39

Крадете всички

преди 1 ден

Български владетели,ЦАРЕ,РЕВОЛЮЦИОНЕРИ и голям зор да ги направите ***,като им отнемате привилегията да са Българи както БОГ е отредил своя БОЖИ НАРОД-БЪЛГАРИТЕ.

38

Живко

преди 1 ден

Този го гледам на клиповете,постоянно се клати , не е добре с нервите това момче. А и в самата Северна Македония вече има доста лоши коментари за него и Силяновска. Усетиха се македонците,че тия двамата яки ги излъгаха .

37

Гедер

преди 1 ден

Истината е ,че 10 метра бряг на Бяло Море или 100 метра на Черно Море, струват повече от цялата територия на Република Северна Македония.Така ,че не ни трябват тия техни чукари , заради които изгубихме излаза си на Бяло Море.

36

Всички договори

преди 1 ден

Нарушавате от съществуването ви като население на ВАРДАРСКИте баири.Предатели на човешкият род,без ИНДЕНТИЧНОСТ, култура, ПИСМЕНОСТ, АЗБУКА, ТРАДИЦИИ, ФОЛКЛОР и т.н.,поругавате и опорочавате човешките ценности на християнската вяра и общност.

35

Сандански

преди 1 ден

Ако беше жив Яне щеше да отреже главата на Мицковски и да я изпрати в колет на майка му за 8ми март!

34

Анонимен

преди 1 ден

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович по баща Путин, с мама Шаломович!

33

Капитанът

преди 1 ден

Това със знамето малко ми прилича на някаква руска схема ,в която участват всички руски агенти в България и РСМ. Тази Силяновска ей така изведнъж решава да дойде да гледа опера в България и се самопоканва на среща с Радев, той пък я води в някаква зала и се снимат само пред българското знаме,а Силяновска си трае. Много странни неща се случват между руския фен Радев и съветската баба Гордана.

32

Да си припомним

преди 1 ден

ФИРОМ бе заченат в Москва! Тито му е майка,Сталин е баща!

31

Анонимен

преди 1 ден

Стига илюзии за членство в ЕС.

30

Анонимен

преди 1 ден

Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатен планктон, расийски език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани. Същото като Македония,ама 200 години по-старо.

29

Анонимен

преди 1 ден

Вардарска Македония в лицето на тоя сърбомански червей иска да влезе в ЕС с газо напред!Нали знаете какво ще получи отзад при това движение?

28

Майора

преди 1 ден

Мицкоски , спри да слушаш Вучич и стига си се оправдавал! Ако искаш РСМ да влезе в ЕС , спазвайте и изпълнявайте международните договори и спогодби и не търсете под теле!

27

Gorskio

преди 1 ден

Сега ще се сблъска с бетонният бърз влак на европейската дипломация :) Не могат да осъзнаят, че никой няма да ги вземе в ЕС, докато имат дървеняшко отношение към съседите си и бесен шовинизъм. Както и нас не ни взеха навремето

26

До 2050г. Ще бъде

преди 1 ден

ВЕТОТО и до тогава на всеки 5 години ще се сменя името на Северна NORTH Република МекереСТАН,пердон, Македония.

25

Анонимен

преди 1 ден

Македонците са толкова разочаровани от такива като теб мицкоски, че идват с документи ДОКАЗВАЩИ БЪЛГАРСКИЯ им произход и взимат Български паспорти. По пътя по който вървите по скоро ще станете република на русия или сърбия. Не си губи времето да се разхождаш до Брюксел.

24

Анонимен

преди 1 ден

Такова чудо не е имало- да поставя условия на ЕС! Ашколсун тая югославска школовка!

23

Анонимен

преди 1 ден

НА МАКЕТАТА-ПОЛИТИЧАРИ ШПИОНИ НА БЕЛГРАД НАЙ ИМ СЕ ХАРЕСВА СРЪБСКОТО ЗНАМЕ А НЕ ТОВА С ВЕНТИЛАТОРА.

22

Мдаа

преди 1 ден

Четвърт млн северни българи се напинят да се представят за антични македонци, а всъщност са антични бклци. Да си е.. м. проста.

21

Анонимен

преди 1 ден

Не ви тряаа на баир лозе бе.

20

БЕЗРОДНИ НАГАЖДАЧИ

преди 1 ден

дРУГИТЕ АРМИИ СЕ ПРЕВЪОРЪЖАВАТ СЪС СОБСТВЕНАТА ВОЕННА ПРОМИШЛЕНОСТ А НИЕ ОТВАРЯМЕ ОТНОВО ФАЛИРАЛИТЕ ЗАВОДИ ЗА сТРАЙКЪР НА сащ - кРАСИМИР кАРАКАЧАНОВ.