129

Анонимен

преди 6 часа

кой каза че са корейци , някой видяли ги

128

Анонимен

преди 6 часа

В бг всичко е жълта преса всичко ,политици ,журналисти , драскачи всякакви, така и не се научиха в чужда купа да не гледат , бг скоро ще е като Украйна всички ще . Кой не скача е червен .

127

Анонимен

преди 6 часа

Положението е наистина много сериозно. Двете Кореи са пред война, в която САЩ моментално ще трябва да се намесят, за да предотвратят завземане на Южна Корея, която им е стратегически съюзник. Ще им станат много конфликти наведнъж за тях, което е мноого лоша новина за Украйна. Израелците не ги мислим, те са зли кучета и ще продължат да мачкат наред и сами.

126

Анонимен

преди 6 часа

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

125

Русофил

преди 6 часа

До 123 много по лесно е да изпратиш севернокорейци да умират в Русия ако заплашиш семействата им със смърт отколкото да убедиш европейци да ходят да умират някъде си за нещо си. Това е. Просто Ким може да убеди всеки севернокореец да отиде да умре където и да е когато му покаже семейството му засадено в оризище което ще е мишена за обучение на севернокорейската артилерия.

124

Анонимен

преди 6 часа

Тия 30 хиляди севернокорейци я изкарат два три месеца на фронта, я не. Толкова някъде губят руснаците на месец. Че другаря Ким ще изпрати още е ясно, но въпросът е колко още войници ще е готов да пусне в мелачката на руснаците, преди да реши, че май са му по-важни да си седят вкъщи и да пазят да не го нападнат южнокорейските империалисти. А и подозирам, че сега САЩ и Южна Корея набързо ще му спретнат едни маневри по границата, за да го дразнят и респектират.

123

Анонимен

преди 6 часа

Не съм склонен да подценявам северно-корейците. Ким засвидетелства дружбата си с Путин като ги праща да умират. Никой западен лидер не е направил същото за Украйна. Причината е, че запада никога няма да възприеме Украйна като равноправен партньор. Това важи и за нас между другото.

122

Русофил

преди 6 часа

До 116: а в Ардените ги спасява това, че на немците им свършва горивото и, че небето се прояснява и авиацията им може да се включи в боя, *** никой не ги е молил за нищо, тя цялата битка за Ардените е няколко седмици! Ти явно си близал тази история от похлупака на мумията на Ленин.

121

квичат на умрело

преди 6 часа

пикат газ, cepaт крьв - The Telegraph - Путинския гротесков самит... присъствието на Гутериш показа провала на ООН... Казан столица на древното казанско ханство анексирано от руснаците...Russia is on the verge of collapse. Europe cannot abandon targeted sanctions.

120

Русофил

преди 6 часа

До Юлиян: да си чувал за ленд лийс? Дето дори храната с която се хранят солдатите е от Америка? А да си чувал за битките в Северна Африка където англичаните се бият с Ромел още преди първият солдат да види немец на живо? А за кампанията в Италия? Като ще четеш история поне я чети като хората, а не да приемаш комсомолеца днес с белина.

119

Русофил

преди 6 часа

Скоро в руската армия ще гледат на руснаците като на екзотика защото няма да са останали живи такива. Явно новата армия на Путин ще е от севернокорейци, монголи, татари, чеченци, араби и африканци. Все народи защитници на християнските ценности според фашиста Путин.

118

натОвците фантазират

преди 6 часа

пише Financial Times.

117

Юлиян до 115

преди 6 часа

Украинците са в такова положение,че ще са доволни да хванат каквото и да било,сигурно даже и на "твоя".

116

Юлиян до смех

преди 6 часа

Ами да,като ВСВ.Да дойде"своевременната"(три години след нападението на Хитлер над СССР)"помощ" с откриването на втори фронт.Когато всичко вече е ясно.Докато им дойде "куража" на англичаните и янките да дебаркират в Нормандия и трябва горещо да молят Сталин да праща Рокосовски да ги спасява от разгром в Ардените.Секретните телеграми хвърчат една след друга.Такава е англосаксонската "помощ".И тогава и сега!

115

Анонимен

преди 7 часа

Сбарат ли украинците кораба гдето превозва корейците , направо китовете ше се угоят от корейското месо....ХАХАХА

114

денс

преди 7 часа

Хаха, илюзиите на пластичното зомби, желаещо да върти планетата на пръста си.

113

Смех...

преди 7 часа

Мааани другото, ами и от БРИКС, Путин не го бръснат за цървива слива вече.... нещо пак са го отрязали....ХАХАХА

112

АМИ, ДА....

преди 7 часа

ДА ВЗЕМЕ ПУТИН ДА СЕ ПОФЪРЛЯ МАЛКО, ПО КИЛИМИТЕ НА ПЕНТАГОНА ПРИ БАЙДАНО.....ТА ЕГА СПЕЧЕЛИ НЕЩО ОТ ТОВА СВО.....ХАХАХАААА ....ЩОТО ДО СЕГА НИЩОООО НЕ СПЕЧЕЛИ...ХАХАХАААА

111

Любопитен българин

преди 7 часа

До Юлиян до "Ще върне,ще" Ааааа, и руския диктатор фашист "щеше" да прави заплатите в Русия като в Португалия през 2020та.

110

Анонимен

преди 7 часа

Видяхте ли колко е npocc! Светът ще разбере, че пyтьту не може да разчита на руснетата!