113

Гадост !

преди 12 часа

Аз пък се чудя има ли още хора, които гледат БТВ и Нова телевизия,за водещите им нямам думи,имам чувството,че който не става за нищо го назначават там,Просто направете едно сравнение с журналистите от близкото минало.

112

Слави,

преди 12 часа

Я си спомни как с Август Попов играехте магистралки.Това ти е върха в "халтурата",която произвеждаш.

111

Поли

преди 12 часа

Има ли разлика между наглия лъжец Славе и наглия лъжец Копейкин ? Не Аз,аз,аз,аз самовлюбени плямпачи

110

ogog

преди 12 часа

До Анонимене на български ли да плащат...

109

Анонимен

преди 12 часа

Не ме интересува мнението на човек, кокто действа срещу България и Българите!

108

Сега

преди 12 часа

Този учиндолски козунак месен от много партии той ли седнал да дава акъл как трябва медията да си гледа работата защото като бе в БТВ със сумата народ се гавреши в неговото просто предаване

107

bob

преди 12 часа

Естествено, че е махленско.. Тази псевдо журналистка трябваше отдавна да е свалена от екран.. Само като й видя физиономията сутрин и превключвам канала.. Може ли водещите от БНТ да са толкова възпитани и учтиви, а тая все едно е на улицата..

106

Анонимен

преди 12 часа

Дълъг, къде е онази супер кола от Родопите дето развивала 585км/ч и имала 5200 конски сили? Смятай колко трябва да си прооост, че да клъвнеш на тази кукичка. Дълъъъг, стана за смяяях пред цяла България.

105

Анонимен

преди 12 часа

Всеки злобар всеки неможац се оправдава с Пеевски банални сте

104

Анонимен

преди 12 часа

БТВ е родила много политици. Това Николай Бареков, Тошко Йорданов, Антон Хекимян....Нищо чудно скоро да видим и Мария Цънцарова в парламента като депутат на Промяната.

103

Анонимен

преди 12 часа

А ЗАЩО НЕ КАЖАТ ЧЕ ШАРЛАТАНИТЕ ПЛАЩАТ НА АМЕРИКАНСКИ АГЕНЦИИ ДА И ЛЪСКАТ ИМИДЖА ТОВА КАК Е

102

Анонимен

преди 12 часа

Искам да споделя, в 7/8 има талантливи и свестни хора, целия оркестър начело с Евгени, Годжи и Гъмзата, Росен Петров-бивш, Иван поета и др., които не се заеха с политика. Загадка е Сиромахов, но ако е негово решение, е плюс. Останалите, които от няколко години се появяват около нас, са предимно хора, които продължават да правят шоу извън предаването си. Трифонов е ясен, другите са негови копия най-вече с пози и фуклама. Голяма работа Освен шоуто си, 7-8 натрупаха политстаж, но това е друга повес

101

Ха ха до 94

преди 12 часа

Хекимян,който беше в бТВ,от коя партия е?Та той се яви за кмет преди една година и сега е общински съветник от ГЕРБ.

100

Анонимен

преди 12 часа

Слави, кво стана с македонския космонавт заради който бутна Редовно правителство и ще ходим за 8-ми път на Избори. Кажи кво стана и с картонената "кола" от родопското село, от която беше толкова възхитен ?!

99

Анонимен

преди 12 часа

Айде стига с този Пеевски А АЗ ЩЕ КАЖА СЛУГИТЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ С УСЛУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОГО ЩЕ ЛЪЖЕТЕ АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ

98

Анонимен

преди 12 часа

до 92 Затова гласувай за Горнооряховски селски фараон ИвелинчУ, папагалец!

97

Анонимен

преди 12 часа

бТВ е политически независима медия! Ярък пример за това е бившият и директор на новини и информационни предавамия - Антон Хекимян! Той лично ще потвърди това.

96

Анонимен

преди 12 часа

А бе тоя защо за толкова години не съм го чул веднъж да плюва Тиквата и Сви нята. Все ПП-ДБ са му виновни, които управляваха 3 месеца и половина.

95

Анонимен

преди 12 часа

БТВ и НОВА са собственост на един и същи собственик - Блекрок. Блекрок е собственик на всички американски телевизии и всички телевизии в Източна Европа. Те са собственик на СНН и ФОКС и печелят и подкрепят и двете партии в САЩ, като правят шоу за публиката. Слафчо си мисли, че частна телевизия означава независима телевизия и тя си прави каквото сама си реши.

94

Анонимен

преди 12 часа

Че Нова бтв и бнт още от 4 години са услужливите телевизии на шарлатаните Слави ли трябваше да каже истината най после ТЕЗИ от сутрешните блокове направо излизат от всякакъв лимит НЕ ги гледам Целенасочено заблуждават и новините и не гледам