС се сбраха и всички помнят що за золуми бяха в правителство и по места. И още нещо глупачета... дори да стане да влязат в парламента, то нима не разбирате - ченгетата от ГЕРБ са като скачени съдове с така наречените десни тъпанарчета и шмекери. Ако примерно ГЕРБ можеха да имат 90 депутати, то сега ще имат 75, за да може десните да имат 15 и тогава - пак сме нула... тъпачета. Не може да разберете, че тези които крадоха като за последно не са най-обичаните, не саааааа. И още, дори да влязат, то какво - ще управляват с ченгетата (бивши БКП членове???), леле мале. Сега в София провали от времето на Софиянски и Костов, към днешна дата - тъпчото Бойко, а евентуално в цялата страна. Нееееееееее, но пасаран ***. И още... десните та десните... Ами нали десните винаги и навсякъде са били свързани с едрия капитал, с банките и пр. та питам аз - нима мнозинството от хората са едри капиталисти или банкери... Ало Пловдив???

42

преди 15 години

Най-големите противници се събраха в името на кокъла! Дано им заседне когато крадат България!!!

41

десен

преди 15 години

РЕЗИЛ! ВСИЧКИТЕ ТИЯ ТОЛКОВА СЕ МРАЗЯТ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ И ДА СЕ ПОНАСЯТ. СЪБИРА ГИ САМО ЛИЧНИЯ ИНТЕРС И НИЩО ДРУГО. ТУКА ПРИНЦИПИ И КАУЗА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. ТАЙ ПСЕВДО-КОАЛИЦИЯ ОЩЕ ОТ СЕГА Е ОБРЕЧЕНА НА РАЗДОРИ, СКАНДАЛИ И ПЪЛЕВ ПРОВАЛ.

40

Мая

преди 15 години

най-после ще бием един великолепен шут на това най-корумпирано в историята ни правителство, което ни компрометира толкова в очите на цяла Европа, че години ще са ни нужни за да си очистим имиджа: а днес сме си чисто и просто една бандитска страна, в която министри покровителстват бандитите, а бандитите са им техни най-сърдечни другари! Димитров е истински демократ и е най-добрия лидер на СДС,както и Иван Костов е най-добрия лидер на ДСБ!

39

Aргира

преди 15 години

Иде светло бъдеще с тъмния лик на Командира. Как някои хора нямат спирачки пред огромните си Аз-ове и апетити.

38

мюмюн

преди 15 години

Щом направи така,че тия дето те мразят да гласуват за теб,ТИ СИ ГОЛЯМ ПОЛИТИК!

37

КИТАЙ

преди 15 години

ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЯ Е НАЙ БОГАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА ОСВЕН ТОВА И ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА ФАЛИТА НА ВСИЧКИ ДЕСНИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ. ВСИЧКИ ВИЖДАТ И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА КОЯТО ВЪРВИ В ТЯХ В МОМЕНТА. ВСИЧКИ ОСВЕН ТЕБ.

36

ДЕМО

преди 15 години

стана това,което отдавна трябваше да се случи,за да изметем комуно-социалистическата мафия от нашия живот!Повече комунист не трябва да се допуска в управлението на властта,а тези,които ни съсипаха,трябва да търкат наровете в затворите...Да са живи и здрави политиците Костов и Димитров!ПОВЕЧЕ НОКОГА КОМУНИЗЪМ БРАТЯ!

35

преди 15 години

Това чакахме ние обикновенните хора,браво наъ после,сега вече сме уверени че няма да има комунистическо управление.Поздравявам лидерите Костов,Димитров и Н.Зеленогорски за направените компромиси и направиха дните на много лидери в ляво черни.Напред,ние ви подкрепяме и във вас ни е надеждата.Вярваме че ще има и занапред много трудности,но в името на България трябва да се преодолеят.

34

бивш седесар

преди 15 години

Значи аз ще гласувам за СДС ,та костов да влезе в парламента,така ли!?Ми няма да стане и това е!!!Ще гласувам за оня шашък от Атака,пък квото му дойде!

33

-

преди 15 години

Аз призовавам хората, които искат да ни направят щастливи..." каза в заключение Димитров.======================================= ========Ха-ха...Що мен не ме направи някой щастлив и да ме вкара в листите. ***.

32

Просветен

преди 15 години

Бъдещето вече изглежда по-светло. Единствената алтернатива на България е да има широка дясна коалиция, чрез която да се избутат олигархичните партии извън властта! Вън на мафията!!!

31

преди 15 години

такива *** като това с номер 17 е ясно че има и ще има , защото прошлеците в тази страна се роят като мухи лайнярки Това нищожество мразело Костов ?? Ами мрази си без да изсираш омразата си по форумите бе комплексиран *** !

30

Умини сме

преди 15 години

БГА БАЛКАН + Кремиковци = СДС + ДСБ = 1$ + 1$ Дясното управление!? 20 години Хаус в София!?

29

Аз

преди 15 години

Плювачите под мен......да знаете че всички блага на тоя свят са създадени от дясно управление,няма в света богата комунистическа държава,,,няма такъв случай...и преди да поплюте се замислете как са загърбили егоизма си да се обединят...прогреса е в дясното,свободата е в дясното....християнските ценности са в дясното,а безспорно Костов е най добрия премиер в новата ни история.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,ПРОМИХА ВИ МОЗЪЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

jackbg

преди 15 години

крайно време беше.България има нужда от силна обединена десница