25

pepi

преди 15 години

Премиерът Сергей Станишев е купил чрез подставени лица първите два етажа от сградата на Централна поща в София. Това се коментира усилено сред колектива на голямото държавно предприятие. Сделката е станала чрез шефа на Агенцията за информационни технологии (ДАИТС) Пламен Вачков, който е приближен до министър-председателя.

24

EDIN BULGARIN

преди 15 години

ВИЖДАТЕ ЛИ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ?!?!?! СЕГА ВСИЧКИ ВДИГАТ РАМЕНЕ,А НИЕ СТОИМ НА СТУДЕНО И СЕ НАДЯВАМЕ ПО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТАТА...В ИКОНОМИКАТА ВСИЧКО Е НАВЪРЗАНО-НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНОТО ТАКСИДЖИИТЕ - ТИЯ ХОРА СЕГА ЩЕ СЕ ПРИНУДЯТ ДА СПРАТ ДА РАБОТЯТ,НА НИКОЙ НЯМА ДА МУ Е ИЗГОДНО ДА ВОЗИ НА БЕНЗИН.....ЕЕЕ И КАКВО ПРАВИМ -СТОЯТ СИ В ТЯХ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЛИЗИНГИТЕ НА КОЛИТЕ ИМ ТЕКЪТ,ТАКСИ И ДР......А И ТЕ СЕМЕЙСТВА ХРАНЯТ ...ТОВА БЕШЕ САМО ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРИМЕР.......ХАЙДЕ ДРАГИ ТАКСИДЖИИ,ИЗЛЕЗТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И НАПРАВЕТЕ ЕДНА ГОЛЯМА АВТОМОРГА ОТ КОЛИТЕ СИ НА ГАЗ ......ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ИЗГОНИМ ТАЗИ *** ДЕТО НИ УПРАВЛЯВА !!!!! ДО НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА НИ ДОКАРАТ,НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ КОРАБЪТ ОТИВА НАДОЛУ....

23

+

преди 15 години

Шибай си кратуната,но пак няма да ти дойде акъла.Беше откачалка,а сега си тотално изперкан...

22

Калин

преди 15 години

Ще дойда до Украйнското посолство комунист гаден.И ще чакам да ми се поевиш.Ела ми и с партизанският отряд та да разбереш,колко струваш без Съветският съюз!

21

съветник

преди 15 години

серГЕЙЧО,вземи,че се качи на празното си трмвайче,което се е запътило към Орландовци - нали ме разбра?

20

преди 15 години

Българи! Да се изсерем пред украинското посолство на 14-ти януари!

19

Калин

преди 15 години

Не ми говори на бе индивид гаден.

18

Отчаян българин

преди 15 години

Правителството на Станишев доказа, че е антинародно правителство на мутрите и на мафията. То трябва да си иде, защото извърши национално предателство: държавата капитулира пред мафията! Станахме за резил пред Европа - това правителство трябва да си иде час по-скоро Крайно време е, да не чакаме и миг, защото много ще страдаме, а и голяма цена плащаме за малодушието си.

17

пингвин

преди 15 години

Ще ти шчупя парче от окото бре ченге - *** студен ще те целува!

16

писател

преди 15 години

Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред

15

Галин

преди 15 години

Що не си го набиеш бе, Калин!Xaxaxaxaxaxaxaxaxa

14

Калин

преди 15 години

Ае съветските граждани сега Украйна и ЕС ли са ви виновни.Вие сте изметта на човечеството.На ви Руски газ.В Германия що само 25 процента от газта идва от Русия,що в Англия Франция и Италия не разчитат на този газ.Що то са умни за това!В колко страни от ЕС ще има режим на тока тази зима?А познайте ,коя е най рисковата страна в ЕС,коя е най застрашена от режим на тока..В 21 век ние пак сме номер по тъмно и студено.Пак сме на дъното.Не сме излизали от него от 1944 година насам. И да не ми дрънкате за православие мръсни атеистични комунистически гадове.

13

VIVA LA REVOLUCION

преди 15 години

Ушев , ще те плати *** !

12

denim58

преди 15 години

Какво още трябва да се случи,за да ги изметем тия?Каква е тази карма на БСП,щом те са на власт,започват всякакви вътрешни и международни катаклизми?Тези хора не трябва да управляват в следващите 45години,за да си изкупят грешките,но за това всички трябва да гласуват!Тогава не само те ,но и ДПС няма да помиришат власт,защото ще са опозиция с я има ,я няма 50-ина депутати общо!

11

преди 15 години

Украйна се слага на Америка !

10

преди 15 години

М*А*М*А им *** украинска! В нас е *** и студа!

9

преди 15 години

държавата за тва ми плащта на митингите да ви бия,не се сърдете нали и аз се храня

8

преди 15 години

Ющенко е лява резба!

7

Тото

преди 15 години

Ха така!!! Плесни се по челото Шефе!

6

преди 15 години

Ще има тояга в голямата ти уста - през гъ3a ти ще излезне чак!