70

67

преди 15 години

Как ще сте мои сънародници като вие български не знаете? Повечето турци в форумите ни наричат ***, за това какво ще кажеш, а? Трябва да се научите че щом живеете в България трябва да живеете с нашия език и култура, а ако не ви харесва - отлично знаете къде да отидете!!!

69

преди 15 години

всеки българин, който спряга думата "турчин" вместо "българин от турски произход" работи съзнателно или несъзнателно срещу интересите на България и следва да бъде ритуално обесен за предателство спрямо родината. Номер 65 ви го е казал, какъв е начина да живеем в мир и разбирателство и да бъдем една нация изградена от различни етноси. Всички сме българи щом сме родени и отрасли в България. Турците живеят в република Турция.

68

преди 15 години

67...виж си мнението..'повечето Ти сънародници''.Те са наши сънародници - твои и мои..Ето, вие ни делите от вас..трябваше да кажеш повечето ни сънародници от турски произход не мислят така..

67

преди 15 години

Радвам се че се смяташ за българин но повечето ти сънародници не мислят така! Имам приятели турци с малки деца и мога да кажа че дечицата им научават турски и не знаят и една българска думичка, въпреки че са "българчета". Да не споменавам че повечето от вас говорите толкова развалено български че да му се приплаче на човек!

66

преди 15 години

и това, че някои мразят дпс и османо-носталгичните им гласоподаватели с неясен произход не е причина да се мразят турците като цяло. и това, че някои, които бяха изритани от турция преди време като не-турци, не значи че трябва да мразят държавата България, която ги прие обратно. Турция и България си помагаха и ще си помагат и по време на югоембаргото, и по време на земетресенията, независимо от ***, които искат да се мразим.

65

преди 15 години

До 39..'И аз сам с турски произход....но не мисля че сам турчин, а българин с турски произход.....все пак и ние сме българи и немисля, че трябва да има война в една държава че сме от различни религии и т.н....'Поздравления за мнението ти. Дано всички български граждани разберат най - после 5 неща:1. Че в състава на българската нация освен прабългари, траки, славяни влизат и турци, руснаци, арменци, евреи.2. Че да си 'от турски произход в България' означава да си 'Българин от турски произход', а не нещо, което не е част от България.3. Че които казват 'вие, българите' или 'вие, турците' са зле с главния си мозък.4. Че който претендира да е турчин в България, различен от българската нация, трябва да е роден след 1923 - когато е създадена държавата Турция и да е преселен у нас след този период заедно със цялото си семейство (преди това е имало само османска държава с много народи).5. Който твърди, че е прабългарин или трак или чист славянин, хубаво да се замисли докъде може да си види родословието.

64

преди 15 години

Хора престанете какво са ви направили хората че ги псувате ? Престанете и те са хора !

63

преди 15 години

9 zaginali: 6 ot pıtnitsite, 3 ot ekipaja i 25 raneni, tova sa poslednite danni ot televiziya CNNTURK

62

преди 15 години

Dano da niama zaginali, dano sa se otyrvali s leki kontuzii. Dano se smili nad tiah.... Gorkite horica....

61

преди 15 години

Много зачестиха самолетните катастрофи последните 3-4 години.И все пак, според статистиките, си остава най-безопастният транспорт.Дано наистина няма много жертви.

60

Бай Ганьо Форевър

преди 15 години

Как може да има да говорят за България, Турция или каквато и да е държава в или извън Европа?! Ей, !!!!! Става въпрос за трагедия, със сигурност има жертви... Няколко семейства са в траур, нещастници! Стига с тъпия и криворазбрания уж патриотизъм... Загинали са хора, маа му стара!! Малко уважение към живота, по дяволите.. После си пишете колко сме-сте-са велики! Аман от ***!

59

преди 15 години

ima 9 zaginali i 10 tejki raneni, incidenta e turbulans pri katsaneto

58

xxx

преди 15 години

в списъка на пътниците има името Атанас СтилиянNo:55 мн. точно казано, брависимо

57

Асен Иванов

преди 15 години

Хора престанете какво са ви направили хората че ги псувате ? Престанете и те са хора !

56

преди 15 години

ima 10 zaginali

55

българин

преди 15 години

Жалко за трагедията, за пострадалите и за близките им! Жалко и за част от коментарите тук! Жалко че в България има все още такива хора и че те смеят да се наричат патриоти! Не мога да разбера каква е тази злоба. Имало 5-вековно робство? Да, имало е, но от тогава са минали вече 130 години. И робството не е било турско, а османско. Сегашната Турция няма нищо общо с тогавашните поробители. Жалко е да си роб, но много по-жалко е поробителя ти отдавна вече да не съществува, а ти да продължаваш да се чувстваш и да се държиш като роб!!!Омразата не води към нищо добро. По същата логика трябва да мразим и гърците за Византийското робство, руснаците - за кумонистическия режим, германците - заради Хитлер и т.н. И пак по някаква такава логика (не ми е ясна, признавам си) македонците ни мразят нас. Не са ли смешни македонците - ние ги приемаме като братя, а те ни мразят? Също толкова смешни сме и ние, зарди отношението си към турците.

54

pishcho

преди 15 години

VEREIMO GIUTENE

53

преди 15 години

я малко полезни неща да ви напиша белкем ги прочетете покрай изобилието от глупости:За да увеличите шанса си да оцелеете при самолетна катастрофа, когато се настаните в самолета пребройте броя на седалките пред вас и зад вас, до изходите на самолета. В случай на катастрофа най-важното е бързо да се измъкнете преди да сте изгоряли или задушили. Много често тока вследствие на катастрофата се прекъсва и трябва в тъмното бързо да се ориентирате къде са изходите на самолета. Ако предварително сте преброили седалките до изходите в тъмното или в мъглата от пушек чрез напипване ще знаете кога сте стигнали до изхода. Успех, и дано не ви се налага да ползвате инструкциите. Пушека е най-опасен, тъй като е силно отровен, няколко вдишвания отровен дим може да ви довършат. Друго нещо което може да ви помогне е да пътувате с вълнени дрехи, тъй като при пожар дори да се запалят няма да залепнат за тялото ви като другите изкуствени дрехи и така ще намалите степента на изгаряния. От 1983 до 2000 година са регистрирани 568 самолетни катастрофи с 53 487 пътници на борда от които са оцеляли 51 207, така че е добре да знаете как може да преживеете самолетна катастрофа.

52

Една Българка

преди 15 години

Моето момче, ти какъв си, като пишеш на български? Който е роден в България, живее ту иговори български е българин! Ако ти не се чувстваш такъв си свободен да си отиваш в Турция или там където мислиш, че принадлежиш!Амен от провокатори, били те българи или турци!Колкото до трагедията, дано наистина няма загинали хора!

51

преди 15 години

ne sa mi prijatni turcite no kogato edin *** kato pove4eto tuk se nari4at turci napravo me pobarkvat