155

666

преди 3 дни

Всъщност тоя брадат козел не ми важи. някак си мисля, че "Вагнер" бяха/са доста по-корави от тях.

154

Анонимен

преди 3 дни

До 203Мислиш ли, че като могат да уцелят някакъв плац с випусници не могат да ударят Радата насред заседание. ///Точно Радата е защитена с добро ПВО. Украйнците отдавна реват за още РК,, Пейтриът", но западняците се услушват. Жертвите дадени от цивилното наделение тежът и на съвеста на западняците.

153

Ми 202

преди 3 дни

за пиенето на руснетата е вярно. Стара история, ама няма изтъркване. Те самите книги и песни пишат за това. Сами се подиграват. Но на Слънчака най-страшни в пиенето са англета и скандинавци. Удрят рашките у земята. А като обиколих преди време някой и друг пъб в Лондон по нощите - зарежи. Не знам как е в Москва, ама и тия са легенди. За нас българите ще си премълча срамежливо. Наздраве.

152

Анонимен

преди 3 дни

До 180защо си мислехте, че капитализма в България ще бъде както в Дания, Германия..., а не като в.. Пуерто Рико? Тапанарчeта, с вие знаете ли кой е президент на Пуерто Рико?///Много добре знаем, че е Джо Байдън, но ти явно не знаеш, че Пуерто Рико е с по-голям стандарт от българският и, че Пуерто Рико за разлика от Куба през 1900год. след разгрома на Испания от САЩ, искат да са част от САЩ. Май има разлика м/у живота в Куба и Пуерто Рико,а?

151

ООффф 199

преди 3 дни

Бяха пред Киев. сами се оттеглиха, щото Путин е ***. При това на квадрат. А иначе и сега си влизат в Киев. Ежедневно. С ракети. Мислиш ли, че като могат да уцелят някакъв плац с випусници не могат да ударят Радата насред заседание. Не щат. Щото рашките са мижитурки и страхливци. Виж САЩ и Израел ме кефят. От атома до бомбени килими. Не им пука за цивилни и прочие. Наред.

150

666

преди 3 дни

197 не мисля, че Русия ще плаща репарации. За това трябва да загубят войната. Май няма. А ако я загубят ще се разцепят на отделни държави. Пак няма кой да плаща. Но част от тези държави ще са радикални, въоръжени с какво ли не /вкл. ЯО/ и мюсюлмански. Яка ни душа. Ще искаме да се връща РФ. И в САЩ не са чак толкоз ***. Е англетата са друго - виж им външния министър.

149

Анонимен

преди 3 дни

Евала Ахмат, евала Алаудинов, пукайте се американофили крокодили!

148

Анонимен

преди 3 дни

А кога ще влизат в Киев?А?

147

За 189

преди 3 дни

да не ви се мешам със 186 за икономическата рецесия. И на кой какво плащат. но не мислиш ли, че тая история с тоалетните чинии и пералните /чипове за ракети/ се изтърка?

146

Анонимен

преди 3 дни

До 182Загубите на Украйна в конфликта вече възлизат на над 2 милиона убити и осакатени.)))Още по-зле за руснаците, след войната, ще плащат стотици милиарди долари репарации.

145

Ужасът да си рашист

преди 3 дни

Инепти Алахакбаров! Верен стожер на православието и семейните традиционни ценности, които изповядва дъртия пергиш Вова от бункера изоставил жена си и народил непризната челяд от 40 години по-младата *** Кабаева! Не го ли е срам да се гледа в огледалото сутрин, поне затова? Ако като КГБ мерзавец ясно е опитомен да не мисли за вече може би над милион човешки животи, които е погубил? А вас копейки? Не ви ли е срам? Или борите срама със спирт? Като Медведката

144

Анонимен

преди 3 дни

А какво стана с руският кантранастъп в Курск?

143

До 186

преди 4 дни

Успокой се кратуняк! Ако ще и Европа да изпадне в тежка криза, пак ще е светлинни години от средновековния ти Рашистан, чийто войничета грабят тоалетни чинии и перални. Не ти минава слабоумната пропагандира. Ако някой ти хвърля по някоя копейка за нея, е срамно и за теб и за плащания ти. Просто сте безкрайно слабоумни.

142

Анонимен

преди 4 дни

Полша отправи призив към ЕС да върне всички бежанци мъже в Украйна. Не било редно да им се дават помощи, а трябвало да се изпратят обратно в Украйна. 4 милиона и 200 хиляди са общо избягалите от Украйна. 25% от тях са мъже от 18 до 60 години, което автоматично ги прави дезертьори. Тези хора започнали да се отказват от украинско гражданство заради новия закон, който забранява на консулствата да подновяват документи за самоличност. Нямат хора... Безумие е да ги връщат насила..

141

Анонимен

преди 4 дни

До 161Тогава защо Зеленски няма един филм на украински език??)))Точно по това показва, че руснаците и русофилите са националисти.В Ирландия, официалният език е английският, (с акценит, разбира се) но да обивиш ирландците за англичани си е смъртна обида.50% от белгийците са френскоговорящи, но са горди белгийци.За хърватският и сръбският да не говорим, на 95% се припокриват.

140

Анонимен

преди 4 дни

Москва била европейска столица. По-як виц не бях чувал. Там сите са монголидни, обаче била европейска столица. И Пхенян е европейска столица, и Истанбул е европейска столица и багдад е европейска столица.

139

Анонимен

преди 4 дни

До 143А защо не пита как русия спря устрема на Чечения за свобода и независимост от империята на злото? )))Нема кво да пита, той и фамилията му се сражават на страната на Русия. Баща му и брат му загиват воювайки срещу чеченци на Дудаев.Между другото в последното видео Апти пита, защо в Русия власта и обществото приемат чеченците за втора категория хора. Възмотен от осъждането на 2ма,, ахатовци" на 7 г. закачали 2 рускини в Анапа, черноморски курорт. Едната уж ги обиждала.

138

Анонимен

преди 4 дни

Най-важното е че много нацистки зелки паднаха благодарение на Алаудинката..

137

Анонимен

преди 4 дни

Е за 34 години в САЩ, вече тряя да имаш членство в кънтри клуба и къщи на двете крайбрежия, в едната два мерцедеса а в другата две беемвета. А да не забравим и къщата в Аспен :)

136

Анонимен

преди 4 дни

Тези които хвалят комунизма най много тук, са били *** в пелени когато комунизма вече се беше изменил и си заминаваше. Не помнят нищо и си фантазират какво било. Същевременно хвалят Русия, а какво е там са чували само от руските държавни медии. Комунизмът беше преди 35 години другари. А преди над 40+ беше баш комунизъм. Вие масово сте на по 40-50. Как ги помните нещата?