42

Тоа

преди 3 дни

И аз да се обърна към ястреба. По лекичко да не паднеш от високо ястреб ли си сокол ли си. Да ви се не види и великата нация, не си признаха нищо от толкова много гадост които са сторили на народите пред света. Долни, мазни подли таргаши и също така нечистоплътни, воните бе. 80 мил. Ориенталски рептилите. Европа ли? забравете!

41

Северджанъм

преди 3 дни

Ах,колко жалко е да си сврено македоноид

40

Анонимен

преди 3 дни

До Ястреб Османлията - Ми като Турция е най-великата държава за всички времена, защо са би Бг-паспортите? Да не би Турция да не предоставя по-велики паспорти от българските? хахаха

39

Анонимен

преди 3 дни

Няма да оставите това нещо така, нали? Нападненте ни с танковете, които ви подарихме! Ах, да, забравих, че вие ги подарихте на Укропия. Сорри )))

38

Ястреб Гюведия

преди 3 дни

Аз съм ястреб османлия,демек ***.Взел съм български паспорт,за да съм по-блиско до българите,които много ме обичат.Особено отзад.

37

Аре стига бе !!!

преди 3 дни

Тия развалени българи са по-*** и от укрите ...Няма официално посещение - няма знаме НО , има протокол !!! Който не му харесва - да ду*ха супата ... Лелчето била на опера и я поканили на кафе ...Да е благодарна , че са ѝ обърнали внимание ..

36

offf

преди 3 дни

Само като ги видя тези двете хубави личности и мога да заключа, че никак няма да прокопсат :Д

35

До turk

преди 3 дни

Е па маразете ни. Ако може дистанционно. без да идвате тук по избори. Ама по принцип на руски троляций не отговарям.

34

Анонимен

преди 3 дни

Същия този клоун,преди седмица на официално посещение в Хърватска се снима с неговия колега само с хърватски флаг.Това говори за търсена провокация от Северна Македония.Всички медии са включени в кампанията и истеризацията.Яко ги тресе б-комплекса.хАХХАХХААААА.

33

Анонимен

преди 3 дни

УжасТ е сега го закъсахме ;)

32

Анонимен

преди 3 дни

Какво пак не му е по кефа на Мицко? Посещението не беше официално, да вземе да прочете протокола или както там се казва. Ако аз утре отида в Скопие и срещна някъде Мицко, да пискам ли, че го няма българското знаме? Че пък и червени линии поставял, ахмакът.

31

?????????????

преди 3 дни

Че Радев не е за президент и ние си го знаем.Той е на заплата в Кремъл.Задължи БГ да плаща на Боташ милярди дори бе да ползва ГАЗ от тях и без право на Отказ.Той е родоотстъпник. А вие за един флаг се вълнувате. Този човек надроби огромни проблеми в България и няма нищо позитивно или добро, с което да го запомним

30

До Бау

преди 3 дни

Може и така да е. Сложих ти плюс. Само да попитам,Христо Силянов етнички македонец ли е или българин? Бабата ко мисли по темата?

29

Анонимен

преди 3 дни

Президента сега трябва да постави 4 /четири/ българо - македонски знамена в офиса си и да ги държи там целио мандат! Търсят повод да се скарат с нас някои елементи там!

28

Анонимен

преди 3 дни

Как са се събрали толкова луди в една област, хич не ми е ясно!

27

Бау

преди 3 дни

Много топло и човешки бе срещата между Госпожата и нашия Господин в този ден на спуснати наполовина знамена! Среща между свои, без протоколи, китки, хвалебствия и лозунги! На трагване тя се покатери по него и го прегърна! Така няма да прегърне никой друт държавен глава! Гордана е от Охрид, откъдето е славният български род Силянови! Христо Силянов е летописец на Илинденското въстание! Спомени от Странджа, От Витоша до Грамос и колко още!

26

Анонимен

преди 3 дни

Това посещение РСМ искаше да го използва за провокация от самото начало. То е за пред западните партньори. Тезата е - ето вижте, ние много искаме добросъседство с бугаристан, ама злите *** татаро-фашисти не щат! Ето даже и знамето са ни изяли!И сега с тея глупави изявления и прокламации и демарши, се вижда че това е единствента цел.Радев можеше и да не се види с бабата на РСМ, и вероятно следващия път точно така ще стане.

25

Tq

преди 3 дни

Абе маке, срещата е неофициална, което значи че няма задължение страната ни да сложи знамето ви. Ае чао оди да се учиш на дипломация, цървулко.

24

Македонски сериал

преди 3 дни

Дамата дойде без покана да гледа опера. При неформални другарски срещи етикета не изисква протокол, знамена , фанфари, Едно кафе е достатъчно.

23

Анонимен

преди 3 дни

Румен рублата пак закопа България като олицетворението на цялата глупост в политиката. Ако имаше един човек в парламента да иска пак да си живееме с македонците като едно щеше да ги пуснеме в ЕС да няма граници в единната икономика и да махнем тая омраза... Същото важи и за калпавата политическа класа в Македония и там само глупости да вдигат рейтинг и да не могат да влязат в ЕС и след 100 години... И двете нации страдат жестоко от некадърни политици...