59

Анонимен

преди 5 часа

Колко плащаме за тия самолети?

58

До Анонимен

преди 5 часа

"Пак излизат едни и същи и драскат каквото и е казано" - - - Посолствените центаджии са си редовни в това отношение. Те от друго не могат да захлебят, затова си драскат глупости тук и си се лайкват сами. ... Иначе тоя самолет не е у нас и никой не ганатира, че ще дойде някога изобщо. Кой им каза на мисироците,че е български? Той си е там, където си е произведен, а тук са му само снимките. Ако изобщо са негови.

57

Мераклия

преди 5 часа

Глейте колко е готин! ще си останете само с гледането на снимка. Те тази снимка на всичките си клиенти, поръчали и предплатили милиярди я пращат. Поддържат интригата тъй да се каже. Чакайте и се надявайте. То и аз имам снимка на Тейлър Суифт и ще се женя за нея, ама тя нещо ми се опъва. Ще ставам аз Хамерикански зет, ще не ще, вземвам я и й правя 3 чаавета да ми ги гледа. Ама друг път!

56

Анонимен

преди 5 часа

бе аз се питам дали ще доживея да ги видя тия самолети в България или поне внуците като станат на по 30 да ги видят

55

хъ хъ хъъъ

преди 5 часа

"мащабируем"??? Мащабируем е само в главите на тези които "глътнаха" комисионните" и на джурналята на поръчкови статии за което получават грантове от амбасадата! Иначе са си най обикновени тенекии с подновен срок на годност, по стари от мен.

54

Анонимен

преди 5 часа

Пак излизат едни и същи и драскат каквото и е казано ВИЕ драскачи даже насън не сте виждали такива самолети но пишете глупости защо го правите

53

БГ Капейка

преди 5 часа

МаКакТака, другарката Мутрофанова каза, че само картинки щяло да има? Това и дращим като папагали от 1г. насам, срещу копейки ест.

52

Анонимен

преди 6 часа

"браво"с това темпо на строителство и тестване,ще имаме F-ките къде 2100-2120 година!

51

Анонимен

преди 6 часа

Тея фърчила са нещо кат супер колата на Ахмет, и той така я тества у съседното село.

50

абе

преди 6 часа

дано да е тръмп, че ако стане президент оная изгорялата тенджера, ще ги хързулят веднага на укрофашистите!

49

Чичо Манчо

преди 6 часа

Стана ясно че нямаме добри пилоти. Ф-16 че изпадат и ни самолети , ни пари. Вместо вторите осем с парите можеше да си купим дронове Байрактар от Турция.

48

до22

преди 6 часа

Ми оказа се, че все още са си на чертежи, вече 4-5г. щото някъде нещо си тестват още 1-2г. аз тук Ф-16 не съм видял, па и някога да дойдат то моделчето остаря с още 5г. и даже блок 70 вече не е актуален.

47

Анонимен

преди 6 часа

Новина ще е когато и ако изобщо дойдат у нас, според сключения договор. То срокът че не спазиха и дължат неустойки е ясно. Но поне нещо да дойде. Понеже и днес нямаме такова.

46

Я па я..!

преди 6 часа

Страхотия.

45

До dgb

преди 6 часа

"Браво на ГЕРБ и лично на г-н Борисов!!! Браво за това, че подписаха договора и платиха за самолетите!! Защото в противен случай сега нямаше да има нито един!!" - - - То и сега няма нито един тук. И няма изгледи да заима скоро. Само дето наринахме милиарди за нищо, вместо да ги вкараме в собствената си икономика ги натикахме във фалиралите САЩ. Но така е с колониите, като нас - само плащат, а метрополията само цуца чуждо.

44

Анонимен

преди 6 часа

Та си не купихме от Швеция,Франция от ЕС в пъти по нови евтини и кадърни

43

Анонимен

преди 6 часа

Самолета без пилоти не лети. А такива харесани от българските ВВС и изпратени в САЩ за обучение се провалят.Малцина успяват и то на базово ниво.В България няма адекватна независима селекция на качествените, кадърни и талантливи младежи. Дори в армията не става въпрос за корупция, а за шуробаджанащина. Освен това, за да лети този самолет е необходима и наземна техника, а за да се използват всичките му възможности МОДЕРНО наземно, въздушно и космическо оборудване. Ние за хвърчила ли ще ги ползваме

42

авфАВФ

преди 6 часа

Слабоумните путлерофили и рублофили ще продължават да плямпат пак за картинки, схеми, чертежи....но умните и интелигентни хора виждат и знаят, че българските ВВС ще бъдат светлинни години пред много други държави с тези самолети!!!Плямпайте, не пречите на никого-ретардни същества!!! Скоро няма да ви има по тези ширини!!!

41

До Алекс

преди 6 часа

Ще ни умориш от смях. Ние защо заради ковид пък не стопирахме плащанията? Ковид няма нищо общо. Дори напротив - с насилствената инжектация фирмите им натрупаха още грешни пари, изнудвайки държавите да им снасят милиарди за нищо.

40

Анонимен

преди 6 часа

Стига сте лобирали за доброто и интересите на САЩ или Русия. Ако сте българи мислете криътично какво е добро за България.