13

tan4etonet

преди 15 години

Тя,България ,си я има,ама само на карта ! Отдавна е разпродадена на турци и руснаци ! Народа ни е подложен на геноцид от всякакъв вид и то като планово изтребление ! На българите,които евентуално ще оцелеят,ще се гледа като на хора втора ръка,защото ще бъдат използвани само като работници за мръсната работа или донори на органи.Не,че и сега не е така,но все още се надяваме,защото не сме осъзнали опасноста от настъпващата глобализация.

12

G

преди 15 години

едва ли са разговаряли точно за това,а по скоро за цените на което не са вземали тук братушките...продадахме се на руснаци и турци..по големи *** сме от ***

11

Kalin

преди 15 години

По-точно не би могло да се представи. Поздравления. Рядко попадам на смислен коментар.

10

иван

преди 15 години

Докато откриваме истината, че единствената посока от която може да дойде синьо гориво е тръбата на Газпром наречена Южен поток, българската икономика по подобие на украинската изпадна в състояние на финансов колабс. Това състояние се задълбочава от огромната междуфирменна задлъжнялост и изпадналата в ликвидна криза финансова система която не може да поддържа икономиката.Ако изпълнителната власт продължава да се чуди дали през страната ни да мине тръбата на Южен поток или пък тази на НАБУКО, България ще изпадне във състояние на банкрут и национална катастрофа подобна на тази в Украйна. Само по себе си това означава, че на безценица ще бъдат продадени на чужди фирми (най вече руски) дялове от български фирми в които има държавно участие.Казано по простичко Русия ще си напазари у нас на безценица.За съжаление тази проста истина не бе осъзната не само от поевропейчилите се управляващи , но и тази нещастна и ялова от към кадри опозиция. В момента делимата пред България е не дали ще има или няма да има газ от Русия, а дали ще я има или няма да я има България.

9

PENE

преди 15 години

Медведев така се е трогнал,че си го е преместил в другия крачол заради "бьбренето" с Гоцето! Смешно правителство-жалки комунисти!!!

8

АГ

преди 15 години

Докога българите ще търпят този триперлив бракониер начело на държавата.

7

ТЪРСЕЩ

преди 15 години

Интересно ми е къде е /МИС/ и министърката Емел Етем

6

историк

преди 15 години

Kогато видиш някой, подкрепял диктатурата, изведнъж да каже "О, сега аз съм демократ!" е пълна манипулация,лъжа и демагогство. Така че българите, трябва сами да решат какво да се прави с тези лица.БКП(BСП) е съставено от бивши комунисти или тяхните деца със абсолютно същите комунистически възгледи и хитра манипулираща "машина".... Разбойниците, лъжците и измамниците триумфират във всички сфери на социалния живот. Те не милеят за нищо друго освен за богатства, за имоти, за бизнес...Такова безпардонно зло никога не е съществувало из българските простори.Явно трябва да гласуваме за тези, които с делата си са показали, че милеят за род и Родина. Именно, те са всеки Божи ден плюти, клеветени и заливани с мръсотия от продажните, лишени от всякакъв морал, медии, управлявани от бивши ченгета БКП(БСП)...

5

Супер Бойко се завръ

преди 15 години

Бат Бойко е номер 1!!!!И газ ве4е ви е намерил!!!!!Ще кажете откъде?Той ще ви каже:"Целият парламент е склад на газ,така да се каже там е най-голямото находище на природен газ??????????Чудите се защо:"Защото всичките депутати са пръдлъовци!!!!!

4

14

преди 15 години

Нашто Гоце преди да сгази лука в чуждата държава, го огази безнаказано у нас/ кога трепеше вълци,а хората горяха като факли във влака/. Поради заетост, с криминалното си хоби селянина от Сирищник пропусна да обяви национален траур. И няма повод, няма сила да принуди лъжеца да си подаде оставката...В Япония при такива случаи си правят Сепуко, у нас *** си правят Секуро ...Тоя чвор,ни изложи пред света - Заниманията на "президента" Гоце го характеризирет напълно!Като един истински комунист - селянин, с надебелял от добра храна врат, Първанов се отдал на "мъжки" удоволствия, избиване на невинни животни и на зависими от него жени. Комунист-интернационалист.

3

tan4etonet

преди 15 години

Анонимен глас по телефона попитал радио Ереван може ли щастлив народ да стои гладен цяла година,а радиото отговорило :Не може,господин Станишев !...

2

bg

преди 15 години

от бърборене топло не става за народа

1

преди 15 години

agent GOCE narichal balgarite GIAURI