224

Анонимен

преди 3 часа

Русия представлява набор от ценност - Бог, семейство, нация, родина. А българите живеят в общество, в съюз, където тези думи са дори оскърбителни.

223

Анонимен

преди 3 часа

През 2023 г. РАБОТЕЩИТЕ В ЕС БЪЛГАРИ са изпратили над 1млрд и 300 млн.евро в Родината! Колко българи от БРИКС направиха това???

222

Анонимен

преди 3 часа

След 3-5 години няма да има Боинг. Искате да летите на самолети, на други самолети? А къде са тези други самолети?

221

Анонимен

преди 3 часа

Путин никога няма да порасне!

220

BRICS-PAY

преди 3 часа

Първият протип на платежна система BRICS-PAY беше тестван на самата среща където участниците можеха да плащат с карти на системата.

219

Анонимен

преди 3 часа

Бе на кого му пука за новата валута. Ако ще с тоалетна хартия да се разплащат тези клозетници, нас какво ни бърка?

218

Анонимен

преди 3 часа

БРИКС няма нужда от нова валута и не възнамерява да създава нова валута. БРИКС има нужда от нова платежна система. В момента плащанията по търговските сделки в долари минават през няколко клирингови американски банки и по този начин САЩ контролират цялата световна търговия. БРИКС изграждат платежна система при която клирингът на транзакциите в национални валути ще минават през националните банки на държавите и така нито една държава няма да може да поеме контрол над системата.

217

не случайно

преди 3 часа

Си Дзипин в речта си в Казан цитира руския писател Чернишевски, и даде за пример решителността на героя от "Какво да се прави". Ръководителят на държава с 4 хиляди години история, най-мощната икономика в света не цитира Лао Дзъ, Конфуций, или Дао дъ Дзин, ами руски писател.

216

Анонимен

преди 3 часа

Президентът Путин за пръв път показа банкнота от 1 брикс- цяла тухла,новата валута на БРИКС, Стотинката е 1 кирпич.

215

Анонимен

преди 3 часа

КАЗАХ!!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казхстан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-ОсманскиКЕНЕФ и Възстановим Българската държава. ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА.

214

Анонимен

преди 3 часа

И кво ся, тая велика икономика голташка пРосия със средна заплата от 80 хил там техни хартийки при 96 от техните за долар излиза, че средната заплата в блатото е с около 100 тина лева по ниска от минималната в България сега, а ако я вдигнат както говорят ще е още повече. За това и ни една копейка дори опит не прави да иде в проспериращия БРИКС.

213

Учете история

преди 3 часа

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

212

В Казань

преди 4 часа

Президентът Путин за пръв път показа банкнота от 100 брикса - новата валута на БРИКС

211

Анонимен

преди 4 часа

Цяла Европа подкрепяше Хитлер и фашистите. Съпротивата в Германия и във Франция беше символична като процент, и при това антифашисти бяха само комунистите.

210

Анонимен

преди 4 часа

Икономиката на ЕС все още е най-голямата в света. ЕС е като огромна влакова композиция чиито локомотив - Германия - е спрял и повече няма да работи. Ще се движи по инерция известно време и бавно ще спре. Това може да продължи няколко години.

209

Анонимен

преди 4 часа

До 229 Само моля някой да ми обясни, как например Полша, Чехия и Унгария освен по БВП на глава от населението (и по покупателна способност и по номинал) бият руската икономика и по стандарт на живот. Остави тия, ами Литва, Латвия и Естония с минималка 5 пъти по-голяма от Расийската. А това са държави без никакви природни богатства.

208

Турист

преди 4 часа

Миналият месец посетих Плиска,Преслав и Търново.Сега ще ходя в Охрид. Някой знае ли къде мога да видя средновековните столици,замъци и крепости на древна Расиа?

207

Анонимен

преди 4 часа

Червените линии на Путин станаха кафеви и той периодично ги размазва. Сега и пред компания.

206

Анонимен

преди 4 часа

Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачич (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора БългарскитеГоведа, хазарскитеПачаври само това и чакаха свалихаГащите и те ти сега съвременниИЗРОДИ наречени Руснаци. Тази измислена държава наречена Русия. 1) Българи я Създадоха 2) Българи я Култивираха 3) Българи ще я Ликвидират. КАЗАХ!!!

205

Вова Пупкин

преди 4 часа

Валутата на този велик съюз ще се нарича ибрик.