97

Анонимен

преди 5 часа

Крим е украински. А Украйна е част от Русия. И всички са доволни.

96

Анонимен

преди 5 часа

А как стои въпросът с върпосът за изолацията на Русия? Провокация ли е, провокация ли е въпросът за изолацията на Русия?

95

Анонимен

преди 5 часа

Аз съм украински патриот. От години твърдя, че Крим е украински. Изобщо, всичко за което питате е украинско. Вие влязохте в ЕС за едното кафе в Париж. Аз от години искам да пия кафе в Ялта. Но ме канят и мен в Париж. Така вървят нещата, че ако отида в руската армия, имам Ялта, а може и Париж. И цяла Украйна ще си е украинска, руска, каквато си е била.

94

Анонимен

преди 5 часа

Ако Русия действаше както израел в Газа, Украйна щеше да бъде премазана за 3 дни. В момента тази измислена държава Украйна съществува само благодарение на благородставото и милостта на Путин и на Русия.

93

Анонимен

преди 5 часа

Въпроса за контранастъплението е най долната и грозна провокация която това безумно съществе си позволява да драще когато се сети. Не знам кой му плаща но да не съжаляват и двете страни трроляки.

92

Анонимен

преди 5 часа

Руснаците имат ли един спечелен олимпийски медал? Всичко на борба и тежести е от мигранти или от окупираните територии. Броят се на пръсти наистина руснаците на практика, жалко.

91

Анонимен

преди 5 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

90

Мечока

преди 5 часа

Мечока няма нужда от севернокорейци за да победи.Ким прати спецназа си за да трупа военен опит в Украйна.Затова е този вой и рев от Южна Корея.Севернокорейците са там по молба на Ким към Вова.

89

Анонимен

преди 5 часа

Тениските минават пред одебилченото население на запад и пред жълтонасраните паветници, но ФАБ-3000 не се интересува от тениски.

88

Анонимен

преди 5 часа

До Христо Христов - хахаха Китайците имат такива доходи точно заради експорта си. Ако го няма него и доходите им няма да са такива, но явно не можеш да се сетиш сам и някой трябва да ти го съобщи. Да, там в последните години вече около 400 млн. се водят средна класа и живеят като западняците, но общо са 1,5 милиарда (грубо), така че има още доста, докато настигнат по стандарт на живот Запада. Вътрешният им пазар не е достатъчен за икономиката им. Затова Си е внимателен със САЩ и ЕС... :)

87

Анонимен

преди 5 часа

тоя не знае кога ще му обръснат перчема до врата с някой дрон, всяка минута може да му е последна

86

Анонимен

преди 5 часа

"Аз така и не разбрах какво стана с контранастъплението" - нищо, Курск е все още Украйна, контранастъпа се отлага за 2 Февруари

85

Анонимен

преди 5 часа

Западът ще трябва да избира дали да се присъедини към БРИКС или да загуби.

84

Анонимен

преди 5 часа

Ей с тая тениска ще унищожи Русия. Тоя да си строи гробница..... Пръстта го чака.

83

Сът

преди 5 часа

Христо Христов Ристьооо,пак бълнуваш мен. Явно толкова знаеш за Китай. Там над 30% живеят буквално в колиби по планините и горите. Около 30-40% живеят средно и под средното и останалите са добре или богати. Личи си колко знаеш за Китай. А този севернокорейски фъстък изолиран от целия свят се напъва просто от комплекси. Никой не го взима на сериозно. Момента в който сметнат ,че е опасен и заминава.

82

Раба

преди 5 часа

Рушкофили, стига сте взаимообслужвали отзаде в коментарите, ами кажете днеска ходихте ли на Джамия?

81

Анонимен

преди 5 часа

Наркомана имал нов план за победата, скоро щял да го разкрие. Затаете дъх!

80

Анонимен

преди 5 часа

Копипейстчика с контранастъплението е провокаторче. Само си слага лайковете.

79

Анонимен

преди 5 часа

как е фолцваген?

78

Христо Христов

преди 5 часа

До 76 "Да му мислят русофобите," - на призовките няма да пише "До русофоб ...". Всички които гладуват за ЕС и евроатлантизъм гласуват за мобилизацията си. Факт.