261

Анонимен

преди 4 часа

На Коцето му е паднала веригата! Тотал щета! Той ви казва в прав текст, че ще погуби България а вие му се радвате? България е вносител а не износител, без ЕС ние сме живи умряли!

260

Анонимен

преди 4 часа

Навремето Тито, Неру и Насър по същия начин се пънеха да правят едно движение на необвързаните държави

259

Анонимен

преди 4 часа

Лъжите идват от москва, копейка. А герентокрацията - предполагам за 72 годишния путин говориш. В русия и Китай генералният секретар управлява до смъртта си, нали знаеш? В ЕС всичко е изборно - два мандата и чао.

258

до 256

преди 4 часа

Доводите Ви са неправилни, защото са повърхностни. САЩ са сила, НЕ зашото там се живее добре, а зашото през ЮНИ 1944 година,т.е. ПРЕДИ края на Втората световна война,от близо 60 държави се подписва споразумение за обявяване на долара са светован резерван валута, защото в САЩ тогава е било 80% от световното злато. Доларът много скоро губи покритие,още генерал де Гол казва,че са"хартийки", но вече са изградени финансови обвързаващи структури и сега всички финансови операрации се контролират от САЩ

257

Анонимен

преди 4 часа

До Реалист- попитай ГУГЪЛ минимални заплати на държави в Европа 2024г и разгледай, после потърси заплати в държавите в БРИКС- ползвай гугъл преводач и валутен калкулатор, влез с МАПС в държави от ЕС по години, после разгледай държави от БРИКС, може да ползваш и ЮТУБ, да искаш снимки от твои приятели, роднини които работят в ЕС за по високи доходи и така ще си обогатиш познанията- гугъл ти дава отговори на много въпроси- а също влез и в социалните системи в ЕС за да рабереш колко са защитени...

256

Бонго Бонго

преди 4 часа

Брикс е руска пръйдня...Джоарт и я няма

255

до 269

преди 4 часа

Самият факт, че ти пишеш тук показва, че цензура няма. В НРБ инакомислещи не можеха да пишат.

254

Анонимен

преди 4 часа

" Такъв примитивизъм и агресивна наглост , трудно се среща! " Описваш себе си, драги, и вашата партия, прочети коментарите по-долу.

253

Анонимен

преди 4 часа

"Не разпознавам такова нещо в ЕС копейка." А разпознаваш ли цензурата, лъжите, геронтокрацията, преследването на някакво ненормално бъдеще, потъпкване то на свободата, политическа и икономическа? Ако не значи си сляп.

252

Анонимен

преди 4 часа

Ако беше жив бай Тошо, щеше да каже - снишаване, снишаване, другари, докато мине бурята и се ориентираме правилно в обстановката. Мъдър беше бай Тошо и това му беше любимата стратегия - Снишаване, снишаване и чакане да отмине бурята.

251

Анонимен

преди 4 часа

Какво представлява БРИКС, Бразилия-латино псевдо деморация, Русия- фашистка диктатура, Индия- кастова демокрация, Китай-комунистическа диктатура, Южна африка- черна псевдо демокрация, та Ви питам какво може да получите от тези страни, та те дори между тях си немогат да се разберат

250

Ха ха,

преди 4 часа

Коце Копейката предизвиквал "злоба"? Напротив, забавляваме се ! Такъв примитивизъм и агресивна наглост , трудно се среща! Всеки болен мозък, помирисал малко власт, и почва да се вживява като Ботоксовият Фюрер, или Ким Чен Ун!

249

Анонимен

преди 4 часа

Костадинов е прав, че трябва да имаме алтернатива на ЕС, защото живеем в бурни времена и не се знае дали ЕС ще продължи да съществува. Няма вечни съюзи, защо си мислите, че ЕС ще е вечен? Англия излезе от ЕС, може и други държави да излязат утре. И тогава какво правим? Алтернативата е БРИКС.

248

Анонимен

преди 4 часа

БРИКС- светът на милионерите/милиардерите и на работниците в жестока мизерия- мерси копейка- в БРИКС който желае- ние оставаме в ЕС.

247

Реалист

преди 4 часа

Е видя се същността на Копейкин и Възраждане. Искат да извадят България от белите държави с безмозъчния довод, че "населението на Индия се увеличавало". Прости хора са си това русофилите - СТРУВА МИ СЕ,ЧЕ НЕ СИ ХОДИЛ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ОТ 1995-ТА, КАКВИ БЕЛИ ДЪРЖАВИ ТИ СЕ ПРИВИЖДАТ!

246

емо

преди 4 часа

както винаги е напълно прав, предизвиквайки злобата на евро-атлантическите ибрикчий - центаджии.

245

Анонимен

преди 4 часа

Костадинов греши, ние сме в Европа и винаги сме били, Европа има проблеми, но трябва да се борим с тях, не да я загърбваме, защото това са и наши проблеми, а не да тръгваме с китайци и латиноамериканци, Русия няма избор, но ние имаме, освен това по-голямата част от Русия е извън Европа, а ние сме изцяло в Европа.

244

До 257

преди 4 часа

Е ние пък дето сме живели и тогава не помним точно така пък да е било бедна украинска тъпейка

243

Анонимен

преди 4 часа

Нещо не разбрах. Ако влезем в БРИКС, Али експрес по-евтино ли ще ми продават джунджуриите?

242

Анонимен

преди 4 часа

Как да обясниш на uдuoт(евроатлантик), че е uдuoт? Не може. Защото е uдuoт.