43

РУСИЯ ПРОКСИ НА ИРАН

преди 6 часа

ПРИЯТЕЛЯТ НА МОЯ ВРАГ СТАВ МОЙ ВРАГ

42

Чуков

преди 6 часа

Е голям ЧУК

41

Анонимен

преди 6 часа

Тоя пък с тия милони! Кой го интересува населението на Иран! В днешно време популацията на една държава с нищо не може да наклони везните в една война! Голям си чайник!

40

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 35 - Да, а днес колко сгради на IDF бяха срината?

39

И КРЕМЪЛ СЪЩО

преди 6 часа

ТОВА ЗАЩО НЕ ГО КАЗВА?

38

Чуекът не е у ред

преди 6 часа

Помня го академик Чуков, как скачаше на барикадата с бойния зов на бай Желю:" Комунизмът си отива, спете спокойно деца!"

37

Анонимен

преди 6 часа

Не знам пич. Гледах видеото от днеска. Не е като онова от 2021-а, където ракетктие гърмяха във въздуха. Освен това, сега Израел на колко фронта ще води война? В Газа води война, в Ливан води война, скоро в Сирия ще води война ...

36

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 часа

Чуков,Зайкова ,Стани Шеф.. Воденичен Камък(Камен Воденичаров), Кобилкина,Буров(Магаров) Андрей Луканов(Х..е..р.м..а..ф..р.о..д..и. т. Лукав), Дънив(от дъно),Корнелия Нинова(corn,cuernos,рога...Нинова от испанската дума за дете,която не мога да изпиша,защото испанското "енье" не влиза във позволен формат за публикация. От "енье" идва и еврейското име Еньо. ) МОГА ДА ПРОДЪЛЖА С ЕВРЕЙСКИТЕ КРИПТАЖИ,НО И ТОВА СТИГА. Важното е да сте живи и здрави и да се въоръжите,защото този път ще ги избием!

35

Анонимен

преди 6 часа

До 31, а САЩ колко милиона е? Освен това, тия милиони нямат никакво значение - Иран е изостанала държава, с оръжия от отминала епоха, докато Израел има свръх модерни технологии

34

Нане

преди 6 часа

Тоя краварски смоклю, на колко ракии го написа тУва.... ===)))

33

Анонимен

преди 6 часа

Ако САЩ се самосрути,от много ум рабира се,дава фира и цялото еврейско лоби оттам, защото все още финансите на голяа част от света са свързани,тези на сащарите и израелтяните със сигурност.Толкова време война изисква тил,изисква и хора.Израел, още в самото начало при атакуването на Газа,попадна в ситуация на спад, на невъзможност да функционират много от предприятията.Помните ли,че викаха доброволци от други д-ви?Видяхте ли също, че преди 2 дена свалиха наведнъж с 2 пункта кредитния рейтинг на И

32

Анонимен

преди 6 часа

Да побърза, защото САЩ ще се изтеглят от Ирак!

31

Анонимен

преди 6 часа

Иран е 100 милиона - Изсраел е 5 милиона :)))

30

Бонго Бонго

преди 6 часа

Професор Чуков, адмирации!Уникален сте!!

29

Учуден

преди 6 часа

Аз не разбирам защо му викат Близкия Изток. За едни е близък, за други е далечен, а за трети си е направо Запад!

28

Пепи

преди 6 часа

Това Русия ще го решава. А сега Русия се нуждае от Иран, както и Китай.

27

до

преди 6 часа

Простотия ли?Тъжната трагична реалност на днешния капитал на запад.Гледа си интереса и колаборационира с араби, иранци, руснаци и китайци.А САЩ е в ръцете на частния сектор.Това е .Изяждат си и месата за малко повече пари.Те допуснаха Иран , те направиха Китай да е номер едно, те наляха и пари на Путин.Това е тъжната картина на света.Докато Буш е водил битка с исляма, докато Израел се бори за всички тези паричковци са ни кроили шапката и са ни предали.

26

Анонимен

преди 6 часа

До 21Иран е държава с история от 5 000 години. Израел няма и сто години)Израел също е древна държава и за твое сведение древен Израел е образуван преди Персия. На мястото на Персия е бил древен Вавилон съвременик на древен Израел.Друг е въпроса, че днешните евреи 80% от тях имат малко общо с древните евреи, свързва ги единствено йудаизма, иначе са хазари.

25

Потресен християнин

преди 6 часа

Не знаех че в България има толкова много последователи на ислямски джихад??? Службите работят ли въобще или са на хранилка, като останалите служби! Все пак, не е много нормално в една европейска християнска държава, още повече била под османско РОБСТВО 5 ВЕКА, да има толкова симпатия към ислямисти групировки като Хамас и Хизбула! Нещо не ми се вързват нещата???

24

От Чикаго

преди 6 часа

Ако спечели Тръмп, очакванията са до 3 месеца да започне голяма израелско - американска офанзива срещу Иран! Ако спечели Харис, нещата са малко по-различни, но най-вероятно пак ще има някаква операция срещу Иран, може би малко по-ограничена като мащаб