153

преди 15 години

Партия ГЕРБ даже е записала в предизборната си програма, че ще се бори за присъединяването на Турция в Европейския съюз.Вчера просветният министър Даниел Вълчев заяви, че "ако ни поискат ислямски ВУЗ, ще го направим." Изказването му бе по повод искането на депутати от ДПС Висшият ислямски институт да стане университет. Междувременно стана ясно, че в Западните Родопи продължава ислямизирането на населението. Директорката на училището в Сатовча Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско. Преди това тя и съпругът й Исмет Ушев, който е учител по религия, са били 1 г. на обучение в Египет, съобщи местният координатор на АТАКА Тодор Пашанлиев. Според него двамата редовно прекъсват учебните занятия, за да ходят по 5 пъти дневно да се молят в джамията. Ушева настоявала ученичките да ходят забрадени и насажда лошо отношение към учителите християни, които се страхуват за работата си, съобщи Пашанлиев. Националистът твърди, че всички жени в града, които ходят със забрадки, получават по 300 лв. месечно от клуба на ДПС в Гоце Делчев. В Сатовча живеят 800 християни, но много мюсюлмани симпатизират на АТАКА, защото се чувстват притиснати от ислямистите - на митинга по случай 3 март нашата група беше 50 на 50 християни и мюсюлмани, твърди Пашанлиев.

152

преди 15 години

абе слабоумник ти нас за дебилни ли ни смяташ като ни разправяш такива диярични повествования бе кретъо ? Ходи гласувай ако искаш и за марсианци , само яе проблемна ти е че мразиш - дали *** дали африканци дали че е облачно , че вали , че пече - ти мразиш Я си натикай омразата отзад и не ни разваляй спокойствието тук във форума Ходи пребии жена си или си удряй главата от тротоара само и само да си излееш омразата некъде !!!!!дришлъо !!

151

преди 15 години

ha dobir ve4er na vsi4ki,forumcii,4e vie ot kakvo razbirate???i ti 143 ne preuveli4avay,i stiga omraza,sprete se i pak kazvam malko pomislete za utre,ha utre da vidim bolniya dali she ti plati s ne6o ,4e go podkrepyash,s zlo misle6iya ti tikvennik..s bolniya za nikade ne e Bg,za tva viob6e za kakvo se spori tuka,to ekskurziya ima vsyaka ve4er s pilni avtobusi kim bg nay ve4e kim gr.Kircaali 12 na broy dnevno :)...

150

преди 15 години

до преди няколко дена изпитвах някаква толерантност към ***. Но сега след този викенд това което преживяхме ми се изпари до капка толерантността и станах твърд гласоподавател на Атака. В неделя на баба ми й звъннаха някакви *** и й казали, че внука й катастрофирал. Тя е с по слаба психика и припаднала като чула "лошата новина". При падането се е ударила лошо и едва не почина заради *** ***. Втори път са звъняли, дядо ми ги е "благословил" и е разбрал по гласа, че звъни ***. Време разделно-или те, или ние. Колкото по-рано ги сдавим по-голям е шанса да ги вкраме в пътя.

149

преди 15 години

Ахиле, хубаво се гордееш със Симеон, Аспарух и Иван Асен. Ами гордееш ли се с Осман паша, Енихан баба (убиецът на 400.000 българи), Сюлеймановци и вся подобна башибозушка ***? Щото твоите 'сънародници' турците много се гордеят с тях. А не искат и да чуват за Симеон - тях ги е нямало още 1200 години. Другите ти сънародници - османизираните *** пък признават само ранния османски период - докато го е нямало дори и названието турци, а само *** племена, дошли на Балканите. Тогава на тях им е било добре... Питай и другите ти сънародници - арменците, колко са горди с пашите, капасъзите и кърджалиите. И ще ти светне...

148

преди 15 години

ей пубертетчета , я си ивземете кофичките и идете да си играете в кварталните градинки че от такива чикиярчета като вас човек не може да си чете спокойно форумите И не прекалявайте с чикиите защото ставате много агресивни разциврени кретенчета сополиви !

147

From Germany

преди 15 години

за Атакаджиите и за 141.Коменатар 146 е "From Germany".

146

From Germany

преди 15 години

за Атакаджиите и за 141.Коменатар 148 е "From Germany".

145

преди 15 години

До 140.Оправи си правописа. Препоръчвам ти да взимаш частни уроци по български език! След това можеш да станеш и български патриот, не лъжлив като Волен и типовете около него. Между другото, теб в училище и в къщи не са ли те учили че да се псува е проява на ниска култура и ***?

144

преди 15 години

Не на изборния туризъм!

143

преди 15 години

TYRSQ SIUNET4IQ SRE6TO DOBRO ZAPLA6TANE

142

преди 15 години

ДРУГА ЖЕНА ЛЕЖА 4 ГОДИНИ В ЗАТВОР ЗА ОБИДА, СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ТУРЦИТЕ И ЗАПАЛИХА КЪЩАТА. ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ ДОКАТО МОЖЕМ!

141

atakisti ole

преди 15 години

sled vota ataka 6te besi nared - 4erni , julti, beli vsi4ko na salata, Volen 6te ma4ka tikviiiiiiii !!!!!

140

do 135

преди 15 години

...... майката ***......аман вече от такива.... СТАГА ВЕЧЕ....20 ГОДИНИ......***....ТУРЦИЗАЦИЯ.....ИСЛЯМИЗА ЦИЯ .... и терор над българите....ше ви майката ве вие слепи ли сте..не виждате ли какво става с българия какъв "цирк Атака" за кви работи говориш е....не ви пука сега за България гледате собствените си *** само....НЕ може да ни наричат "***" в собствената си държава...не трябва да допуснем да станим като Македония..

139

koudi

преди 15 години

da go duhyt desnite !!!

138

преди 15 години

Естествено че трябва да е широка при това неубудително гласуване. Твърде разводнено ще е и ще има същите проблеми като на предишните избори. СДС и ДСБ могат да участвот в дясно управление само ако отидат в така оформена дясна съпротива или дясно център съпротива на сегашното управление. В нея са нужни диалог и модел за бъдещо управление. Без АТАКА няма да мине. Така че може би е логично: ГЕРБ, АТАКА , СДС и ДСБ.

137

Ахил

преди 15 години

Преди всичко искам да ви пожелая да бъдете живи и здрави, защото това е важнотоза хората ,това е първото и най -важно условие,след него идва всичко останало.Дойде времето ,когато ние всички заедно трябва да помогнем на нашата родина,на нас ,на нашитедеца и нашите родители.Всичко ,което ни е оставено от нашите прадеди от онези старовременни велики мъже от които сатреперели и гърци ,римляни ,византийци и араби е тази велика страна ,която имаме.Измина много време откакто започнахме да градим демокрацията,но дойде денят когато трябвада изградим самите себе си за да върнем славата и достойнството си като народ.Вие можете да направите това,което политиците не можаха да сторят цели 19 г.За един ден и за една нощ вие можете да промените лицето на България,Вие сте тазимогъща вълна която ще изчисти цялата мръсотия и тези ,които я създадоха.Докато стоим тук знаем, че има достойни български граждани ,които се будят гладникоито нямат средства да изучат децата си,които поради мизерните заплати не могат да си плащатвноските по заемите и губят своята собственост.На всички тях искам да кажа променете живота си.Има нови неща които трябва да овладеем,има нови страхове които трябва да победими нови предизвикателста които трябва да преодолеем.Затова нека в този момент да ,в този ден да бъдем заедно ,да не се разделяме на леви и десни,на българи и небългари,а дабъдем единнарод ,народ ,който знае може ,народ който ще стигне там закъдето етръгналпреди1300 г.Тук е момента да си спомним за Аспарух,за Симеон и за Иван-Асен II.Има една причина поради ,която ви говоря това и ,че това не е просто суха историческа справкапауза........това е изграждането и величието на нашата родина.Защото всичко това ,което ни се случи през последните 20г.всичко което ни се случва сегание го преживяваме заедно българи,турци,арменци евреи пауза.............Да заедно като един народ и една родина.За да имаме това ,което не сме имали трябва да направим неща които не сме правили.

136

SS

преди 15 години

Национал-социализмът е и крайно ляв и крайно десен и защитава интересите на народа!Всички трябва да гласуват с твърдо ДА за национал-социализма!

135

From Germany

преди 15 години

До 127 и 128.С ваше участие комедията "Атака" е пълна. Ами то по написаното от вас си личи колко плосък и линеен е начина ви на мислене, т.е. който не играе по свирката ви е ОТ ЛОШИТЕ. Май забравяте че всеки има право на мнение и всеки има право на избор. След толкова губене на време по форумите можехте поне да се научите да проявявате малко уважение към мнението и на другите, независимо от това дали съвпада с вашето или не.

134

преди 15 години

явно не следиш добре събитията които се случват, а именно : продажната атака се яви на местните избори в Раковски саедно с комунистите срещу Герб Ако беше дясна както са те излъгали те никога нямаше да направят този изключителен гаг за тях , но това е хубавото, че се видя кои ги спонсорира - ТОВА Е БСПДано си интелигентен и проумееш че това нещо атака е създадена и финансирана от комунистите партия точно играеща ролята на баластра когато трябва да натежи в определени условия - случая в гр. Раковски мин. седмица !!