9

Анонимен

преди 6 часа

Ако САЩ загубят контрола над петрола ще има рестарт на света. Единственото което държи долара е американския контрол върху петрола. Изпадне ли в криза, Америка прави война и колкото е по-голяма кризата е по-голяма и войната.

8

Паралелна реалност

преди 6 часа

Под "световна" икономика тя има предвид тази на "G7" (Canada, France, Germany, Italy, Japan, the United Kingdom and the United States), кои-то вече хич и далече не са велики. Май че Дилма Русева (президент на Нова банка за развитие на БРИКС) настъпва на опашката на Кристалинката.

7

Анонимен

преди 6 часа

Кристалино, ква депресия в имотите като в София вече искат по 2500евро/м2 за панелките, а банките дават пари като луди ?

6

Бай Спас

преди 6 часа

На мене кацата за киселото зеле ми таи и не ще да задържа водата, тая тръгнала за световната икономика да се притеснява. Да и имам проблемите.

5

Анонимен

преди 6 часа

100 трилиона долара е БВП на целия свят . 100 трилиона долара дълг има колетивния запад САЩ. Европа и другите .Тоест колективния запад дължи толкова колкото произвежда света ,не ги дължат държавите от БРИКС.

4

Анонимен

преди 6 часа

Добре че сте вие, та да ни кажете, И(ДД)ИОТИ!

3

ЮдеюМасонЛихварите

преди 6 часа

са Притеснени!

2

Анонимен

преди 6 часа

Сталинка гепи парите като Тиквата :)))

1

Да, в опасност е.

преди 6 часа

Заради използването на долара като средство за манипулация на пазарите и нивата на инфлация. Долара ще падне, а с него и цялата върволица, които го ползват като разплащателно средство и/или валутен резерв.