44

Муахаха

преди 4 часа

Чук и Гек. Большое приключение!

43

Анонимен

преди 4 часа

До До 38 А бе, аутист! Това е краварска пропаганда. Ти беше ли там да видиш? Пък и нали всички видове боеприпаси на руснаците свършиха преди две години. Това го каза британското разузнаване.. А ти сега 200+ на ден. Последно?

42

И

преди 4 часа

ние в един момент ще имаме право на избор. В смисъл че Брюксел и Вашингтон ще ни позволят да изберем кого ще настаним в жилищата си преди да ни изгонят - араби или украинци!

41

До 38

преди 4 часа

Май ти си умствено изостанал! От двее години и повече Русия хвърля на ден по 200+ бомби по Одеса и Киев! Това че 90% от тях са свалени и няма щети не означава че това не е война! Просто толкова си могат руснаците, това им е тавана!

40

do 38

преди 4 часа

Напротив, целта им е точно унищожението на украинсикя народ и превземане на територии. Но засега фашистите, успяват в огромния брой жертви, включително и от тяхна страна.

39

Анонимен

преди 4 часа

видиш ли според нашите *** това в Украйна не било война, ало преди около месец самия Пуссин без да иска призна че в тая операция участват 700 хиляди военнослужещи, а ся ми кажете какво е това в което участват 700 хиляди руски военнослужещи, отделно наемници от частни военни компании

38

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 32 Ти по рождение ли си така? На това в Украйна война ли му казваш? Ограничени удари по военни и структурни обекти. Никога целта на РФ не е била пълното унищожение на украинския народ. В противен случай досега нямаше да ги има.

37

до 30

преди 5 часа

е как защо, вожда им путинчо нали се навежда да целува корана

36

Анонимен

преди 5 часа

Израел изглежда като Терминатор, пред арабите!

35

Анонимен

преди 5 часа

браво на израел, то иначе както се вижда, няма оттърване, ще ги тормозят завинаги мюслитата и ще реват заа помощи от Европа и САЩ

34

Анонимен

преди 5 часа

До До защо Дреме му на Путин за ,,другарите" араби. Като всеки лидер с имперско мислене, който си преследва големите цели, той гледа на тях като на консуматив. И САЩ не падат по-долу!

33

Фифо

преди 5 часа

Остава отворен въпросът как ще реагира Иран - Ще гледа като госпожица HacpaлA

32

Анонимен

преди 5 часа

До Защо - Гледам, че много ги разбираш нещата. Хайде обясни ни тогава, защо Русия, която според теб има най-добрите оръжия в света не се справи с Украйна благодарение на тези най-добри оръжия, а през ден плашат с ядрена война? Отговорът е много пр_ост, но не е за про_сти хора. Просто оръжията на руснаците явно не са чак толкова по-добри, колкото ти се иска на теб. Иначе нямаше да плашат ежедневно с ядрена война, при положение, че тях никой не ги плаши със същото.

31

а Путин Удари като

преди 5 часа

Гек - Небесният Йелусалим, т.е. Украйна!

30

Анонимен

преди 5 часа

Когато Русия влиза в Украйна, русофилите викат "Ура", когато Израел влиза в Ливан или Газа същите русофили викат "ама не може така". После тези същите обвиняват Запада в лицемерие и двойни стандарти. Когато вие започнете да мерите с един аршин, тогава обвинявайте който и да било за двойните стандарти. И между другото "православните" русофили се радват на случващото се в православна Украйна и са крайно загрижени относно случващото се в мюсюлманските Газа и Ливан. Що така "православни" русофилчета

29

До защо

преди 5 часа

Само дето повечето му другари отидоха при девиците! А той на сухо!

28

Защо

преди 5 часа

Путин да плаче? С тази перфектно замислена и изпълнена операция по предизвикване на пълномащабен конфликт в района, той постигна целите си за дестабилизация и удар по икономиката на целия ЕС. А и не само. Да обяснявам ли колко ще струват на Европа новите огромни потоци от мигранти? А да имаш представа при 100 процентно включване на хутите въоръжени с нови ракетни комплекси, какво ще стане с корабоплаването и цените на петрола в глобален аспект?

27

Анонимен

преди 5 часа

Шефът на Хамас - високопоставен служител на ООН. Еми, браво, идеалното ООН

26

Анонимен

преди 5 часа

Крим за пелестинците, Сибир за арабите!

25

Анонимен

преди 5 часа

До Хабиби Що Медведев бе? Нали Ердоган, който е начело на военния гигант Турция заплаши Израел с нахлуване? И к,во стана? Стигна ли вече аскера до Тел Авив?