171

Doctor

преди 15 години

Много странно да се протестира за да се кажат имената на момчетата участвали в убийството. Хубаво ще Ви ги кажат и ще сте доволни ли!? И какво ще направите като им знаете имената!? Тепърва ще започва процес и е нормално до присъди да се стигне след 2-3 години.

170

преди 15 години

Да ви кажа че основния проблем днес е че няма кинти. Вижте как псетата в парламента дружно се сборичкаха за 2000лв. Явно много сме го закъсали.Догодина ще започнат банкови фалити и всичко ще се срине.Надеждата е единствено в младите и необременени студенти. Разбира се трябва да се внимава с охранените мамини синчета с дебели портофейли които агитират за бсп.

169

DevilishSoul

преди 15 години

С вас сме! Дори и ние, които сме на работа и вече не сме студенти...

168

Anonimen

преди 15 години

Predlagam za izvestno vreme DOKTORITE da si malcat, dokato na horata im mine malko ot prostotiite im! Protestirat zastoto tuk nikogo ne sadiat!

167

преди 15 години

тука някои *** неуморно се опитват да доказват, че убийците били студенти и за това не трябвало да се протестира. Протестира се защото: Прикриха 4-*** от убийците ги прикриха и не ги знаем кои са. Искаме да знаем кои са. Петия убиец е софиянец с основно образование александър данаилов а шестия вили георгиев от Благоевград е разносвач на пици, задочен студент в нов български университет. Протеста е за да се въведе някакъв ред в студентски град, така че там да не прелива от мутри и хора с основно образование. Така че тези приказки, че студенти убили студент си ги заврете там дето слънце не огрява.

166

преди 15 години

162, извършителите не са студенти, точно в това е проблема. Студентски град наистина се пълни с какви ли не *** (особено петък и събота вечер), те правят повечето проблеми, предизвикват боища, а ето че се стигна и до убийство ... определено има нужда да се направи нещо, не мислиш ли?

165

преди 15 години

Проблема в Студентски град не са заведенията,а живеещите там...Прекалено много невъзпитани и нахални провинциалисти събрани на едно място от там тръгва всичко.Нямам нищо против селяните,имам против селското и простошко поведение на живеещите в Студ.град...

164

lud

преди 15 години

Мутрите бяха уродливо явление на прехода, но в случая си мисля, че ако имаше някоя мутра наблизо най-вероятно щеше да спре студентите да убият Стоян.

163

преди 15 години

Сега като затворят доста незаконни заведения мутрите ще останат без парички и ще ходят да правят въргали по моловете където ги влачат тяхните пачаври.

162

doctor

преди 15 години

Убили момчето, лека му пръст, разкриват ги, залавят ги, следва процес, най-вероятно ще ги осъдят и ще лежат в затвора. Това ми се струва нормално! Във всички държави има престъпления, ролята на държавния апарат е да ги разкрива и наказва, за да се реализира и една от функциите на наказанието, а именно генералната превенция. Защо протестират срещу това? Какаво друго предлагат? Защо студентските организации протестират! Нали извършителите са студенти? Защитават ли ги какво!?

161

Sava

преди 15 години

Dolu Parvanov, Stani6ev, Pirinski, Dogan, Simeon i vsi4ko ot klikata im!!!!!! Neka gi izmetem ottam. Ako ne sa v parlamenta sa na Pozitano 20 ili Dondukov 1 i 2. Vsi4ki tam!

160

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

преди 15 години

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ПРИБИРАЙ СЕ В ПСИХИАТРИЯТА ИЗЛАГАШ КАУЗАТА НАЛИ НЕ ИЗКАШ ПАК ВЪВ БЕЛЕНЕ А ? КАЗАХ ТИ ВЕЧЕ ДРУГАРЮ ОСТАВИ ГИ ТЕЗИ ТУК ТИ С ЗНАЕШ И ПРИЯТЕЛИТЕ В ГЛАВАТА ТИ И ТЕ СИ ЗНАЯТ, ХАИДЕ ХАИДЕ ЩЕ ЗВЪННА ДА ТЕ ПОСРЕШНАТ ТРЪГВАЙ ВЕЧЕ БЕЗСМЪРТНИ СОЦИАЛИСТЕ

159

преди 15 години

куку, пари ли ти вече под дупето

158

преди 15 години

Празнувайте граждани на РБ - прехода свърши!

157

преди 15 години

Трафикът ще се облекчи, когато правителството се махне - тогава стачките ще спрат!!!

156

преди 15 години

що за *** трябва да е човек за да плюе по студентите- и то когато протестират срещу убийство???

155

преди 15 години

В момента за всичките безобразия в страната носят отговорност БСП, НДСВ и ДПС.

154

kyky

преди 15 години

е че точно КМЕТЯ не си върши работата...вземете прочетете ЗАКОНА, за реда в ГРАДА отговаря КМЕТЯ, а не някой мокър сън на мутрагена бойко......Студенски град е част от София, и за дискотеките, баровете и градинките там отговаря БОЙКО. единствено и само той.и да ми праща студентите срещу парламента.......майтапи....що не им разреши да протестират на `московска`? ами ги прати насила на `народно събрание`?

153

преди 15 години

Вижте ги нещастниците: Пирински, Първанов, Станишев. Те са престъпници. Нека да не допуснем никога вече подобно разграбване на България.

152

чистка

преди 15 години

ВСИЧКИ СТУДЕНТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА ДА СИ УЧАТ В НАЙ-БЛИЗКИТЕ РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТРОВЕ ДО ДОМОВЕТЕ СИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ НИЩО СМИСЛЕНО НЕ ВЪРШАТ ТУК НИТИ УЧАТ РАБОТЯТ ЗА МИЖАВИ ПАРИ ПРОСТИТУИРАТ ПОВЕЧВТО ГОСПОЖИЦИ НАПИВАТ СЕ ЕЖЕЧАСНО И КУП ДРУГИ НЕЩА.СЕГА ПЪК ВЗЕЛ ДА ПРОТЕСТИРАТ ОТ КАКВО, ЧЕ СТЕ КУХИ СЕЛСКИ *** ЛИ. ОБЩЕЖИТИЯТА ДА СЕ ОТДАВАТ ПОД НАЕМ ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ НА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ БОЛНИТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ВСИЧКИ НУЖДАЕЩИ СЕ ТАКА НЯМА ДА ИМА ЗАВЕДЕНИЯ ДИСКОТЕКИ ПОБОИЩА КЪРВИЩА РЕШЕНИЕТО Е ЛЕСНО ВСИЧКИ ОБРАТНО НА СЕЛО !!!!!!!!!!!!