29

преди 15 години

Naistina e taka kakto kazva nomer 11, vse pove4e se govori za tazi versia

28

Новия Ботев

преди 15 години

Аз хубаво ще пробвам,но те много охрана имат.А и един няма да може да свърши всичко.Това вече 20 години се трупа и в парламента няма да позволят всичко да се разруши за 1 ден.

27

преди 15 години

momcheta ne e vinovna dyrjavata .........a tam edni 300 choveka koito tribva da se obesiat i she vidite kak sichko she spre za minuti.........spravka pone 200 sluchai v istoriata ....niama li edin koito da vleze v parlamenta i da gi zapuka sichkite ............toi she e sledvashtia LEVSKI,BOTEV

26

преди 15 години

Изборите наближават , затова сега топят всеки които им е удобен , да покажат на простолюдието че се върши някаква работа.Каде беше 3 години този заподозрян .Първата версия беше че са убити с камани и изнасилини после че ги е блъснала кола и е симулирано изнасилване , кое от тези двете версий ще му пресъдят на този човек.То сигурно ще излезе че няма и кола и книжка.Това не е човека виновен за убийствата , това е изкопителната жертва на комунистите.Самоче в този сайт влизат платени лица и пишат че това е той зада залъжат народа , всичко е една голяма измама .

25

преди 15 години

25... вдигни се торберстия . и отлитай на далече.. и никога не се връщай! Лично ще ти купя билета!

24

merkator.blog.bg

преди 15 години

Този "пич" ще е пясък в очите на хората! Идват избори, а преди това започна вече да се усеща все по - яко, Кризата! Тепърва ще удари вълна от мизерия!!! Едно безнадежно дело, точещо се от три години и превърнало се, благодарението на некадърността или умисъла на ченгетата, в фарс е иделен повод за отвличане на вниманието от истнските престъпници в "тройката"!

23

преди 15 години

а кой уби проф.Стойчо Раданов?

22

преди 15 години

МОМЧЕТА,ДЪРЖАВАТ СЕ РАЗПАДА.ВДИГАЙТЕ СИ ТАКЪМИТЕ ЗА ЧУЖБИНА.

21

анонимен

преди 15 години

Не вярвам той да е убиеца.... толкова време нямаше следа и изведнъж той е... Това е поредния опит да се прикриват истинските убиици

20

преди 15 години

Открити две полуголи тела със следи от насилие -присъда непредумишленно убийство а кое е умишленно.

19

ss

преди 15 години

Марти Шилото е в затвора сега ако не знае6

18

кравар

преди 15 години

добре ама ако този наистина е убиеца,според мен никои в прокуратурата няма да повдигне обвинение без доказателства.колкото до марковски не мога да го понасям тоя мазен ***.

17

преди 15 години

от 17 коментара, 15 човека "знаят" ,кой е убиеца , ама не казват... Не знаех ,че всички от МВР пишат коментари в този сайт!...Аман от всезнайковци , айди мълчете..

16

АЗ

преди 15 години

АХА..САМО ТОЙ ЩЕ ДА Е ...ЗАТОВА 2 ГОДИНИ НЕ МОЖАХА ДА ГО ЗАЛОВЯТ..ЗАЩОТО Е ГОЛЯМ СПЕЦИЯЛИСТ ДА СЕ КРИЕ..НА ДОЛНИТЕ КУКИ И КОМУНИСТИ Е ИНСИНУАЦИЯ ТОВА..ПРЕДИЗБОРНО СЕ ПРАВЯТ НА ГОТИНИ..ПЪК И МИЛИЦИЯТА ЩЕ ПОКАЖЕ ЧЕ С ТЯХ ШЕГА НЕ БИВА..ВСЕКИ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ УБИЕЦ..УБИЕЦЪТ Е ПОЛИТИК ИЛИ ВИСШ МИЛИЦИОНЕР..А ИНАЧЕ НАШЕТО НЕ КОРУМПИРАНО МВР МОЖЕ И АЛФ ДА ИЗКАРА ВИНОВЕН...

15

преди 15 години

Марин Марковски е адвокат на най-големите *** и убийци.. Тоя Адвокат не съм го видял един път да адвокатства на честен и почтен човек. И който е защитавал, все го е изкарвал добродушен човечец ,жертва на системата!! Ето обаче истинските лица на жертвите , вижте кои хора е защитавал Марковски: Александър Русов-физическия убиец на Луканов, хомосексуалиста Юлиян Мачанов-за двойно убийство в Свищов-осъден на 20 г. , срещу турци, обвиняеми покрай възродителния процес правили бомби. Марковски защитавал секретаря на групата, която съдили за подривна дейност срещу властта. Той пледирал, че клиентът му е силно вярващ в Аллах и не може да бъде опасен. След като това не впечатлило съдиите, Марковски извадил в залата турски флаг, който секретарят избродирал за знаме на конспиративната група ,Присъдата на атентатора била смекчена. С условна присъда Марковски отърва Марти Шилото - скинарят, който намушка актьора Асен Кисимов. Сега е още по-популярен като един от защитниците на Вальо Топлото. сръбски мафиот Будимир Куйович, който е подсъдим за организиране на наркотрафик у нас и т.н. Сами се сещайте.. Какъв човек трябва да си ,че да ходиш и да защитаваш ***. Сега се опитва да изкара "убиеца" на двете деца ,нещастна жертва ..

14

Сергей Дмитриевич

преди 15 години

Владо Кузов,педофила е убиеца....прекалено ясно е....

13

анонимен

преди 15 години

Това е безобразие,което става в нашата държава!Дали така щеше да се действа по разследването ,ако ставаше въпрос за децата на някой политик?........ Безобразие.....

12

преди 15 години

Защо долните всезнайковци решиха,че не е той убиеца?!Дане би да знаят нещо повече от МВР?!Или са просто ?

11

преди 15 години

Мислех и едно хоро на площада да дръпна от кеф ... ама ше изгоря с 2500 лв.

10

преди 15 години

Като гледам кой му е адвокат,тоя ще да е!