135

Червената помия

преди 15 години

А ти защо смяташ че в момента Българския народ не е унизен и отчаян?Или си някой от приближените на триглавата ламя, вързан за държавната ясла и треперещ да не го отвържат?

134

kondy

преди 15 години

Volen ne mo go digne da opray jena si tragnal Balgariya da opraya,kapka-soc. trujeni4ka ot evtinite kra4mi kray Burgaz

133

Червената помия

преди 15 години

Драги или драга, влез в официалния сайт на Атака и прочети предизборната им програма 2009.Която още от сега е публикувана.Прочети и 20 точки на партия Атака.После се замисли на кой му хлопат дъските.

132

преди 15 години

"От: СИДЕРОВ Е РУСКИ АГЕНТ !"- Дори и така да е - още по-добре! По-добре отново да гласувам за "Атака", отколкото за строителите на джамии и тези които им издават разрешенията и се борят за влизането на Турция в ЕС!

131

From Germany

преди 15 години

127, какъв по-голям компромат от това да си наказан от природата да бъдеш такъв като Воленчо? Този твой идол хич го няма, хлопат му повече от 1 дъски ;-)

130

преди 15 години

Волене,истинските българи те подкрепят.Смърт на предателите.

129

SEIR.blog.bg

преди 15 години

Скъпи колеги форумяги и драскачи.Елате ми на гости в моя блог,който озаглавих:"Да изхвърлим ***!" Това е блог в който могат и даже е желателно да пишат всички които се изживяват като политици,политикани и всевъзможни други циркаджии и разбирачи, склонни да раздават компетентните си мнения по всякакъв вид въпроси,най-вече по политически!Допускат се всякакви форми на писане и общуване -от нечленоразделна реч до най-разнообразни и оригинални ругатни,псувни и дори открити закани за саморазправа!Толерира се острият и непремерен език,злобното и черно чувство за хумор, и най-вече язвителни,подигравателни и саркастични изказвания,както помежду си,така и по адрес на бивши,настоящи и бъдещи управници и "светски звезди"на България...Автор: seir Категория: ПолитикаПрочетен: 52 Постинги: 2 Коментари: 4

128

СИДЕРОВ Е РУСКИ А

преди 15 години

НАЙ - ГОЛЯМАТА ПОДЛОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА СЕ КРИЕШ ЗАД ПАТРИОТИЗМА , ЗА ДА ЗАЩИТАВАШ РУСКИ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ ! ВРЕМЕ Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ БОЛЕНЕ !

127

преди 15 години

Абе другари - измислете някой нов компромат за Волен Сидеров - тези се изтъркаха вече - този картон го вадите от 5 години, но освен организираното активно мероприятие (извършено от ваши агенти) с катастрофата на автомагистрала Тракия - досега нищо друго не успяхте да измислите.

126

Сеирджия

преди 15 години

Скъпи колеги,форумяги и драскачи!Току що си направих самостоятелен блог,който озаглавих:Да изхвърлим ***! Това е блог в който могат и даже е желателно да пишат всички които се изживяват като политици,политикани и всевъзможни други циркаджии и разбирачи, склонни да раздават компетентните си мнения по всякакъв вид въпроси,най-вече по политически!Допускат се всякакви форми на писане и общуване -от нечленоразделна реч до най-разнообразни и оригинални ругатни,псувни и дори открити закани за саморазправа!Толерира се острият и непремерен език,злобното и черно чувство за хумор, и най-вече язвителни,подигравателни и саркастични изказвания,както помежду си,така и по адрес на бивши,настоящи и бъдещи управници и други "светски звезди"на България ...Автор: seir Категория: Политика Прочетен: 0 Постинги: 0 Коментари: ЧАКАМ ВИ!!! ДА НАДМИНЕМ СЕБЕ СИ!

125

peo

преди 15 години

Случайно гледах изказването на Сидеров в Парламента.Нещо в неговото изказване ми напомни за нещо от миналото...Миксът между неопровержими истини и яростен шовинизъм и омраза.Да-напомни ми за д-р Гъобелс.Копирал е цялата нацистка фразеология.Разлоката е обяче ,че зад Гъобелс и Хитлер стояше една унизена и напълно отчаяна нация.Зад Сидеров- ...Направи само една грешка/иначе добър оратор/-трябваше да заърши с Heil !

124

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Шефа на Атака-Карлово Никола Ликов, е зам. кмет на Общината по Екологията. Същия държи турската фирма "Еконекст" като "оператор" на депото за отпадъци. "Еконекст" съдира по две кожи за ***. За благодарност, охранителната форма на Ликов - "Сатурн" охранява "Еконекст"Втората жена на Ликов, Таня бе назначена от Доган на служба в местната Поземлена комисия, преди изборите.В групата общ. съветници на Атака са ...- втората жена на Ликов - Таня- кумът му на втората сватба - Чакето- първия братовчед на жена му - Иван Димитров- изпълнителния директор на фирмата му - Младен Марков- спонсора за изборите - Спас ПротопоповЛиков е назначил хората си на ключоеи длъжности в Общината - шефа на Чистотата. щефа на Стадиона, шефа на курортния комплекс в Царска Баня и т.н.

123

преди 15 години

122 е до 119 и 121

122

преди 15 години

Прибирай се на 4-ти километър,градската ти отпуска свърши!!!Изпий си хапчетата,че пак си в криза!!!

121

преди 15 години

116.Бях и взел шалвари и ибрик си имах ама *** избега с все антуража па се ожени за един нещасник в Кърджали.Па он като разбра сега ходи по мегдана и реве *** ама нема да му се обадя я използван ибрик и ханъма назад не вземам.

120

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Малко след местните избори в Общ. съвет на Карлово, се проведе гласуване, на което с гласовете на 18 общ. съветници, Кмета бе заставен в едно-седмичен срок да предаде Курортния комплекс "Царска Баня" във владение на фирмата на Доган и Ковачи - "Баня Голф енд Спа Резорт" Без пари - апортна вноска.За това предателско Решение гласуваха ДПС, Евророма, ГЕРБ, СДС и 4 от 5-те съветници на Атака. Единствения който гласува против (Спас Протопопов) не е член на Атака, въпреки че е съветник в нейната група.

119

преди 15 години

116.Ибрика го взе Болен да плаши гаргите.А шалварите Кузов да сваля *** по сточна.

118

преди 15 години

Видях Болен И Кенан на вечеря в Разград

117

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

На събрание на Атака-Карлово след местните избори. Изказване на Ликов:"Само ние в Карлово сме останали срещу ДПС. Другаде в страната, например в Силистренски, Разградски, Търговищки окръг общинсите съветници на Атака, вече помагат на ДПС във власта"

116

преди 15 години

113.Кърджали е български град и такъв ще остане!!!!!ВЕРВАЙТЕ МИ ...