47

Анонимен

преди 5 часа

Бих гласувал за Путин,иначе НЕ.

46

Кьовеши

преди 5 часа

Няма да гласувам за лакомници.Алчни и ненаситни за пари и власт.

45

Анонимен

преди 5 часа

Тия дето си мислят, че са много умни като гласуват, поне да споделят за кого гласуват ТаДаГиОплюем едно хубаво! Та кажете господа гласуващи, за кого гласувате и спасявате от купен вот??? За Тиквата, Свинята, Копейката, Про100то и Асан от Асково или за старото БКП??? Кажете беше имнициии и да почна да ви вадя кирливи ризи за всеки, щото съм много навътре с далаверите им

44

До 40

преди 5 часа

Не, ТИ Си! 30% тарикати какво променихте на последните 7 избори???? Ами като ме убеждаваш да гласувам и аз съм за Пеевски, Тиквата или Киро Пр100то, Копейкин и какво ще променя като гласувам! Ти си силно малооумеен в моите очи!

43

Анонимен

преди 5 часа

Даже не мога да си представя как в неделя ще отида да си загубя 2 часа да гласувам, като след изборите ще е същото положение! Един съвет към губещите си времето за гласуване - поне гласувайте за нещо ново, дето не е в парламента към момента! Иначе няма смисъл

42

Анонимен

преди 5 часа

ЦИК нарочно провокират ниска избирателна активност. Тия бюлетини окончателно ще откажат от гласуване "гъбарите". Те и без това не обичат да мислят много, пък сега ще трябва и да четата цяла страница текст.

41

Мудозвон

преди 5 часа

Странната демокрация в България - буксува, буксува вече 30 години, минава от криза в още по-лоша криза, от дребен мошеник-национален предател до все по-голям и коварен краварин лакей, през който страната все повече се ограбва и населението деградира...и никаква светлина не се вижда в края на тунела на демокрация. Нужна ли е такава *** бана димокрация?

40

Баламурника си ти!

преди 5 часа

До ИМА БАЛАМИ Защото, не гласувайки оставаш шепа хора да решават вместо теб и да си правят каквото си поискат, без да се съобразяват с никого!

39

ИМА БАЛАМИ

преди 5 часа

ИМА И БАЛАМОСНИЦИ

38

Истината е...

преди 5 часа

ЗА БОГА, БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ! Тогава влиянието на купения и корпоративен вот ще бъде сведено до минимум! Ако се гласува масово вероятността да вземат властта читави, способни хора се увеличава, а и избраните ще се наясно, че ще отговарят за действията си пред мнозинството от народа, който е гласувал, интересувал се е кой ще го управлява! Негласуването е бягство от отговорност, затриване на бъдещето на България!

37

Отчаян , вече 34г. !

преди 5 часа

След като ВЕЧЕ си колония , какво означава твоят ''ГЛАС'' , в пустиня !България е на 50-то място в света , по интелект и образование , а преди 34г. , бе на 2-ро място в света !А само в образованието ли е така , или във всички сфери ?

36

Анонимен

преди 5 часа

След поредните избори , новите управници пак ли ще ни баламосват , ЗАЩО НЯМА ПАРИ ЗА ТОВА ИЛИ ОНОВА , с константата :---''Украинците изядоха парите , ПАК''!

35

Смешен си!

преди 6 часа

До Матака Могат да ги нагласят само ако хората не гласуват и не се интересуват от вота! И подобни безотговорни хора като теб доброволно им помагат!

34

ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ

преди 6 часа

ИЗБОРИ. ДОГОДИНА ИДВА СПАСЕНИЕТО, ТРЕТАТА СВЕТОВНА. ФАЛША ПРИКЛЮЧВА ИДВА РЕАЛНОСТА, А СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ТИШИНА.

33

Анонимен

преди 6 часа

Задавате ли си въпросът :Стигаме до Пеевски и Борисов , .... и си мислим че те са най-горе , и всичко зависи от тях !А защо не продължим и ПО-НАГОРЕ , КОЙ Е НАД ТЯХ , И ЧИИ ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛНЯВАТ ТЕ ?

32

До 24

преди 6 часа

До До 22 Ха-ха! Или си с жълто около устата, тоест млад, роден около и след 1990 г. или се правиш на забравил какво означава комунизъм, Белене, Скравена, Възродителен процес и много други "благинки"!

31

Матака

преди 6 часа

Най-голямата народна партия в България - Негласуващи - с мнозинство (72%) от своите гласове НЕ подкрепя нито една регистрирана корумпирана и васалска политическа партия на национални е предатели. Затова, нагласените уж избори на 27 октомври е безсмислена инициатива. Нито една партия НЯМА да получи народен глас.

30

Култура ми Янков

преди 6 часа

Мачът е СВИРЕН - ПАК !Някой ще бъде ли изненадан , от ''резултатът'' ? Само където партиите ще се увеличат с още 2 , и ще станат в НС - 7 партии , а след тези избори ще следват на есен други , тогава партиите ще бъдат 9 , така че как 9 партии ще се РАЗБЕРАТ , за КАБИНЕТ ... Следвам ЛОГИКАТА на развитието в България !

29

00-11

преди 6 часа

Най-вероятно, догодина ще има нови Избори!

28

До 23

преди 6 часа

До До 18 Определено не си прав! Разбирам, че си предприемчив човек, но явно си млад или си забравил за липсата на свобода на изява преди 10.-11.1990 г., а има всички признаци, че определени сили ни тласкат натам или на нещо подобно, при което парите няма да те спасят ако не слушкаш!