45

преди 15 години

Руснаците са им дали такъв процент комисионна,че просто е нямало как да им откажат !!! До гроб ще им бъдат верни!

44

преди 15 години

След като Украйна блокира доставките на газ за Европа - вече и ЕС е съгласен и решен да се построят газопроводите които заобикалят Украйна (а и други държава които биха могли да създадът подобни пречки за доставките на газ) - "Северен поток" - от Русия до Германия и "Южен поток" - от Русия до Италия - през България.

43

NOMER UICH-3

преди 15 години

tozi ima nad 100 ubistva kato e izdaval priatelitesi na komunistite DONOSTNIK GOCE

42

преди 15 години

Ами Васил Филипов това ви каза преди две седмици защо не го направите министър на енергетиката

41

преди 15 години

Другото трасе се нарича - "Южен поток" - и Първанов го каза ясно.

40

преди 15 години

КАК друго трасе, когато ПУТИН е подписал договор с ВСИчКИ около КАСПИЙСКО МОРЕ, че НЯМА да продават петрол и газ БЕЗ съгласието на Русия!!!! Още преди около една-две години !И Иран е там!!!И това ли не знае Първанов!! А съветниците му????

39

Евала Гоцко

преди 15 години

Оставките, глупчо! С евтини констатации, които са направени отдавна от целия български народ, Гоцко яхва вълната на популизма и се понася по нея, като по бяла магистралка на златна кредитна карта. Нито нещо ново, нито нещо реално, нито нещо истинско. Но Гоцко мълчи, когато полицията бие. Гоцко мълчи, когато коалицията краде. Гоцко мълчи, когато правосъдието бездейства. Оставките, глупчо!!!

38

преди 15 години

Георги Първанов наблегна повече на газопровода "Южен Поток" - който ще идва директно от Русия- до Варна и ще продължава до Италия - без държави посредници както е сега случая с Украйна!

37

преди 15 години

цитат: В общи линии съседите се отзовават и си признавам, че вероятно дори сме подценявали сътрудничеството си с тяхКазано по друг начин това означава : Твърдо и СЛЯПО вярвахме на братушките и искахме да плащаме САМО на тях !

36

obama-mama

преди 15 години

na Goce, da drupne edin truboprovod ot Alqska , amerite se kanqt da razkonservirat nahodi6tata si tam :)

35

преди 15 години

Гоце се върнал от лов. Жена му го пита:- Хвана ли нещо?- Надявам се, че не - отговорил той!

34

преди 15 години

Да фаща мотиката и да копа у пернишко за газ!!!

33

преди 15 години

Качвай се по бързо на летящата чиния срещу теб защата Серго ще те изпревари

32

преди 15 години

Готов съм да обсъдим надеждността на другите възможни трасета от Иран през Каспийско море."- С други думи - това трасе през Иран е ненадежно - след като големия задокеански брат се кани заедно с Израел да бомбандира Иран.

31

poznava4

преди 15 години

GOCE 6TE RE6I PROBLEMITE NI :))))

30

преди 15 години

Според мен в това си изказване Първанов зове повече за пускането на 3-ти блок на АЕЦ-а. А "Набуко" е далеч и зависи от много неща - както каза и той.

29

jiko

преди 15 години

be Goce, tam ima mnogo gaz!

28

преди 15 години

Сменете плочата освен костовиското Гоце.Това с Гоце го изфабрикува Костов от яд,че Първанов го нарече шеф на мафията по времето когато управляваше.Като всеки отмъстителен властолюбив нарцис.Кое е по-срамно да си Гоце или да си авторитарен мафиот?

27

преди 15 години

Гоце Трипера излезе от нелегалност.

26

Един луд

преди 15 години

Трябва да има пълен бойкот ---никакво плащане на сметки никакво пазаруване, никакво работене и така 2 месеца и ще ги смажем ,единственото е че трябва да бъдем сплотени --говоря за 7 милиона бедняци.Когато направят мин заплата 800 евро ,тогава почваме