19

преди 15 години

Защото всички знаем, че качулката е предмет в ръцете на убийци и тя сама не би могла да го убие!

18

Jok

преди 15 години

Май този път са убили грешен човек. Слушах майката на момчето днес по Дарик. Момчето е работило като общ работник, излязло е с приятелката си на квартира, взело е скоро малко пари от майка му и от брат му на заем. Абе това е ужасна история. Жалко за момчето и за тъпите полицаи.

17

преди 15 години

а това на снимката ... неам думи просто ... и от това чакаме борба с разбойниците ... има да чакаме. Единственото което процъфтява по време на некадърен министър е корупцията и престъпленията вътре в самата система на мвр.

16

..

преди 15 години

GAdni komunisti , e za takiva sganove glasuvate

15

преди 15 години

9-ти .., незнам дали е бил престъпник, но СЪС СИГУРНОСТ тези които са го убили са престъпници. Това че носят униформи не ги прави по-малко престъпници - напротив. Психически неустойчиви, агресивни, корумпирани престъпници.(на държавна издръжка)

14

преди 15 години

От бивш полицай знам следното: Полицаи в не работно време, отиват на лов. Стрелят по дивеча.. без да искат улучват попаднал на неподходящо място овчар. Чуват викове. Отват да проверят и разбират какво е станало. Естествено съзнават и че дейността която извършват е незаконна към даденият момент и място... Пребиват овчаря до смърт за да си мълчи. Той никога не се прибира в селото си. Случеят е прикрит. Разказан ми е от колега на участницие...

13

преди 15 години

Да ти букне джигереца (чирвата)!Да та устрела шъкне!Да ти изпръснат очите!Да ти побелеат очите!Да ти свирне кръв от носа!Да та засадат с краката нагоре!Да погледаш цвекетата откъде кореньете!Да та покарат циганье през черното море!Да та не познаат жив!Да та намерат под бело платно!Да Умреш дано!Кога на мене ми носат, на тебе да ти косат!

12

преди 15 години

това,че си полицай си е твоя работа,че си неграмотен пак,ама това,че си абсолютен вече тежи и на обществото,дано и ти да си на цветята откъм корените долен

11

преди 15 години

МИКОВ В БЕЛЕНЕ

10

преди 15 години

Bulgarian show

9

преди 15 години

Да ходи да иска извинение на гроба на сина си-затова че е възпитала престъпник!

8

преди 15 години

Да *** фане за кренвирша тая ***

7

преди 15 години

За едно съм категоричен, няма фоноскопна експертиза, която да доказва, че гласът на човекът, който води преговори с роднините на отвлечения е Пламен Куцаров. От тук насетне всякакви всякакви интерпретации на тази тема са спекулации с паметта на това момче

6

преди 15 години

2-ри ... "ако бе мирно седяло -не би ....." ... казваш ти..., а кой казва, че не е "мирно седяло" - ченгетата ли ? Ти вярваш ли им ? Или ако има съмнение за някой, за нещо, да имат право да го убият ли ??? Ами ако нарочат тебе за нещо ? Или твой близък ? Да ви убият ли ? Разбери че народните мъдрости от типа за преклонената главичка и за мирното седяло (на които ти очевидно си привърженик) само ще направят така, че всякаква корумпирана *** да те краде и убива теб и близките ти. Стига си стоял мирно, докато те е*бат, събуди се и си спомни че си човек.

5

любопитко

преди 15 години

А кво стана с убииците хванаха ли ги???

4

преди 15 години

Аз не вярвам на лъжите им!

3

Жоро

преди 15 години

Съд и затвор за тази *** Миков!

2

преди 15 години

Еми няма да дочака извинение ....моите съболзнования за сина и .... обаче "ако бе мирно седяло -не би ....."

1

преди 15 години

wse edno da chaka ot umrql pismo.