22

бг

преди 15 години

Те всички изстрели от Кремъл идват.

21

Анонимен

преди 15 години

В Чечня през всичките години на конфликти са загинали около 20 хил. руски военослужещи.Там е било жив ад,говорил съм и с руснаци които са служили там.Значи в България като те вземат някъде граничар,танкист се смята за тежка казарма.Ами ако трябва да отидеш в казарма,до момента си учил за контролни и класни,завършваш и ето ти един автомат и айде на война в Чечня.Младите войници въобще не знаяха защо са там.Толково много убити руски момчета,зачернени семейства и накрая един руски адвокат да ти защитава терористите.Все си мислите че Кремъл ги поръчва,всеки може да извърши такова убийство.Загубил си син,брат в Чечня,скърбиш и накрая виждаш как ги защитават чеченците.Това не са 5 или 10 войника,а 20 хил.Няма да са намери някой да го очатка ли.По време на война не се мисли,там е касапница.Естествено в Чечня има нарушаване на човешките права,в коя война няма нарушаване на човешките права.Който не е гледал руския филм Война,нека да го гледа.В него се разказва как руски войник който е войвал в Чечня се връща отново там да освободи заложници и да си отмъсти на чеченски главатар.С него постояно се движи англичанин,чиято жена е заложник в Чечня.Русксия войник не се церемони много и избива чеченци за щяло и нещяло.Англичанина го пита защо прави това.Руския войник отговаря-По време на война не се мисли,мисли се преди войната.

20

преди 15 години

И ние ще станем като Русия след още един мандат на мафията БСП+ДПС.

19

преди 15 години

РУСНАЦИТЕ СА ПЪЛНИ ***.ИЗГОНИХА СИ НА ВРЕМЕТО НАЙ-УЧЕНИТЕ ХОРА: ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ,ИНЖЕНЕРИ,ДОКТОРИ...ВСИЧКО РАБОТИ ЗА ЧУЖДИ ИКОНОМИКИ.СЪЩАТА *** МУТРЕНСКА ПОЛИТИКА КАКТО В БЪЛГАРИЯ.ЕДНО КЪМ ЕДНО,ПЪЛНО КОПИЕ И ОТРАЖЕНИЕ.

18

дядо поп

преди 15 години

Що трепите детето,бе червени !Пораза да ви порази дано!!!

17

преди 15 години

Po-gnusna "dyrjava" ot Rusiq nqma. Sibirski maimuni i komunisti, bahti gnusnata ko4ina ! ! Na sapun ! ! !

16

преди 15 години

У нас малко ли имаше заляти с киселина и убити разследващи?Нека с спомним.

15

Калин

преди 15 години

хаха Пак Америка е лошата вие сте добрите:)ТРепят журналисти...това е показателно.

14

Петков

преди 15 години

Даже се чудя защо са се забавили толкова, цели 8 години и половина. Този адвокат явно не е осъзнавал значението на руската мъдрост "НЕ БОЛТАЙ"!

13

Егат

преди 15 години

Каква Политковска, какви 5 лева ? Тази Политковска НИКОЙ не я беше чувал, преди да я гръмнат.Убили един човек - и вече нямало права в страната. А в Америка знаете ли по колко човека на ден претрепват ? Особенно в негърските квартали ? Аман от поръчкови статии ...

12

преди 15 години

Руснаците нищо лично,но не искам да ги виждам наоколо.Мутренска държава,още живеят 18ти век,примитивно мислене.Другите нации отдавна имат икономически войни,там никой не застрелва противника.Тука в България същата работа.Направил някой фирма да работи,конкуренцията плаща да го бият,запалват и гърмят.Така не се постига нищо.Системата е силно пробита.Руснаците и те се нуждаят силно от военен режим.

11

НАТОвец

преди 15 години

Русия - изчадие сатанинско! Господи, защо сложи тая къща на ужасите толкова близо до Европа!?

10

преди 15 години

Не се кефя,яд ме е за хубавата нация,как е съсипана от шепа плиткоумни ченгета и военни.

9

преди 15 години

Както и да е... плюй си там срещу Русия и се кефи.

8

преди 15 години

Дръпнатите никога не са имали комунизъм,чадо.Нарича се феодализъм.И е прецедент в историята за първият и единствен преход от феодализъм към капитализъм без кражби,без грабене.Чети историята,обучавай се.Кирилизирай си турския Уиндоус.

7

...

преди 15 години

Не са само нашите полицаии аборигени и индиянци... "Руският военен помислил девойката за снайперист. Това била и причината да я залови и удуши."

6

преди 15 години

При дръпнатите (основна част от тях) също е комунизъм, ако не знаеш.

5

преди 15 години

РУСИЯ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА С МНОГО КОРУПЦИЯ,БЕЗКРАЙНА МАФИЯ И ДАЛАВЕРИ.ИМАТ ТОЛКОВА МНОГО РЕСУРСИ,А СА ПО-БЕДНИ И ОТ ГЪРЦИТЕ.ТОВА ДА ВИ НАПОМНЯ НА БЪЛГАРИЯ?ТАМ,КЪДЕТО Е МИНАЛ КОМУНИЗМА,ВСИЧКО Е СРИНАЛ ДО ОСНОВИ.ДОБРЕ,ЧЕ ТЕЗИ НАЦИИ СЛЕД 500 ГОДИНИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ И ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ДРЪПНАТИТЕ,АМА ТАМ ИМА МОРАЛ И ЧЕСТ.

4

Десебар

преди 15 години

Колко типично за Русия - олигархическа държава, без медии, без свободи и основни граждански права.Мутренска държава

3

преди 15 години

Някой някога да е видял нещо добро от кремъл???