48

az

преди 15 години

Мълчи, когато пие от покруса.Мълчи, когато наркодилър спре.Мълчи, кога синът му се надруса.Мълчи, когато щерката метреса е.Мълчи, когато лъжат го с цената.Мълчи, когато в автобуса го крадат.Мълчи, когато съкращават ЩАТ-а.Мълчи, кога с жената гладни спят.Мълчи, когато готви си коприва.Мълчи, когато някой трепе и дете.Мълчи, когато Йово бомбардират.Мълчи, кога Осман го затресе.Мълчи и тайно сбира злоба.Мълчи ядосан, ала не на мен.Мълчи и мисли чак до гроба:И язе че изокам некой ден!

47

az

преди 15 години

Тук ще изОкам, но няма да плача,макар простотията българска да е палача.Далеко се вее и е като флага,и не пропуска да ни излага.Всинца запели сме в хор "мадригали",прочели оттук и оттам (по сандали)си мислим, че лятото винаги грее...Е да, ама зима настъпва - ще вее."Докле туй е младост"... А никой не мислии през зъбите злъчно в деня още съска.Дъвчат се думи с венците обложени,никой не вижда - "На колЕне сме сложени"от таз простотия, която ни скапва,дори и когато народа окапва.И борим се, яко захапали кокъла,и даже в "борбата" не чуваме вопъла.Подаваме хляба, но вадим и ножа,и отънява, измъчена, нашата кожа.А буквите наши са тези, с коитолюлеем деца и... жалейм мъртъвците.

46

преди 15 години

Защо въобще стой въпроса дали да бъде задържан.Та той е убиец по дяволите!И как не ги е срам да обжалват 500-те лева.Те са си подигравка по принцип.

45

krokodila gena

преди 15 години

Какво значи "неумишлено убийство"?Че са го ритали само на ужким ли?Боже какви са тези квалификации?Абе докога ще продължава всичко това?Крумовите закони са необходими на България иначе загиваме.Покажете ги тия *** за да се пазим от тях,за да пазим децата си.

44

smeshko

преди 15 години

Това казвам и аз - те ги пуснаха, бяха пет, трима ги оправдаха веднага, единия срещу 500 лв и остана един, който вероятно ще мине с условна; и протест имаше, но никой не го подкрепи !!! Не се самозалъгвай, че ако покажат лицата на убийците на някой ще почне да му пука повече и ще излезе на улицита. Това е България и тук живеят Българи и няма да стане като в Гърция, тук няма общество има тълпа, лесно манипулируема сбирщина от хора, които си живуркат някакси там и грам не им дреме кво се случва в държавата, просто изразяват няква псевдо позиция по форумите, но там тя не се чува от никой

43

преди 15 години

Ама защо гледат само грайферите по главата на момчето, че те са го ритали навсякъде- всички трябва да влязат в затвора, дори и да е имало някой, който само е гледал, защото със своето безучастие е участвал в убийството на това момче!!!

42

преди 15 години

Всички видяхме жертвата...но не видяхме убийците... Направете така че всички да ги видят! За каква следствена тайна може да се говори тук??? Да се покажат убийците-ВЕДНАГА!!

41

преди 15 години

ООо идва кристалната нощщщ

40

преди 15 години

Досега проблема беше между убиеца и убития, ако пуснат убиеца обаче, проблема става между народа и държавата, а такива проблеми се решават като в Гърция.

39

преди 15 години

Покажете им личицата на тези сладури мамини, които убиха това момче. Покажете ги да ги видим, не ги криите. Пък после те сами ще искат да влязат в ареста.

38

преди 15 години

Tazi sadebna sistema triabva da zaraboti normalno kakto v mnogo drugi darjavai ili nashata darjava otiva po diavolite. Gospoda politizi,ne go li rzbirate ili ne iskate da go razberete,no taka vie samo zakopavate BULGARIA. *** v zatvora.........!

37

smeshko

преди 15 години

И да ги покажат нищо няма да се промени, просто ще бъде задоволено любопитството на някои хора как точно изглеждат убийците и толкова ! Протеста мина и нокой не го подкрепи, хората си останаха да си крякат по форумите, така че сега няма какво да правите нови планове да излизате на улицита ако това или онова се случи, пак няма да излезете признайте го пред самите себе си и го приемете. Вие сте такива каквито сте и не Ви пука за останалите. Живуркайте си и палете от време на време по една свещ да не се случва на ваши близки, не че няма да го преживеете, просто ще ви причини дискомфорт за известно време !

36

ZEN

преди 15 години

..ако всички протестиращи бяха събрали по 1 лев, щеше да има пари за да се плати необходимата присъда (дали на частен изпълнител или на съда). В БГ е почти невъзможно да се надяваш на съда.

35

Той

преди 15 години

Не ми е ясно защо след като 5-6 души са участвали в побоя на момчето задържаният е само един. Смърта не е причинена от 1 а от множеството удари. И това обвинение- смърт по непредпазливост е меко казано неадекватно. Свидеетел и потърпевш в побоя (тъй като бития не е само 1) ми разказа, че след като видели, че Стоян не мърда Вили му нанесъл още 2-3 ритника. През цялото време охраната на дискотеката наблюдавали побоя и дори подвиквали да удрят по-силно. Относно мотивите за побоя, този който ми разказа за боя , каза че нито вътре нито извън дискотеката са говорили или спречквали с биячите. Разделили се със Стоян и докато минавал покрай тия мизерници започнали да го удрят 6-7 души, като го повалили и не му дали дори да се изправи. Познатият ми са го нападнали 2-3 души и той успял да се изправи и избяга. Дано си получат заслуженото (не само Вили) или народа ще вземе съответните мерки, не само към побойниците.

34

.....

преди 15 години

kakvo zna4i neumi6leno kak moje da si tolkova agresiven i zal i do takava stepen da sa bili tova mom4e 4e da go ubiqt tva e napalno celenaso4eno ako ne sa iskali da go ubiqt nqma6e taka jestoko da go biqt.predlagam za tqh sa6tata prisada

33

преди 15 години

ако го пуснат - трябва всички да излезем и да сложим край на тая "държава"

32

преди 15 години

Samo za ideyata:ИзродПомиярInache po temata - samo zatwor za izwyrshitelite. I zashto reshiha, che e "неумишлено причиняване на смърт" - tochno umishleno si e bilo ili piyanite hora ne mislyat. Towa si e bilo yawno izliwane na zloba i byas.

31

преди 15 години

Е да ама така няма да се мъчи ако го утепаш, няма да си отиде и да е разбрал кво е направил.

30

Ясен

преди 15 години

"Засега и двамата младежи са обвинени в неумишлено причиняване на смърт след телесна повреда" - неумишлено?! Да му е*б* майката на съда.

29

преди 15 години

Абе с тия простести нищо няма да стане.Дайте да се вдигаме и или да става като в Атина или по добре всички да се прибираме.Нали и без това тука има хора които казват че студентите няма нищо да направят.Дайте да тръгваме ние и да покажеме българи ли сме, какви сме....