171

Благоевград

преди 1 седмица

Мицковски , айде брате да идва македонската войска в поробена Пиринска Македония и да ни освободи от българските окупатори Ние , македонците под Пирин ке помагаме кой со що може.

170

Анонимен

преди 1 седмица

Крайно време е да късаме дипломацията с тия.Ако не им харесва в бъларска македония,да одат у сръбска или гръцка македония.

169

татар окупатор

преди 1 седмица

Альоууу...Муциии...та вие сте си сите българи,оти се правиш на улав и си мериш оная си работа с албанския байХ.Й...????

168

Разлоч

преди 1 седмица

Се не търпи веке омразата на мъкедоните към нас македонските българи.

167

Мара Бунева

преди 1 седмица

Сръбчоски и сръбчовците около него се саморазобличиха напоследък с две-три безумия и още толкова откровени глупости.Една от последните е твърденията им за ,,неизбежна ребугаризация",ако приемат ,,бугарскиот диктат" (така наричат изискванията на ЕС).Понеже са непризнати гении на логиката,не са се сетили,че щом ще започне ,,ребугаризация",значи преди това е имало ,,дебугаризация".Другите неща са ясни:всякакви верноподанически теманета към белградските газди.Но ВМРО-ДПМНЕ Србjа е връх на позора...

166

Разлог

преди 1 седмица

не се търпи повече омразата на българите към нас е голема

165

Анонимен

преди 1 седмица

На република Северна Македония и трябва нова политическа класа, за да влезне в ЕС. Със сегашните политици е по-вероятно да влезне обранто в Югославия.

164

До w

преди 1 седмица

Хаха, преди заспиване вместо да броят овце, броят българите в Албания и РСМ !

163

Мара Бунева

преди 1 седмица

До Благоевград: За деня не зная, но за през нощта имам някои обосновани предположения как клетите *** от Пиринска Македония асимилират безпомощните останки от македонското малцинство. Имам само две питания: защо са малцинство, а бугарите са мнозинство? И другото: как върви асимилацията нощно време? Започна ли да ви се харесва или още се дърпате?

162

Тия хамсалаци

преди 1 седмица

Там някак си не могат или не искат да проумеят, че тяхната и нашата конституция са две различни неща , както и че в България , за разлика от бивша Югославия , не е създавана изкуствено македонска националност ! Народите и етносите на Балканите са проучени и изброени още преди векове от различни европейски учени етнографи, и никой от тях не споменава за националност "македонци" ! Ако тия сега са решили да се самоопределят като такива , тяхна си работа , но да приемат историята такава , каквато е!

161

петрич

преди 1 седмица

България ни бият защото сме македонци и ни уволняват от работа защото сме македонци

160

Мара Бунева

преди 1 седмица

Граждани на Татарстан,в РСМ ви смятат за ***!В Сърбия също.(Всъщност РСМ е същата Сръбска бановина, в която на власт са назначените от окупатора родоотстъпници.)Очакваме най-накрая великият кремльовски государ да защити татарските си поданици.Или поне копейките да му изпратят един верноподанически махзар,нали уж се препопръчват за някакви си ,,патриоти".А пък Сръбчоски да си приготвя няклко куфара,защото скоро ще започне ,,ребугаризацията" и ще трябва да си ходи в матичната си Србиja.

159

Каспичански

преди 1 седмица

До БлагоевградОди си у Македония.Защо ни гураш у гърбину?ако разбираш какво говоря.Ака искаш бегай у бугарските земи у западните покрайнини,управлявани сега от Вукича.

158

w

преди 1 седмица

Мицко и Муцунко вместо да спят нощно време, пресмятат къде колко българи има?

157

Благоевград

преди 1 седмица

Денонощно ние , македонците от Благоевградска област сме подложени на геноцид , асимилация и омраза от България.Това е истината.

156

НА 9 0КТОМВРИ 2024

преди 1 седмица

СЕ НАВЪРШИХА 90 ГОДИНИ ОТ ПОДВИГА НА ВЕЛИЧКО ДИМИТРОВ КЕРИНН, ПО ИЗВЕСТЕН ВЪВ ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО ВЛАДО ЧЕРНОЗЕМСКИ. ИЗПЪЛНИЛ ПРИСЪДА НА ВМРО СРЕЩУ СРЪБСКИЯ КРАЛ ОТ ОВЧАРСКО ПОТЕКЛО АЛЕКСАНДЪР.ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЯ. И БОГ ДА ГО ПРОСТИ.

155

Анонимен

преди 1 седмица

Сръбската прислуга Мицкоски не пропуска да ни наплюе. Не разбирам защо няма реакция след като за всички е ясно, че зад всяко действие на тоя стои Сърбия.

154

Еврогейец

преди 1 седмица

Само албанците ще вкарат тъй наречените северно македонски дебели в правия път.

153

Анонимен

преди 1 седмица

На 13 октомври 2017 г. албанският парламент приема Закон за защита на националните малцинства, с който за първи път в над стогодишната история на съвременна Албания българската етническа общност бива удостоена със статут на национално малцинство.

152

Анонимен

преди 1 седмица

Какво ни занимавате пак с третия свят?