33

jiko

преди 15 години

ami otkade da znaiat, to cimentenite za mozaci niama rezon drugo osven "dupedavnichestvoto kam sauza" - sega samo Rusia

32

perekly

преди 15 години

Ядрените реактори работеха до 2006. Как оцеляхме?Чернобил е резултат на човешка грешка, а авариите с френски и британски реактори, за които дори нямате представа ,че са се случили са резултат на технология.Стига глупости вече!Ветрогенератори и солари могат и трябва да се изградят, но това няма да стане за 30-40 дни , за колкото ще се пусне съществуващия реактор.

31

kosov

преди 15 години

Пловдивската в затвора

30

преди 15 години

Аварията в Козлодуй през 2006 забравихте ли?

29

БГ гражданин

преди 15 години

Само така! Незнаещите са вредни за обществото. Имаме най-чиситя АЕЦ !!!

28

преди 15 години

В България от аварията в Чернобил непрекъснато се увеличават случайте на ракови тумори. Искате да направим втори чернобил в козлодуй.

27

местен жител

преди 15 години

Що не се скриеш и не замърсяваш форума с глупостите си. Пълни простотий - в бившето блато до АЕЦ-а расте прекрасна царевица и други култури, въдят се диви прасета и е пълно със птици и всякаква живност...Дръндорко - просто не искам да използвам по груби думи, въпреки че ги заслужаваш

26

АЕЦ

преди 15 години

21, АМА СИ ТОПЛИШ З*ДНИКА ЗИМАТА, НАЛИ

25

cv

преди 15 години

НЕ РАЗБИРАМ ФРЕНСКИ, НО ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ КОЙ Е ЛАПНАЛ "ФРЕНСКИЯ" РУШВЕТ...ГЕРГАНЧЕ,ВИЕ НЕ БЯХТЕ ЛИ "КОМБИНА" С МОНИ... ?Не е нужно човек да е компетентен, но всеки би трябвало да знае,1. Няма решение на Европа за спиране на ядрените ни реактори! Това е предложение на тогавашното ни правителство... Но дори и да имаше решение, Чл. 36 от договора ни дава право, при криза в сектора като днешната да ги пуснем... Навремето Соломон Паси излъга цялата ни нация, че ще ги пуснем след партньорска проверка..., НО ВИЕ ЛЪЖЦИТЕ СТЕ СИ ЛЪЖЦИ!!!2. Кой ни е спрял до сега, да си направим връзки с газопроводите на Гърция и Румъния, че и през Турция можем да ползваме Ирански газ, до осигуряването на Египетски или Казахтански... Кой ни спира да се свържем с Европейстите газопреносни мрежи... След газовата криза от 2006г. това е въпрос от жезненна важност за нацията ни!!!3. Кой пречи на правителствата ни да изискват, чрез закон, всички структуроопределящи предприятия да се самоосигурят поне с два основни источника на енергия и един авариен!!!ПРЕЧИ НИ БЕЗДАРНОСТТА И КОРУМПИРАНОСТТА на собствените ни правителства..., ТА И ТИ СИ В БРОЙКАТА Г-ЖО!!!ДЪРЖАВИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТразчитат на 5 вида суровини за енергия - атом, въглища, нефт, газ(метан) и вода. Правят се такива разчети, че дори един от источниците да спре напълно(както днес газа), чрез другите държавите да не усещат кризата, НО ЗА ТОВА САМО ЛАПАНЕ НЕ СТИГА ТРЯБВА И...РЕШЕНИЕ ИМА!!!ВЪПРОСА ДНЕС Е, не с какво Европа МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ..., в условията на ОБЩОЕВРОПЕЙСКА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, а ние с какво МОЖЕМ ДА ПОМАГНЕМ НА ЕВРОПА...!!! Договора с Е.С. е ясен..., Г-ЖО ГРЪНЧАРОВА. В условията на днешната енергийна криза, ТРЯБВА незабавно да "пуснем", след завършване на ремонтите, малките четири реактора и ДА ДАРИМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ с 1600 мегавата качествен и високо рентабилен за нас, електрически ток, с което значително ще подобрим външнотърговския си баланс, и значително ще се приближим, до пълно изпълнение на изискванията за влизане в Еврозоната!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ СЕГА, ЗНАЧИТЕЛНО ОЩЕТЯВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ!!! Ако ти Грънчарова, не си наясно с това ПО-ДОБРЕ СИ ТРАЙ... НАЛИ ЗНАЕШ ПОГОВОРКАТА..."Голям го ***, голяма дума не казвай..."ВРЕМЕ Е ДА ПРОУМЕЕМ, а опозицията Е ДЛЪЖНА ДО 14.ЯНУАРИ ДА ЗАЯВИ В МЕДИЙТЕ, че Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Кризисен щаб, който да осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ !!!ПИТАМ,КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ И КАКВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК... ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪ

24

преди 15 години

Gran4arova komunq6ka da otide da si prodava dupeto na okolovrystnoto, mirizliva k*4ka sibirska!!

23

бай хой5

преди 15 години

Да оставим емоциите настрана и да видим прагматичната страна на въпроса. Всички специалисти се изказаха, че реакторите са безопасни или поне не чухме такива които казват, че са опасни. Решението за спирането им беше политическо. От тук нататък или ЕС си променя решението за затварянето им или повишава компенсациите до нивата на загубите.

22

преди 15 години

plodorodns zemq ima nasqkade zimai motikata i otivai da kopa6

21

преди 15 години

1,2,3,4 блокове на аец козлодуй са построени на плодородна земя която е навеки замърсена за хиляди години напред. Никога там няма да пеят птици и да може да се живее нормално. Това е "ефтината" ядрена енергия която оставя своята радиоктивна следа.

20

Некой си

преди 15 години

Мой приятел работещ в АЕЦ-а ми е обяснявал, че реакторите на "Козлодуй" са изключително надеждни и са с невероятни защитни механизми. Бетонния саркофаг издържал на огромно вътрешно налягане. Нямат нищо общо с чернобилските.

19

преди 15 години

Тая *** Грънчарова що не вземе да се гръмне!

18

ЕТО ЗАЩО РУСНАЦИТЕ С

преди 15 години

........ скапани блокове ! Има други источници на енергия ! Брахме ядовете на чернобилската ядрена централа руско производство ! Стига толкова ! Да се замрази и ,,Белене ,, ! Слънчеви централи по черноморието и вятърни по билото на Стара планина ВЪРШАТ СЪЩАТА РАБОТА ! Стига рискове с калпава руска техника ! Стига оборот ! Стига проценти и далавери !

17

преди 15 години

Грънчарова си е на мястото.Знаете ли колко са щетите от аварията в Чернобил?Знаете ли защо нашите майки и бащи умират от ракови тумори днес?

16

P_boy

преди 15 години

Не виждате ли че тая Грънчарова продава кавали и дървени лъжици в ЕС на разни дебелаци...

15

преди 15 години

....."а тая *** Гергана някаква си, трябва да бъде публично убита с тояги като бясна *** !!!"

14

преди 15 години

Хора Реакторите ни са двукръгови с много дълъг живот-супер са.Не трябваше въобше да ги спират нашите дупедавци.Тая криза е добър повод да си ги пуснем като покажем малко твърдост пред ЕС!!!!