35

Анонимен

преди 2 седмици

Да, ПуЛин наистина е "велик" военолюбец, затънал в Украйна и унищожил окончателно Руската империя. Всички видяха "величието му" , но не му се възхитиха.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Блатная виси във въздуха и е напълно апатична. Точно както Нацистка Германия. Не може да обвиним само Путин. Истината е, че цялото руско общество е в безтегловност и нищо не се случва в тая държава. Водят война, умират хора, руснаците блеят, милиционерите просто изпълняват заповеди и са се запътили с 200 към криза от която няма излизане.

33

Фашистът в Кремъл

преди 2 седмици

беше посредствен агент на КГБ, но именно там е научил, как да се манипулират индивидите с критично ниско ниво на интелект и морал. Нашите русофили са типичен пример за мощта на кремълската, нелепа пропаганда.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Аз пък съм убедена, че ЕС харчи поне 50% от средствата секретно - пише едно като цел и предмет на харченето, а на практика е съвсем друго, т.е. още един начин, нищо да не е публично. А пък в безсилието си, изкарвате Пулин още по-велик - хем определял президента на САЩ, хем карал ЕС-фанатиците да се избият помежду си.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Троловете се възбудиха под тази новина, разказваща истината за техните "куратори". Сега пък Европа загнивала - така е, само вашият фюрер може да ви предостави работа. Но не ходите да си харчите парите в Русия, а из загнила Европа. Ха-ха.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Ми Путин ще подкрепя когото си поиска - негова работа си е . Проблема в Европа е , че само мекокиткови с нетрадиционна полова ориентация се напъват да командват .

29

Анонимен

преди 2 седмици

Много успешно туй джудже бря. Спря цяла Европа, всички европейци студували, гладували, били наредени на опашка пред портите на блатная да са присъединят към путнизиския рай. Въййййййййй!

28

До 39

преди 2 седмици

Мчи той не каза, че знае, а само че бил убеден. Чети внимателно бе тролейбус.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Това признание за тролферми и ***, вкл. и тук вече не може да се отрича - то е изразено от бивш мин. председател, знаеш какво представляват 33% от скрити разходи от бюджета на Путинова Русия и част от тях за какво се ползват. А нека тролещите путинисти да ни обясняват нещо различно. Просто тролене и пропаганда - за разединение на държави и общества.

26

Много

преди 2 седмици

всемогъщ този Кремъл, брей. По-рано Ми5 изпревари Михаил Касянов и алармира, че Русия иска хаос по улиците на островчето. Трябва така да очерним руснаците, че да настроим нашите европейски граждани, да поискат война с Русия.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Нали Русия няма пари и т.н.?

24

Тя

преди 2 седмици

Путин може да подкрепя когото си иска,тях к'во ги бърка,ама много ги е яд зщото казва истината ,която не им харесва.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Цялата работа от доклада стотици страници ме закараха до израза "аз съм убеден" и повече спрях да чета. Стига толкова четене на заключения основаващи се на стотици страници.

22

мафиот

преди 2 седмици

До Елементарно Уотсън!А ТИ КЛОУН си служил с Путин в КГБ или си разглеждал краварски комикси?

21

Прометей

преди 2 седмици

Тоя ЕС е по гаден и от Съветския съюз.

20

БАНко

преди 2 седмици

НАТООВЦЕ , НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ СТРАХОВИТИЯ УПАДЪК НА СКАПАНАТА НАТОВСКА ЕВРОПА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ ??? ДОКАЖЕТЕ ИМ НА ХОРАТА , ЧЕ ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ОТ ПРЕДИ , ПОКАЖЕТЕ ИМ ЗАТВОРЕНИТЕ ЗАВОДИ И ФИРМИ , БЕЗРАБОТИЦАТА , ЦЕНИТЕ И НАТООООООВЦИ .... ОБВИНЯВАЙТЕ РУСИЯ , ЧЕ СЕ ОТКАЗАХТЕ ОТ ВСИЧКО ЕВТИНО ОТ РУСИЯ И ДОБРО ЗА ЕВРОПА !!!

19

Елементарно Уотсън!

преди 2 седмици

Принципът и мотото на всеки диктатор е *Разделяй и владей*... Кремълският диктатор беше посредствен агент на КГБ, но знае как се прави това. Разполага и с неограничен, финансов ресурс да плаща и купува западни политици и медии...

18

Анонимен

преди 2 седмици

Взимаме за чиста монета и единствено верно онова, което говори всякой недоволен от официалната власт в Русия, нали така?! )))

17

ех, мечти, мечти

преди 2 седмици

До Анонимен

16

Анонимен

преди 2 седмици

В повечето случаи крайнодясното е всъщност крайноляво. Вижте ситуацията в Германия, а и нашите възрожденци. Който разбира малко от политически идеи, лесно ще разпознае комунистически такива.