27

Пепо

преди 15 години

Доста по-напреднали нации са го измислили-по закон всяка нова къща трябва да има по 3 различни начина за отопление в Финландия.И като дойде такова време не да се караме като ***,а да продължим да си живеем цивилизовано.

26

преди 15 години

:)))))) Мерси, пи*чове, написах няколко коментара, посмях се на няколко и съм ОК, сгрях се. Ама каква криза, бе?

25

преди 15 години

Според моят опит, инверторният климатик може да поддържа около нулата, ако навън температурата е -15 градуса. А нощно време в София температурите достигат тази температура. Дори и да достигат -10, стайна температура от +5-10 градуса е крайно недостатъчна за спане на малки деца. Така че "софиянецо" с климатик, мисля че си се изказал неподготвен. Аз ще си взема една конверторна печка на ток, пък ти си мръзни достолепно пред модерният си климатик.

24

преди 15 години

Това ми е 40-тата зима в София, Жоре! Същата сигурност с климатика, каквато и с !

23

преди 15 години

Спрете се бе, аман от празноглавци.

22

преди 15 години

Аууууу всички колко сте зле....селяните дето много знаят да не се обаждат, начетох се на селски изказвания.....вас понеже здраво ви е яд, че не сте се домогвали до тук и сега копате от завист.... е то това е комплекса на провинцията.....стойте си на село и това е...пък като цяла българия работи за софия, що не си седиш на село и не пасеш козите, за да не те е яд... това е положението...

21

p..........e

преди 15 години

verno e,smotanjak.ako stane taka che da mi se preprechish na patja shte ti dam da se razberesh.s kogo shte se biesh be SELJANIN prost?takiva bash tatkovci gi znaeme nie ot POLIKRAISHTE.

20

преди 15 години

Ей сега премиерът и президентът ще кажат, че всичко е наред, след като народа има с какво да се отоплява. Не ни трябва газ, не ни трябва парно.

19

преди 15 години

A! To и на теб ти личи интелектуалният багаж! Когато дойдеш тук и ми свършиш работата, тогава пиши, че работиш за мен! Куха кофа! Даваш акъл от компа, ама едва ли си направил нещо повече за БЪЛГАРИЯ! Жалка ***!

18

Жоро

преди 15 години

"Софиянецо", това май ти е първа зима в София. Иначе щеше да знаеш какви са зимите в любимата ни столица и колко можеш да разчиташ на климатика.

17

До 12

преди 15 години

Какъв климатик, европеецо?! Нали ако ти спрат и тока загиваш завит в одеалото хахха! Тези екстри са за държави, далеч преди нашата. Нали имам 2 климатика, е и? При режим на тока само ще си гледаме с надежда да светне зелената лампичка, за да тръгнат, нали? Разберете, никой не е могъл досега да излъже само природата, всичко друго може. Отдалечиш ли се от корените си, от изконните правила на биологията, нищо добро не те чака, А който разчита на говорилнята от НС, си е за окайване. Никой от тях няма да мисли за нас, НИКОЙ! Спасяваме се поединично и не е необходимо да се делим на селяни, граждани и т.н. Просто в един голям студ може да се наложи да се топлим един до друг, МАСОВО! Който разбра какво искам да кажа, ще оцелее!

16

преди 15 години

Това е някаква истерия, у нас има парно, верно малко е по-слабо, но съвсем малко. Тия хора са откачили. Разни комплексари си доказват колко добри бащи са и колко могат да се сбият за да осигурят на децата си печка... Абе клоун, ако те пребия на щанда нали хем няма да имаш печка, хем няма кой да ти храни децата, бе...

15

Търговски късмет

преди 15 години

Намазали са търговците със залежала стока - щото парното в София го пуснаха! :D

14

към анонимния

преди 15 години

Ако всички софиянци са като теб, жалко за България. Не стига, че цяла България работи за Вас, софиянци, пък и има такива *** като теб, дето само мучат, и нищо не казват. Кой знае от кое село си, ами ти дрънка устата. На такъв коментар като твоя, отговора е същия.

13

аз

преди 15 години

Управлението е на лява политическа основа, приятелю!

12

преди 15 години

Ами тази истерия с кризата, в голяма степен идва и от медиите, които са се напълнили с хванали Бога за шлифера селяни! А сега само некой да ми каже кво ни е на нас, софиянци? Всичко си ни е наред.....Вярно....ще ви се да не е...ама Е! Пукайте се!

11

преди 15 години

Айдеееееее! Бегайте да вкарвате кюмюро от плевникоооооо! И да доите кравите! Ние, софиянци ще си се оправим! Духалки си купуват селяните, дето са се натресли тука и незнаят к'во е това климатик! Айде прибирайте си ги и тях! Пък ние все ще намерим и как да се изхраним, прости хора, еййййййй! Заради такива писачи-*** като вас сме на тоя хал да се плюем едни други! Все едно не сме в един кюп! !

10

tan4etonet

преди 15 години

Във Варна криза няма.Ден като всеки един:кой- на работа,кой- на училище...Пак доказахме,че тук се живее добре !

9

scum

преди 15 години

... толкова злоба у вас по-долу пишещите ?

8

bai bradur

преди 15 години

Ama boi trqbva da ima,tupanici da se razdavat,kruv da se lee.................