75

ГОШО

преди 15 години

МИСЛЯ ЧЕ И ЗА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ МРЪСНИТЕ ЕНИЧАРСКИ КУЧЕТА СА МУ ПОМОГНАЛИ ДА УМРЕ (БОГ ДА ГО ПРОСТИ). ЛОШОТО Е, ЧЕ СЪЩО ТОЛКОВА ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ПРОВЕРКИ НЯМА ОТНОВО ДА ДОКАЖАТ НИЩО - ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

74

...

преди 15 години

В България, полицията е организация за борба с хората които знаят прекалено много...

73

TheTrooper

преди 15 години

Ти запознат ли си със закона, че тези държавни органи не трябва да са политически обвързани и нямат право на публични протести. Явно не си. А и наистина повечето се правят на големи тарикати, но като видят полицаи и си кротуват. Мишоци !

72

drugara

преди 15 години

Не само че бият,а после скалъпват обвинения с платени прокурори, и подкупни съдии.На скоро имаше такъв случаи отновов Благоевград

71

преди 15 години

ПОЛИЦАЙ Браво на вас радвам се точно така ще убивате на място ще задушате ще давите ви е ще решавате кои е виновен няма сьд няма следствие вие ще решавате на място щом ви наредят веднага

70

Цитат

преди 15 години

"Служителите на МВР са длъжни да не унижават достойнството на гражданите и да зачитат техните права и законни интереси".

69

moi

преди 15 години

Аз понеже съм човек с достойнство и не мога да си нарушавам принципите затова не съм полицай.В тая система са назначени само роднини и поръчковци,демек всичко което ще изпълнява и ще се кланя на /мутрите/извинете на бизнесмените.А за повече самочувствие след смяната си ще отидете на дежурство в офиса им.И това е известно на всички - имайте го в предвид.Хората не са *** като Вас и знаят и виждат повече от Вас,без значение ,че на Вас това ви е работата.Ама пък кой ли ви гледа дали работите или не.В края на деня все ще намерите някой *** или накой беден човечец да го глобите или да си напишете нещо в рапортите.Айде че......

68

преди 15 години

ПОЛИЦАЙ Браво на вас радвам се ,че поне знаете как да действате и тези *** които пишат срещу вас из сайтовете са със криминално минало и дано и те попаднат в ръцете ви нека да останем малко хора в България но ХОРА а не ***

67

преди 15 години

a istinskite py.tki policaite protestirat - mul4alivo

66

преди 15 години

напиши в гугъл бг "провал" и виж кой резултат ще излезе първи

65

реалист

преди 15 години

Един бандит по-малко!! Дали е щял да пропее или не няма значение -с правосъдието в България едва ли някой може да се надява че щеше да има някакви осъдителни присъди .Сега всички задържани от убийците до последните кокошкари ще вземат пример от този прецедент и ще почнат да страдат масово -кой от задух ,кой от съце ,кой от зъбобол или хемороиди... Предлагам пък при задържане на престъпници вместо белезници и качулки да им се поднася кафе със сметанка или топло какао с кроасанче!!!

64

динго

преди 15 години

Дознателю то така като гледам всички ги плюят с изключение на такива, които я баща им я брат им я дядо им е ченге.Mоже да се пусне една анкета кой подкрепя бг по(ми)лицията? Уверявам те ,че ще си разочарован от резултата, но го очакваш нали?

63

Lili

преди 15 години

Ти как разбра, че е престъпник? Аз лично не вярвам вече на МВР. Ако наистина е престъпник - има съд, ако го докажат, ще изтърпи наказание, но аз лично се съмнявам, че е така! Полицаите са, за да има ред, законност и сигурност. Те не са, там, за да бият, а в случая и да УБИВАТ! Така, че Номер 59, аз лично ще ти кажа следното: Полицията и тези полицаи, са Убийци и Престъпници! Ха сега - защити ги, подобаващо, ако имаш съвест!

62

преди 15 години

Добре ,че има такива форуми ,че да си избивате комплексите. Иначе като се хсрещнете очи очи с полицаите мълчите като женски полови органи.

61

преди 15 години

до сега се питах за кого ще гласувам защото всичките те са еднакви СЕГА ВЕЧЕ ЗНАМ ЗА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЬЮЗ И ЗА ПЬЛНА РЕВИЗИЯ НА ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ

60

GB

преди 15 години

Внимавай само да не се наредиш и ти между *** на страната, че да не стане тя, с твоите камуни по твоята глава!Нищо лично, но когата нещата излязат извън контрол всичко е възможно! Ти разсъждаваш така сякаш си сигурен, че този е бил ***! И откъде тази сигурност, от официалните изявления на Миковчето ли? Или си го познавал лично този потърпевш! Тогава защо си си траял досега и не си известил на полицицията?Освен това нали вече е задържан, защо трябва да го убиват по такъв начин? Или май опасенията, че може да "изпее" нещо за някой наш виден мутрафон са ги принудили на такава постъпка!

59

doznatel

преди 15 години

Prestupnik e. Da reva li? A za vsi4ki koito pliuqt policaite-purvo se poglednete vas posle govorete za drugite!!!!!

58

bobo

преди 15 години

Не искам да те наричам човек и ще те нарека животно!Какво плюене,какви 5 лева?Та това си е поръчково убийство за да не пропее!!!Поръчково убийство изпълнено от ПОЛИЦАИ!!!

57

Дани

преди 15 години

Този "гамен" трябваше да е жив и да пропее. Винаги трябва да се търси - кой има интерес? Само останалите участници в отвличането и техните покровители от полицията. Полицаите са го убили - моите данъци и плащат мижавите заплати и им дават власт за да си "сътрудничат" с такива ***. Кой тук е гамен, господин полицай?

56

до 54

преди 15 години

абе полицай на мене хора от сорта на Ангел Бончев няма как да ми бъдат деца. Щото ако отвлекат моето нямам пукната пара за откуп те такива не им трябват и стига моля ви се с тия клишета ако вашето дете и нз си кво! По този начин еднозначно си признавате,че сте виновни и изпълнявате поръчки на мафията/политиците и се убеждавам за милионен път, че във всяка държава си има мафия, но в Бг мафията си има държава . Аз доскоро подкрепях ченгетата даже мислех да ви подкрепя на протеста, но за щастие след 14.01 си отворих очите и видях що за *** сте НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ВАС!