66

калин

преди 15 години

Едва ли има друга страна ,като нашата!Страната е обзета от все проникваща гадост!Що за маймун е държавен глава!За тоя индивид нямам думи.....

65

преди 15 години

До Гоце,След три седмици ще пътуван с елените по вашия край. Моля недейте да стреляте по моите еленчета.Дядо Коледа

64

преди 15 години

Това не е държава,а един голям Бърдак начело със сводника Първанов-може ли някой да ми обясни как да се откажа от Българско гражданство,изморих се да ме прекарват,лъжат и обещават слънчево бъдеще,а аз като бог да си плащам данъците и никой да не ме зачита като индивид.-Благодаря.

63

cv

преди 15 години

..."Първанов обича животните..." ДАНО АВТОРИТЕ НЯМАТ В ПРЕДВИД БИБЛЕЙСКИЯ СМИСЪЛ НА ТАЗИ ФРАЗА....А ИНАЧЕ ДА СИ ЛАВЕЦ... И ПРОСТО ДА СТРЕЛЯШ С ЛОВНА ПУШКА ПО ВСИЧКО КОЕТО МЪРДА, СА ДВЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!!Дори най-богатите ловци ловуват САМО ЗА ЦЕННИ ЛОВНИ ТРОФЕЙ...СЛУЧАЙНО НАУЧИЛИТЕ СЕ ДА СТРЕЛЯТ, стрелят безразборно по всичко соето се движи и убиват защитени животни...Въпреки всичко ЛОШО НЯМА! ЛОШО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО СЕ ВЪРНЕ ОТ АФРИКА И МУ КАЖАТ, ЧЕ НИ МОГАТ ДА МУ ИЗПРАТЯТ КАТО ТРОФЕЙ ГЛАВИТЕ НА ЗАСТРЕЛЯНИТЕ ОТ НЕГО НЯКОЛКО "NO, SUR-ЧЕТА", ПОРАДИ ТЯХНИ СИ ПРЕДРАСЪДАЦИ... !!!

62

преди 15 години

Оруел го е превидил в книгата си "Animal farm" : първанов ловува, станишев чати, пирински дудне, доган самоубива, плугчиева ***, йотова се разгонва, овчаров ***, калфин грухти и заедни всички дават своя ценен кафяв продукт за биогазове.

61

преди 15 години

имах пред вид// ДАНС борбата продлжава нямада победите. България е над всичко.

60

преди 15 години

НОРМАЛЕН ЕВРЕСКИ . КРАДЕЦ УБИЕЦ АМОРАЛЕН ТИП. Сайта в който пише за 15 годишната любовница на порва н е блокирана. Това не променя факта , че този *** е убивал забранени от закона животни в узбекистан.

59

преди 15 години

Интересен рикошет се получава, ловджията се само-гръмна.

58

преди 15 години

не е нужно да ми се плаща! точно обратното - 92-93 година аз пращах по сметките на СДС пари, че да да си организират предизоборната кампания! И мноиго други като мен, които вярваха, че пламенните речи на Командира ще променят нещата! Бягахме от лекции за да ходим на митинги, мръзнехме, викахме като магарета...! Ти правил си го това - през тези години? И какво изобщо си правил тогава? Но не мога да си представя, че човек, който при излизането от СДС си поиска даже и джантите на колите, бюрата и компютрите, сега изведнъж е започнал да милее за дясното пространство в България и е станал демократ за една нощ! А изобщо не искам да коментирам и факта кой доведе Йордан Цонев в СДС? Кой стана председател на СДС Бургас 97-а година: сводник номер 1 Венцислав Чамурджиев! И това стана с благословията на Костов, защото именно той държеше назначаването на всеки председател на местните клубове на СДС да става с негово съгласие! Име ли нещо демократично в това? Но напълно съм съгласен с теб, че лайнометачите на ДСБ нямат работа в СДС повече! какти факта, че не може да се коментиарт неща, отдавна изяснени от историята и "творците на "тази съвременна България"! Костов си е троянски кон на БСП - тепърва има да се задейства и да укрепи позициите на БСП!

57

БКП доносник,полово

преди 15 години

Освен че е болен от хроничен трипер, озлобен на живота агент гоце първанов оглу, покълнал в перничката махала сирещник се изгъзи и като убиец на редки защитени видове животни. С това първанов се самоуби като госпожица, защото в дейтвителност той е госпожицата от юношеските години на Марин. Между двама има химечен сексуален процес и те какво ли не правят , за да отстояват мъЖенствеността си .Това че единият го е прекарал с навирен крака в стаята на пратийния председател, на пода,върху родния трибагреник, пред бюстовете на Ленин и димитров, няма никакво значение, защото и двамата са парцали.

56

преди 15 години

Определено тук има червени агитатори. Пишат се дълги постове за странични неща само и само да не се засегне основната тема. А темата е следната: президента на всички Българи се е изложил пред световната общественост.

55

преди 15 години

Празноглавите *** продължават да бълват шум. По-горе пише че първанов в рамките на официално посещение в суверенна страна е нарушил конституцията на България, законите на узбекистан и законите на ООН.

54

преди 15 години

вие подържниците на костов сте едно тъпо племе което сляпо ходи да се кланя на вожда, защото е най-умния от цялото племе, жалки сте както и комунистите дето се събират на летящата чиния, както и *** дето сляпо вярват на доган, всички сте ограничени овце дето цял живот някой ще ви води за носа...

53

преди 15 години

1. БГА се продаде на Зееви, щото никой друг не искаше да купи една фалирала авиокомпания барабар с огромните и дългове, а съгласно закон, приет още по времето на Виденов ако не беше продадена, БГА на другия ден трябваше да бъде обявена във фалит. НЕ ВИЖДАМ КАКВО ОБЩО ИМА ФАЛИТА С ПРОДАЖБА НА ДРУГ, КОЙТО ПАК Я ФАЛИРА - ПРИ ТОВА ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА! . Защото докато другите правеха приватизация, нашите комунисти източваха държавата ВЯРНО Е! ИЗТОЧИХА Я ДО ДЪНО! НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИМАЛО И ВТОРО ДЪНО: СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, ПРИВАТОЗАЦИОННИТЕ ФОНДОВЕ, ЧРЕЗ КОИТО СЕ ОТОВРИ ПЪТЯ НА РОДНИТЕ ОЛИГРАСИ! АМА КОМАНДИРА НЕ Е ВИНОВЕН - ДА НЕ СИ ПОМИСЛИШ НЕЩО! ЧИСТ Е КАТО СЪЛЗА! ТОЙ НИЩО НЕ Е ЗНАЕЛ!3. Защо се съгласихте да затворите блокове от АЕЦ на базата на един обикновен меморандум, в който за половината от тях дори не пише, че трябва да се затворят отговорете вие - монархо-комунистите. СБЪРКАЛО СИ АДРЕСА! НЕ СЪМ МОНРАХИСТ, НИТО КОМУНИСТ! ЧЕТИ МИ ВНИМАТЕЛНО КОМЕНТАРИТЕ И НЕ СЕ НАЕМАЙ! :0) БЛОК 1 - КОЗЛОДУЙ БЕШЕ ЗАТВОРЕН ТОГАВА, КАКТО БЕШЕ ЗАПИСАНО И С ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ С ЕС: 31 ДЕКЕМВРИ 20О2 Г. АНГАЖИМЕНТ, ПОЕТ ОТ БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КОСТОВ!4. Явно си забравил, че именно правителството на Костов освободи българите от рекета на "застрахователите". ОСВОБОДИ ХОРАТА ОТ ТОЗИ РЕКЕТ, ЗАЩОТО БЯХА НАТРУПАНИ ТОЛКОВА МРЪСНИ ПАРИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗПЕРАТ НЯКАК СИ! КАТО ЕДНА НЕМАЛКА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ СЕ ИЗПРАХА ПРЕЗ МИТНЦИТЕ - КОРУПЦИЯТА ТАМ СИ БЕШЕ НАЧИН НА ЖИВОТ ПО ВРЕМЕТО НА СДС! КАКТО И ДО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ!5. Това за Методиев, както и останалото пък са пълни глупости. Без коментар. НЕ Е НУЖНО ДА ГО КОМЕНТИРАШ! АЗ НЕ ГО ПРАВЯ! ВЗЕМИ ЕДИН УЧЕБНИК ПО ИСТОРИЯ НА СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ ЗА УЧИЛИЩАТА ДО 1997 г И СЛЕД 1998 г.! ОТГЪРНИ, ПРОЧЕТИ, ОГРАМОТИ СЕ! И НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ! АЗ НЕ ГО ПРАВЯ И РАЗСЪЖДАВАМ - БЕЗПРИСТРАСТНО ПРИ ТОВА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СЪМ НА 41 ГОДИНИ И СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ТЕЗИ СЪБИТИЯ! АКО И ТИ СИ ТАКЪВ - ВЪРНИ СЕ В ДЮГОДИНИТЕ НАЗАД И АНАЛИЗИРАЙ! НА ТРЕЗВА ГЛАВА ОБАЧЕ!:0)

52

преди 15 години

Срам и позор за България. Целия свят разбра какъв *** имаме за държавен глава. Хайде на бас че в следващите седмици никой няма да иска да се среща с гоце.

51

преди 15 години

Попитали радио Ереван -Има ли живот на Марс.Отговорът бил-Защо сезаблуждавате,че на земята дане би да има.Че и в случая.Тесобствения си народ умориха,та да плачем за няякакъв си коч...

50

преди 15 години

Той тоя нашия президент - георги СЕДЕФЧОВ първанов, ако се не лъжа беше от едно пернишко село - Сирещник...селския му манталитет на лицето му е изписан...за съжаление ще продължи да си стреля по животните и да си прави каквото иска. Не мога да разбера как може човек с неговото положение да претендира с тъпите си ловни приключения и и най-вече - голямата гордост "АЗ МОГА БЕЗНАКАЗАНО ДА СТРЕЛЯМ ПО ЗАЩИТЕНИ ЖИВОТНИ!!!" Е това показва изключително елементарното му и просташко отношение към природата и нищо чудно че всеки резерват в България скоро ще бъде бетониран както е тръгнало. С такива управници природата ще умре а с нея и ние.......АМАН ОТ ТАКИВА "МОЗЪЦИ"!!!!

49

преди 15 години

Защо си губиш времето да отваряш очите на платен лай.нометач като #13...

48

ж

преди 15 години

до 37 ние вече сме се снимали до сините зелини оранжави и т.н. знамена така че няма и проблем да се снимаме и до други цветове .

47

помнещ

преди 15 години

13 е казал истини! Аз помня, не беше толкова отдавна, мога да добавя и за митническите контрабандни канали, знам със сигурност, там костовото сдс беше създало много стройна структура, която сменяйки организаторите си работи и досега. При неговото управляние подкупа на държавен служител се превърна в принцип, и досега не можем да се отърсим от тоя манталитет. Не случайно му викаха Командира, той беше едноличен лидер както и сега, също както доган. И това ми били демократични партий. Истините лъснаха и народа загуби пълно доверие в костов и това доведе до безпрецедентен вот за царя. Хората бяха разочаровни от гаврата с демократичната идея която си направи командира, на практика костов унищожи сдс... Така че костов не е по малко гаден от първака, заека с ехидната усмивка и ефендито дето ги еб....