20

Анонимен

преди 7 часа

"100 самолета на Тел Авив са преминали въздушното пространство, нито един не е бил свален от ПВО. Това беше демонстрация на сила - че могат да стигнат навсякъде."

19

ИзрЮди

преди 7 часа

Разбрахме я ционистко-юдейската демокрация - убиха хиляди палестински деца!!!Юдейският нацизъм и фашизъм е Сатанизъм! Световното Зло!

18

Анонимен

преди 7 часа

Тази вредна държава наречена Израел трябва да бъде унищожена до крак и един евреин жив да не остане. Мислят се за господарите на света и никой не смее да им каже нищо, но спокойно ще дойде време скоро няма да има и следа от вас и международния терорист Натянаху.

17

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 18. Ти кога се върна оттам ?

16

Анонимен

преди 7 часа

Унищожиха им системите и радарите и си тръгнаха невредими самолетчетата на Израел. Ся ще има яко порене.

15

Анонимен

преди 7 часа

До До 11. С кво са полезни украинците бе мукайвейко-складажията ?

14

Да

преди 7 часа

Иран ,съобщи че са свалени няколко израелски самолета и БЛА....

13

До 11

преди 7 часа

Бедняк, отивай да слугуваш за 4к в склада, че почва втората смяна. А естестено, че ще помагам на украинци. Поне са полезни, а не бедни аутсайдери, че и злобни неграмотници, като тебе.

12

Анонимен

преди 7 часа

Логично е, че ПВО ще свали част от ракетите. Иран изстреля 180 и 180 бяха свалени. Израел изстреля няколко и Техеран се тресе от експлозии. Мерси.

11

гневен мъж

преди 7 часа

Вече всички разбрахме,каква напаст са укрите.Веднага на рейсове и в държавата им.Това 250-300 км.Къде са г-лу-п-ац0ите,които посрещаха на границата,и телевизиите предаваха директно.Че ,ги издържаме год.По-гл-у-п-ав и елементарен народ от нас няма.

10

Тя

преди 7 часа

Войните ги разпалват евреи !

9

Да

преди 7 часа

Видео показва как 80% от израелските ракети са свалени.

8

Анонимен

преди 7 часа

Загубите в Курска област наближават 30 хиляди, цифри два пъти повече, отколкото по време на контранастъплението през 2023 г., като по-голямата си част не са сили за ТО, а опитни и обстреляни части. Те остават там единствено благодарение на вливането на нови резерви и снабдяването е много трудно. В същото време вече е ясно, че територията в Курска област няма да стане аргумент за преговори, ВСУ там просто се смилат.В резултат на това пълният провал на Курската авантюра на Зеленски е очевиден

7

Анонимен

преди 7 часа

*** ще падат, бради ще горят, русофили ще реват.

6

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 6. Аз викам най-накрая да снабдим Украйна с чушкопеци последно поколение и да се свършва с тия войни веднъж завинаги.

5

Анонимен

преди 7 часа

Украинските бежанци се гонят от социални жилища във Франция Le MondeВластите посочиха като причина липса на интеграция на украинците. Отбелязва се, че за две години много от тях не са намерили работа, за да плащат сами жилище.Бежанците се насърчават самостоятелно да търсят подходящо за тях решение на жилищния проблем - да отидат да живеят при приятели, да се преместят в друга държава или да се върнат в Украйна.Вестникът пише, че украинците са бесни от подобни промени.

4

Анонимен

преди 7 часа

Русия свърши ракетите според МИ6 птпрез март 2022 година и сега удрят с перални машини и фурни.

3

Анонимен

преди 8 часа

Уважаема редакция на "Днес", Вероятно е добре преди да се качи някакъв текст, още някой да го прочете.Вероятно част от нелогичните пасажи ще бъдат изчистени.

2

Анонимен

преди 8 часа

Де го оня тролейбус с 10 от 10 влизане и излизане на израелски самолети както си искат и останалите глупости ?

1

bpr

преди 8 часа

cccp