110

Стая 101

преди 15 години

България няма да може да приеме,а не украйна да изпрати

109

преди 15 години

не вярвам само печалбата да е причината

108

преди 15 години

не е никакво оръжие а просто начин да печелят. не вярвам Русия да има някакви мотиви освен икономическите и печалбата. а след кризата в САЩ печалбата на Русия взе да намалява и тя не може да си позволи вече някой като Украйна да краде

107

преди 15 години

Според мен Русия използва газа като оръжие (което се оказа че работи - и то доста добре) срещу настъпващата за нея заплаха от страна на САЩ - чиито *** са и Украйна и Грузия, Полша, Чехия, България и т.н. - и има своите основания за това.

106

преди 15 години

украинците нямат достатъчно газ за да го нагнетят с налягане така че да стигне чак до България. само руски газ е спасениет. обаче Русия не иска да губи повече защото ще губи много повече ако подава газ която Украйна краде или продава на сегашните ниски цени на петрола. по-добре да спре кранчето и на двете докато Украйна се вразуми а цената на петрола се върне на 80-100 долара

105

преди 15 години

газ - исках да кажа

104

преди 15 години

А защо Украйна излъга (Георги Първанов има главно вина за това) че може да ни достави йаз от нейните запаси?

103

norm

преди 15 години

Къде ли изчезна тръбата,по която през Украйна получавахме газ от Русия,че и украшнците крадяха от нея.Отдавна моля редакцията да не ни занимава повече с брътвежите на този некадърник,който не помни вече какво е казал преди две минути.

102

преди 15 години

Не били компютри а било компоти :) Ако съм министър щях да си направя сепуко!

101

hahu

преди 15 години

То чудна работа досега газа идваше от Украйна, а сега не може щото не е руски... Просто украинците се бъзикнаха с Путин чрез обещанието за газ към нас и руснаците са ни посъветвали тихо, да не мърдаме много, че да не влезе по-надълбоко, газовой кризис!!!

100

преди 15 години

То такива чужди инвеститори имаме че бог да ни е на помощ!- Трябва да има съд за тези които са прибрали дебелите комислионни за да докарат такива "инвеститори" в България!

99

tisho

преди 15 години

Човече,спри дрогата и алкохола за да спреш да чуваш гласове!

98

преди 15 години

сега газът до България стига през 3-4 държави докато стигне тука.и всяка от тях събира такса за пренос. при СССР беше само 1 държава -Румъния. затова и газът за България е скъп. можеше отделна тръба Русия - България през Черно море но Костов отказа на руснаците. Гърция получава през Турция пак руски газ но той идва от директната тръба през Черно море Русия-Турция и не се плаща никаква такса за пренос от Турция. защото Иван Костов се направи тарикат и мислеше че Набуко ще стане готов скоро. няма да е скоро а сигурно след 5 години в най-добрия случай и то ако Иран и Азербайджан продават. двете страни обаче са съюзници на Русия и може и да се откажат

97

преди 15 години

кой пусна лудия до компютър ? :-)

96

bee

преди 15 години

Тоя форум вече не става вече за нищо, някакви луди се появиха. Напускам

95

преди 15 години

Газ може и да няма но правителството със сигурност ще падне и икономиката и тя ще цъфне та ще завърже!А чужди инвестиции ще видите през крив макарон!Де що чужд инвеститор е останал ще напусне страната,ще фалират производства,а които не са фалирали ще се изнесат от страната за да се спасят!Толкова ми се иска всичко това да не е истина!!!

94

преди 15 години

Срещу кого ще я пращаме? Няма газ-тази е студената истина и никаква армия не може да ни я докара. Добре ,че е малка сега-само да ги храним и топлим и тях. За тоя дето духа. Еййй,тия комунисти не спряха да реват бе. Отивайте в Русия-там и армия има и АЕЦ и газ и черен хляб и бой по кратуните!

93

Калин

преди 15 години

Не съм богато синче,нито имам сестра!На вас колко десетилетия ви трябват...Щях да сдъм богато синче ако не бяхте вие мааави и крадлива долна човеконенастна *** такава.Опитвате се да минавате за разумни същества а такива по дефиниция не сте!Пробутвате само отрови и противно природни представи на хората!Вие сте в противовест с човешката природа,да не имахте Хегел за упадъчен..щяхте да го разберете!

92

преди 15 години

Лудия *** исках да кажа.

91

14 . 01 . ДА ГИ ИЗ

преди 15 години

......... ЧОВЕШКИ ПРАВДИНИ ! ДА ИЗХВЪРЛИМЕ ПРОРУСКИЯТ ТИРАНИН НА ИСТОРИЧЕСКОТО БОНИЩЕ ! ДОЛУ МАФИЯТА И РУСКАТА АГЕНТУРА ОТ ВЛАСТТА ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !