140

преди 15 години

Доста работи си написал и почти нищо не е верно . Това е комплекса на днешната младеж - гледа в интернет нещо в някой форум и автоматично го преписва и автоматично мисли че за 20-те си години е поумнял мнооого над останалите .. Отива в Америка на бригада и си мисли че е натрупак супер skills и знае всичко .. 1- Полицията в USA взема минимум 28 000 долара на месец и то патрул и то новак на 1 ден служба примерно - елементарно е да се провери в Google pay scale . Второ не те знам къде живееш че те обират по няколко пъти и ти и твоите комшии - ако си близо до *** махала нормално .. Трето никой не ти взема тревата без опис - за да си я пуши. Ако го направи значи ти си тъпия , понеже при проверката се казва кой те проверява , пускаш си жалба че примерно сержант Николов така и така .. 4 - Кой облича моторизира и въоръжава ставаш СМЕШЕН. Дрехи няма последните 2 години , те не се продават т.е. пари за тях не получаваш а ти се дават по опис , само дето ги няма последните 2 години - за справка Нова телевизия , темата на Нова - за конкурса на МВР за дрехи . Това по полицията е стари униформи, с нови нашивки и пагони ! Моторизира ? 100 нови астри за Бг е сууупер много автомобили и то без пари за бензин впоследствие . Въоръжава ?? С Макаров от Арсенал 1972-а година от на военните запасите които вече са им излишни ? И МВР не е само полиция има и пожарникари - с техника ЗИЛ 131 от 1985-а и без дрехи за пожар , на пожар не се ходи по панталон и якенце ако не знаеш .. За шефовете на РПУ-та е ясно , гние обикновения служител и този протест ще е от и за него , на протеста няма да дойдат началниците за да не ги изритат . Та така - ако мислиш че 600 лева за цифра пара заповядай има хиляди свободни места навсякъде из Бг !

139

офицерска съпруга

преди 15 години

Вдигнете се и вие на протест.Прави сте - и соц.работници и мед.сестри.Аз ще ви покрепя.Търсете си правата.Но пак ще ви кажа, ако сме разединени и по-единично...нищо няма да постигнем.

138

преди 15 години

Никой не "плюе " никой. Само питаме, защо социален работник е с 290 лева, а операционна сестра с 400. Това са въпроси, нищо повече.

137

преди 15 години

А ти освен катаджии некви други да си виждала.... Де ги тез работливи полицаи? В студентски град ли....

136

Данъкоплатеца

преди 15 години

Когато спрял ме катаджия не ми вземе рушвет,когато пожарникарите започнат да идват навреме,а не да казват--Поддържайте огъня идваме,когато започнат да арестуват мутри,а не да пият с тях на една маса---ТОГАВА ЩЕ ЗАСТАНА ЗАД ПОЛИЦАИТЕ,В момента те са Храни куче да те лае

135

офицерска съпруга

преди 15 години

Стига вече с тази злоба, завист и простотия! Служителите в системата на МВР не са само катаджии...Има хора, с доста по-различни служебни ангажименти и задължения - цял ден и по-цяла нощ в клоаката на обществото - престъпници, убийци, наркомани, сутеньори и пр.е ***.Вие драги, имате ли представа, че цялата къща се събужда, като го извикат посред нощ и след това аз не заспивам, докато не се прибере, да видя, че е жив!!!Това си е един денонощен тормоз за цялото семейство...стига вече сте плюли - всеки гледа от неговата си камбанария.Като не ги подкрепяте няма лошо, но защо толкова много плюете?

134

ЧОВЕК

преди 15 години

СЕРГИ, КЪДЕ СА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИТЕ!

133

преди 15 години

sucking your father's cock аааа ето какво щели да пушат беее мухахахаааа ОБИЧАМ ПОЛИЦИЯТА

132

pxp5

преди 15 години

Да ниски са ви заплатите близо 1000лв. средно! И те идват и от моя джоб. Защо ви плащам заплатата? Защото съм длъжен.. Но и вие сте длъжни да си вършите работата а тя не е да пиете кафета и да обикаляте магазините по цял ден! Щото и ако аз работя така въобще няма да съм на работа още на другия ден НО вие сте. Нима не е истина ,че когато полицаите следят и подслушват мафиоти други полицаи тайно предупреждават престъпниците? Нима не е истина ,че шефа на РПУ Поморие избяга като мишок при убйство станало на две педи пред очите му? Нима не са хващани полицаи да крадът, изнасилват ,друсат и т.н. Нима не дебнат студенти в студентски град ,за да им вземат тревата и да си я изпушат после те? Аз лично съм бил жертва на няколко обира колата ми е разбивана поне 10 пъти избата ми и тя горе долу толкова но досега не е разкрит виновник. Същото е с всичките ми съседи включително и апартаменти са обирани и нито един заловен! Ако като цяло направим социологическо проучване в моята махала ще излезе ,че и на 1000 кражби няма разкрити престъпници!!! Е каква е тая нулева разкриваемост? Е къде се пласира тая всичкото стока? При положение ,че няма абсолютно никакъв ефект от вашата работа с какви очи искате по-висока заплата? и колко трябва да стане тя 2000лв. ли? За никаква ефективност 2000лв!!! г-да полицаи само за справка ще ви кажа ,че в цял свят професията полицай е най-ниско заплатената! Дори в САЩ годишната полицейска заплата е 20000долара! Което е по 1666 долара на месец или около 2000лв. Но зидаря в САЩ е с 4000 долара месечна заплата. В цял свят всеки взима толкова за колкото работа е свършил. Е вие със сигурност не вършите работа. И самия факт ,че за да станеш дилър на дрога трябва да имаш кука зад гърба си е достатъчен ,за да ви намрази народа. Същия тоя народ ,които ви плаща заплатите с чийто пари сте облечени ,изучени и въоръжени и моторизирани. Уважавайте народа си и го пазете от тия на които помагате в момента ,за да ви обикне народа и да ви подкрепя. Има една стара поговорка "Погледниме с едното око , за да те погледна с двете.."

131

преди 15 години

123 не си анонимен и се надявай да не се наложи ако си от софия да отидеш до сградата на бул витоша...Мисля, че разбираш за какво става въпрос... Всичко в интернет се записва по аипи адрес

130

1

преди 15 години

Народа е толкова оскотял и затъпял че първата мисъл като чуе МВР е КАТ и престъпници пуснати на свобода. Само че престъпниците ги пуска съда , а не полицая и освен КАТ има пожарникари , полицаи на улицата , криминалисти и т.н.

129

Да сте учили повече,

преди 15 години

До 123,аз съм 119,120,121Perhaps you will understand my opinion about the cops---ugly,fat,corrupted human beings,who do not care about anything else unless their dirty money sallaries.Айде сега отиди да поизпушиш една цигарка да се успокоиш

128

123

преди 15 години

Браво милиционерче, евала. Точно затова заслужавата да сте мизерници. Кво да ти коментирам, ти си се изкоментирал сам. Няма как такива като теб да получат подкрепа. Аз бих ви намалил заплатите даже, а като се научите да сте културни нормални и уравновесени може и да ревете за нещо. Само *** може да използва шута за аргумент, а именно ФУТБОЛИСТ и ПОЛИЦАЙ.

127

kyky

преди 15 години

ясно е че мен ще държиш във въздуха със шутове....що не подгониш мутрите?каза си какъв ти е мерака - да мачкаш обикновените хора, и хич не ти пука за престъпниците....рекетьор....

126

преди 15 години

За мен тази дискусия е повече от безсмислена.Вместо да се обединим всички заедно и да изхвърлим тези лапачи, които гледаме всеки ден по телевизията, от вестниците и слушаме по радиото. Всеки взима малко пари както и да го погледнем. Всяка една сфера се нуждае от подобрение и затова според мен трябва да се единни и обединени около една кауза, а не да гледаме как да се нахвърляме едни срещу други. Защото именно това е целта на тези гадини, които се хилят мазно, да сме разединени, да не се замисляме, за виновниците докарали ни до това положение - да стачкуваме за да получим полагащото ни се.Поддържам всички, които защитават правата си.

125

никой

преди 15 години

122. - 10:39 - заплати на университетски преп...От: АнонименПърво да увеличат заплатите на професорите- цинизъм е професор да гладува с 500 лева.Айде няма нужда те и сега карат Х5-ци!

124

Axel Foley

преди 15 години

има нещо дяволско в това число! хахахахаха

123

преди 15 години

Я ела да видиш колко лицеви мога да направя и дали няма да те държа 1 минута във въздуха със шутове ? - супер тъпака си ! И понеже има фолтър на форума ще ти го напиша на английски , ти ако искаш го разбирай - its obvious that your intellectual capabilities are very low. However? , you can find a job - like sucking your father's cock !

122

преди 15 години

Първо да увеличат заплатите на професорите- цинизъм е професор да гладува с 500 лева.

121

преди 15 години

Айде да не си хвърляме фишеци--всички знаем защо и как в България се става митничар или полицай---не единия да пази границата а другия данъкоплатеца,от когото му идва заплатата,а с цел да се смучат допълнително парички,Полицай в България е символ на чичко с шкембе в униформа,неможещ да направи и 5 лицеви опори и научил една единствена фраза---И сега кво праим?