103

преди 15 години

Тройно по-високи заплати в ДАНС - дъжд от рапорти за напускане в МВР22 08 2008Много от служителите на МВР са демотивирани и търсят начини да напуснат системата. Една от основните причини е голямата разлика в заплащането между вътрешното ведомство и Държавната агенция Национална сигурност". Става дума за ножица от 800 лева месечно възнаграждение в МВР срещу 2400 в ДАНС. Само в София рапортите за напускане били около 800, научи Frognews.bg.

102

преди 15 години

Тези пък какво искат,пари ли?Защо не отчетат броя хванати престъпления?Те не получават пари,ама и работата им е толкова.В САЩ когато някой не е свършил никаква работа през цялата година,той бива отсранен и най-вероятно го ползват като регулировчик,или пък го отстраняват.Там затова си налагат парцалите и престъпността е сведена до минимум.

101

преди 15 години

Постинга номер 98 е до 94

100

Полицай

преди 15 години

От мойте колеги никои не ходи в МВР болница.Там ходят само пенсиеонери.Обслужването е под всякаква критика,мизерията е тотална,ако иска6 лично ще те заведа.Незнам дали знаеш но ние сме застраховани за 5000лв.Колега се контузи на тренировка и отиде в МВР болница,за малко не го осакатиха.Отиде във ВМА и там се бяха хванали за главата от некадърността на тези от МВР.Обаче трябваше да мине през МВР болница на комисия за да си взема застраховката.Прецедателя на комисията му казал директно:дай 200лв. и ще те пуснем,иначе няма да ти признаем диагнозата от ВМА

99

преди 15 години

Защото темата тук е друга. В сайта лекс бг има няколко теми за съдебната система. Можеш да пишеш там ако искаш

98

преди 15 години

Абе да не ти казвам как стават тези назначения. Мислиш ли, че дори и да имат качества ще те назначат ей така БЕ???

97

дрън дрън

преди 15 години

Веднъж никой не каза нещо по отношение на съдебна система , полиция хваща горе ги пускат . И има доста държавни ведомства на ,които "изкарвате " заплатите но никой нищо не споменава за тях . Все полиция ви крива , все те били корумпирани , А от съдебна , образователна ,медицинска система никой не е .

96

преди 15 години

Абе човеко, за какви 2000 говориш, БЕ,учител получава чисто под 500лв, учен под 400лв, пенсиите са около 200лв. А при тази мизерия ти искаш 2000лв за полицай. Ако на полицай се дадат 2000 на учителите трябва да се дадат поне 3000!!!

95

преди 15 години

Виждаме ги частните охранители как се "справят" по футболните стадиони - добре че са полицаите, ако ги нямаше - частните охранители ще отнесът голям кьотек от публиката.

94

преди 15 години

Тогава що не станеш служител на МВР?Да живееш на ведомствен наем и да се пенсионираш с 20 заплати.

93

преди 15 години

А ти виждал ли си условията в пирогов, медицинса академия, окръжните болници. В пирогов има стаи за по 8 човек, мръсни стаи, тоалетни в лошо състояние, а да не ти обяснявам за качеството на медицинскота работа, ако пациент е обикновен човек...

92

преди 15 години

еи гламчо, не говори толкова, като не знеш.....всеки полицай би са навил усигуровката да му е 200лв, при положение, че заплатата му е 2000лв да работи. Виждал ли си как живеят полицаи във ведомсвените жилища.

91

Полицай

преди 15 години

Абе ти жийдал ли си ж Сусурлево каква е болницата та ми говориш. В МВР болница има няколко наистина лукс стай,но те не са за простосмъртни.Там лежат само хората,ЗА които вие гласувате на изборите.

90

преди 15 години

Заплатите в бюджетния сектор се изкарват от данъците, платени от частната сфера. Частната сфера плаща данъци- за заплати на полицаите, например, но плаща и за частна охрана. За едно и също нещо- осигуряване на сигурност се плаща два пъти. Ако държавата беше със осигурена сигурност от полицията, нямаше да има нужда от частна охрана! Над 250 000 дела са прекратени по давност, поради неразкриване на извършителя. Без коментар. Но заплатите са платени, на тези които трябва да издирят нарушителите!!!

89

преди 15 години

Допълнение- в закона за мвр пише, че служителите на мвр са освободени от плащане на осигуровки. Държавата плаща осигуровките. Другите хора плащат осигуровки за пенсия от заплатата си.За всяка година трудов стаж ви се дават по 2 процента добавка. на другите хора добавката е само 0.6 процента. При пенсиониране, ако имате 25 години стаж ви дават 20 заплати обезщетение- другите хора получават между 2 и 6 заплати. И после обяснявате, че нямате привилегии.а знаети ли колко е символичния наем на ведомствен апартамет? Другите трябва да живеят на пазарен наем

88

дрън дрън

преди 15 години

Хе-хе , много сте ограничени в мисленето Уважаеми драскачи . Докога ще излизате с тезата че изкарвате Вие заплатите на хората от ведомствата ? Аман от такива "работяги" дето вадят заплатите на МВР. Ами дайте да закрием Министерството тогава ,или по просто никой да не работи . Тогава всеки ще може да си стреля по улиците колкото си иска ,всеки ще може да си иснасилва , наркотиците ще са достъпни като ментови бонбонки . Като стане пожарче пожарникарите да се събират и само да обсъждат -" еее я гледай колко яко гори " . Гранична полиция пък да приветстват с" Добре дошли " всякаква *** от света . А охранителна полиция пък да казва на въпросните стачкуващи " Не не тука , Хвърли този коктеил *** в горния прозорец" или да потупват по рамото този който току що е направил поразия с Вас или някои от Вашите приближени . Престанете да се изказвате толкова общо за полицая > Полицай не означава КАТ . Ама Българина е такъв - не е важно дали на него му е добре , важно е на комшията да му е зле . Е срам ме е че съм Българин вярвайте ми .

87

преди 15 години

Абе ти виждал ли си условията на мизерията в четвърта градска болница бе- в сравнение с четвърта градска в мвр болница си е направо лукс! А заплатата ти е 610, защото ти взимат данък, но не плащаш осигуровки. Другите плащат и данък и осигуровки!!

86

преди 15 години

za6to pove4eto koito plyqt policaite ne sa go pravili tova predi 90 g-za6to.togava e imalo respekt,za6toto e imalo zakoni koito sa za6titavali milicionerite.a sega kakvo e-ydari nqkoy policay i 200 lv globa i tova e,za6to ne ostavqt policaite da si var6at rabotata,da imat pove4e pravomo6tiq,da mogat po 4esto da izpolzvat orajie.da vidim togava kak mi6kite,komplesarite 6te ska4at 6re6ty policaq-napravo 6te se naakat

85

полицай

преди 15 години

Леле майкоооо.Вие в кой свят живеете бе.Как осигуровките не се отдържат от заплатата.Ами тогава защо не взимам бруто,което ми е.Здравни наистина не се плащат.700лв. била заплатата.Леллелееее,*** аз защо незнам,явно ме лъжат с мойте 610лв. с 5 години стаж.Стартовата заплата е 400лв.Вие *** ходили ли сте в МВР болница,да видите лукса какъв е-леглата се versace а сестрите са от PLAYBOY.Пичове,ставате за смях.

84

преди 15 години

Пишлигарчетата пак взеха да пишат за "КУКИ", милиционери, колко прости били полицаите - и други подобни глупости - но какво да правят - сега им се е паднало да се изакат анонимно във форума.