144

Зозо

преди 7 часа

В Газа няма цивилни. Всички са алахофашисти.

143

До 138

преди 7 часа

По твоята логика, при всеки атентат извършен от мюсюлманин по света, тук трябва да събаряме по една джамия и да убиваме турци ли? Защото са мюсюлмани?

142

доган ли

преди 7 часа

Този човек го смятах за умен,но сега от първа ръка се убедих,че е глупав колкото си иска!Такава глупост на никой българин няма да му дойде в главата!И като си помисля,че тоя никаквец "определяше порциите" в държавата толкова години и направо ми призлява!!!!!!!!

141

Зозо

преди 7 часа

Доган да си ходи при брат му Ердоган. Да си събере и дерибеите. Ама май и там не ги искат, а? Шиши ще ги оформи всичките :))))))))))))))))))))))))))))))))))

140

Анонимен

преди 7 часа

2005 Израел подари цялата Газа на арабите да си правят държава, заедно с фабриките за храна и електростанциите. даже изкопаха гробовете, извадиха костите на евреите и ги пренесоха в Израел да не дразнят арабите. 2006 палестинците си избраха Хамас и оттогава не са правили избори. Това е ПЕТАТА война, започната от Хамас срещу Израел, а преди това направиха 6 войни в съседните арабски държави - Кувейт, Йордания, Египет, Ливан, Сирия и Ирак. Ето затова никой арабин не ги ще тия джихадисти.

139

Анонимен

преди 7 часа

Веднъж ДС-ocманец-КГБ такъв и за винаги!

138

Анонимен

преди 7 часа

Разрушете им синагогата в София на тези еврейски убийци! Идва Кристалната нощ за българките евреи. Депортирайте ги всичките, изгонете ги от държавата! Гадни еврейски касапи!

137

Анонимен

преди 7 часа

Първо, де ги тия 'цивилни в Газа'? Ония дето хвърляха гьобеци върху трупа на изнасиленото дете и крещяха алахуакбар? Второ, във всяко гаджalsko *** 'семейство' там има по два терориста. Трето, същата пасмина взривиха автобуса на летището у нас и отвлякоха десет невинни български моряци, още са в плен. Малко са им бомби, дано ги изличат! Народът ни не случайно пее за чер арап и три синджира роби.

136

Братя ли?

преди 7 часа

Сестри ли? Ти нямаш ни братя, ни сестри.Твоите "братя" и твоите "сестри" са само тези дето има дебели пачки и могат да ти осигурят охолен и безгрижен живот на гърба на същите тези "братя" и "сестри"! Гледам те, слушам те и се чудя на какви ли низости е способен човек само и само да запази рахатлъка си!

135

анонимен

преди 7 часа

Падение. Братята на Доган от Газа убиха 1200 празнуващи жени, старци и деца. Няма да гласувам за убийци.

134

Анонимен

преди 7 часа

ДПС Доган нищо не коментираха преди година за да знаем отношението им към случилото се тогава . Иначе хора празнуващи по площади убийства и изнасилвания , гаврещи се с телата на мъртви момичета които разнасяха по багажниците на пикапи НЕ СА ми никакви братя и сестри. Вече година не чух и един от т.нар палестинци да се разграничи от това к Хамас направи на 7 Окт - е сега им излезе през носа на всички

133

Анонимен

преди 7 часа

Всичко което имате на света ви е дадено по волята на Белия човек. На него просто му писна и реши да си вземе своето

132

Анонимен

преди 7 часа

Плюват по Запада, меки китки, неверници и после ууууу спасявайте ни и дайте пари

131

ОСМАН

преди 7 часа

ДЕРЕБЕИТЕ НИКАКЪВ КЛИП НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ!!!!КРАЙ НА ПРОКЛЕТИЯ ПРЕХОД !!СЪД ЗА ВСИЧКИ ДЕРИБЕЙИ И КОНФИСКАЦИЯ НА КРАДЕНОТО ДО ДЕВЕТО ШУРОБАДЖАНАШКО КОЛЯНО!!!НОВО НАЧАЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

130

до 115

преди 7 часа

До магареспиратор Прибирай си акъла от Мавриций,че без него си гола вода!:)))))

129

Мухаха

преди 7 часа

*** и КГБ чекисти за някой глас се направиха и на ислямисти. Да се смееш ли, да плачеш ли. Мъка.

128

Анонимен

преди 7 часа

Не знам дали има по-голяма противоположност от ислямски палестинец и християнски българин! За това, че какви братя, какви 5лв!Доган да не в някое друго измерение, службите в България, пак спят!

127

Анонимен

преди 7 часа

То самите ционисти насаждат омраза към евреите, щом чрез тази статия показват подкрепата си за нацисткият режим. Като си се осрал си мълчиш, а не размазваш по лицето всички да видят. Всъщност и всв е било същото висши чиновници и генерали на Хитлер са били евреи и те са организирали геноцида

126

Коко

преди 7 часа

Цомчо рязаната къса гладкоцева пушка или накратко Цомчо КарабинерО

125

Анонимен

преди 7 часа

На българина не му дреме за шепа терористи през 3 морета от тук, искаме разни е такива като Доганя да ги нема в нашата политика и държава и да живеем достойно в Европа. Нищо общо с Газа.