58

82 ОМБр

преди 5 часа

Дали бъде!

57

Анонимен

преди 5 часа

За престъпленията на Израел нещо или това, че Израел върши куп престъпления не продава добре?

56

Анонимен

преди 5 часа

Совките отново плачат.Те чакат некой да ги напада за да реагират. Но Путин реши да действа по-различно.Той нападна превантивно. Лавров е пределно ясен.ВОЙНА ДО ПОБЕДА НАД ЗАПАДА! Ако трябва ще продължи и 100 ГОДИНИ.... :))

55

До 55

преди 5 часа

Е той потния Зеленски е само в бункер, явно чака щом и жена му избяга

54

HeinrichHimmler

преди 5 часа

Радетелите за мир от Атлантика, които не спряха да пращат оръжия и да наливат пари в конфликта

53

бункера на Путин

преди 5 часа

Пoтин не иска мир. Иска потни мъже в бункера.

52

Анонимен

преди 5 часа

Русия ще победи в конфликта, разпален от Запада с ръцете на украинците, защото западняците не разбират друг език. Това заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в интервю за ТАСС преди участието си в 79-та сесия на Генералната асамблея на ООН.

51

Анонимен

преди 5 часа

Тоз кога ще ходи да свири в Киев?

50

Анонимен

преди 5 часа

И Вие не искате.Всеки знае,че трябваше да сключите мир с Химл.ер ако цензурират името ,още ,45г.Щяхте да спасите Европа ,Украйна и да ограничите червеното бедствие,което бе в пъти по-zло от победения вече Хитлер и умираща Япония.Без оръжия е ясна ,,подкрепата,,.Да ви тежи на съвестта дето я нямате ,сега пак сте се разбрали с блатниците и лъжете!Украинци,европейци,всички!

49

Анонимен

преди 5 часа

Не искал мир Путин как да не иска взимате се под ръчичка със Зелю отивате целувате му ботоксовото пупо той си взима каквото е решил и войната свършва Иначе докато не целунете джуджето някъде ще ядете още шамари

48

Христо Христов

преди 5 часа

До 38 "Целият свят знае , че комунистите мир не искат. Те са агресор и разбират само от бой" - така е. Пример ЕС с Борел и Урсулата. Дано Русия го смачка!

47

Анонимен

преди 5 часа

Дайте какво каза Лавров защо само едната страна давате

46

До 43

преди 5 часа

Пак ли ти бе агент Мръднал,до кога ще си набутваш украинската селения и простотия

45

Анонимен

преди 5 часа

До 40че русия за пореден път напада европейски славянски държави ? :))Вземи и учи история, но не рашистката, която лъже, че Русия вечно я нападат, а тя горката се брани успешно.

44

Анонимен

преди 5 часа

Дрън дрън празни приказки има бивши украински територии ако не капитулира Украйна сега ще капитулира по късно с още загубени територии не ви ли стана ясно както казва Паси с мечка не можеш да делиш дренки ще ви шамароса и нищо не можете да направите Току виж и Хусите в Йемен се сдобият с ракети противокорабни Оникс Недейте ръчка защото ще има отговор мина времето в което не получавахте шамари много ви изтраяха даже наглеци

43

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 часа

*** ще докара атом в Москва. За какво? За една Украйна и един Крим. Да се отказва и време, после ще е късно.

42

Кръчматъ

преди 5 часа

Превъвнаха трибуната на ООН в "Комеди Шоу"!!!! А, туй е един от признаците на неизбежна война, като в "Лигата на Нациите" преди ВСВ.

41

Анонимен

преди 5 часа

Това е в гена на руснаците, да лъжат и да мислят, че другите им верват.Ето, тавариш Путин няколко пъти каза, че няма да напада Украйна,а то се оказа лъжа. Миналата годин каза, че,, Сарматушките"са на боево дежурство, а то се оказа, че даже не са ги научили да летят, и гърмят без заповед!

40

Анонимен

преди 5 часа

До 35 Дай 2 факта и доказателства, че Израел е виновен , че русия за пореден път напада европейски славянски държави ? :))

39

Хи хи

преди 5 часа

Абе като стана дума за външни министри, някой знае къде е кулеба дагоеба ? Изпари се сякаш !