268

Анонимен

преди 1 час

Зеленски и бандата му ще бъдат обесени с главата надолу, както бяха обесени Мусолини и шайката му в края на втората световна война!

267

До 266

преди 1 час

Не просто сайта трябва такива не само да ги блокира за определено време и блокирани пак да си слагат плюсове и минуси а направо да им блокира достъпа до сайта

266

Анонимен

преди 1 час

Този с фалшивите лайкове трябва да бъде съден за манипулиране на общественото мнение а който му дава опорки и му плаща да е глобен солидно и изгонен от страната.

265

До 261

преди 1 час

Той даже не и *** ,а украински тролей, наскоро един се разхождаше тук и си вярваше в някакви агенти на КГБ

264

Анонимен

преди 1 час

Интересно каква ще е съдбата на Зеления просяк след края на войната?

263

До 261

преди 1 час

Е аз му сложих след 5 опита

262

Анонимен

преди 1 час

Каква е разликата Между Османското и Комунистическото КомунОсманНагайкаРускоРобство? Каква? По времето на Османското набиваха на кол ХРИСТИЯНИТЕ за да приема МЮЗЛЮМАНСТОВОТО, а по времето на КомунОсманНагайкаРуско Робство да приемем КОМУНИЗМА ЗА РЕЛИГИЯ и да се кланяме на МУМИИ .... в СССР - РУСИЯ --- МУМИЯТА ЛЕНИН.... на българска земя УБИТИЯ ОТ СТАЛИН "ГЕОРГИ ДИМИТРОВ" Аре у гьола.... Руснаци заминавайте си при Чингис Хан!

261

Анонимен

преди 1 час

Обаче на тоя сорросоид с фалшивите ВПН аз не мога и минус да му сложа. И на останалите сорросоиди също не мога. Манипулацията е много голяма.

260

Mda

преди 1 час

Тия дето избиха 25 милиона индианци и откраднаха земите им раздават морал.Крепостничеството е нищо пред робовладелския строй в Америка ,...

259

До 258

преди 1 час

Явно е много "умен" да си мисли,че не си личи

258

Анонимен

преди 1 час

Поста който казва че Русия била като боксьор сам си натррака десетте плюса с VPN.

257

Анонимен

преди 1 час

Как можеш ти Сталинчо да дойдеш по СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ и да въведеш "КРЕПОСНИЧЕСКОТО ПРАВО" - "ОТНЕМАНЕ НА ЗЕМИТЕ КОВБОИТЕ И НАТИКВАНЕ В КОЛХОЗИТЕ" В Русия унищожи Руските Ковбои и ги натика в ГУЛАК за ПЪРЖЕНО МЕСО. В България унищожи Българските Ковбои - ОТНЕ ИМ ЗЕМИТЕ и ОРЪЖИЕТО и тия които не си даваха земите ги нарече КУЛАЦИ и ги ИЗБИХА в 46 КОНЦЛАГЕРИ създадени по заповед на Стали за унищожаване на Ковбоите - Кулаците, Българската Интелигенция и Аристокрация!

256

Анонимен

преди 1 час

По по долния сорросоид с опорката която системно повтаря дойде с девет плюса защо е възможно това.

255

Кравар Евроатлантик

преди 1 час

Украйна така е тръгнала да се предава че великата Севернокорейска армия праща 12000 войника помощ на руския сбирток.

254

До 251

преди 1 час

И като се събуди включи ВПН-А нали :)

253

Анонимен

преди 1 час

Северна Ирландия ни вкара пет гола позор.

252

Анонимен

преди 1 час

Северна Ирландия ни вкара пет гола и пак не се предадохме българите.

251

Анонимен

преди 1 час

Украйна бавно, но неумолимо и методично смила на кaйма руския башибозук... Русия е като боксьор на стероиди, който ще бъде нокаутиран в последния 12ти рунд...

250

Анонимен

преди 1 час

При население 52 млн. през 1991, в Украйна сега са останали само 20 млн. и то главно старци и инвалиди. Украйна е страна на старци и инвалиди.

249

Анонимен

преди 1 час

Полша, Унгария и Румъния точат касапските ножове за Украйна. Щом Русия може, защо те да не могат, и те имат население на територията на бившата УССР.