166

Анонимен

преди 4 дни

Денков, няма шанс, тука е държава от путинисти.

165

Анонимен

преди 4 дни

До 555 - А на козяшкофинансираните медали ли ще раздаваме?

164

Анонимен

преди 4 дни

Уффф, тоя Денкуффф.......Твоята фигура е твърдо за махане, само вреди нанесе, ползи никакви от пребиваването ти във властта!

163

баба мара

преди 4 дни

герб дпс и вие гласувахте заедно не решихте един проблем в българия затоваизчезваите парапети нямат работа в политиката 20 процента изб активност акопродължавате да се мотаете в пространството нови избори напролет

162

Болни хора!

преди 4 дни

Говорят едно и също, а като дойдат на власт не правят нищо! Ако бяха искрени за реформата в правосъдието още 2022 г. щяха да се направят промени в Наказателно -процесуалния кодекс и в Закона за съдебната власт! Те, ПП и ДБ не ги приеха, напротив саботираха определени промени и показаха тоталното си нежелание за някаква промяна в осъвременяване на НПК и налагане на справедливи наказания! Пълно, нагло лицемерие!

161

555

преди 4 дни

Трябва да се изобличат всички кадри на ДС и да изправят пред съда. Да се провери финансирането на Възраждане и ДПС. Ако се докаже, че ги финансират от Русия, също да бъдат съдени за предателство към Родината.

160

Сапунко Сапунерков

преди 4 дни

Докато не махнем някои фигури от прехода,аз нямам шансове да пътувам...ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ! Ще се оплача на арменския поп или на Галя от ПОСОЛСТВОТО !

159

Мишок

преди 4 дни

да започнем първо от вас.

158

Гответе камшиците

преди 4 дни

Гответе камшиците! Като настъпи армагедона да идем да нашляпаме Дренков, Кирчо, Кокора, Мравояда с брадата и другите Мики Мауси!

157

Анонимен

преди 4 дни

Кажи си го в прав текст че другарят Борисов трябва да се Оттегли от " политиката" другарю " академик"!!

156

Анонимен

преди 4 дни

Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов, Денков и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!

155

Тоя слагач

преди 4 дни

Дори няма нужда да го приканват да сяда всеки ден на Козяк!! Сяда и върти чевръсто дупето. И всеки ден получава щедри джобни, а после отива в НС да предлага я пръжия за Украйна, я някоя друга антидържавна декларация. Страхотен родолюбец е!

154

Анонимен

преди 4 дни

При положение, че политическата агитация е забранена в образованието, как така имаме академици-политици и професори-министри?

153

преди 4 дни

Путин иска да окупира България и да ни окраде.

152

Списъка на Шиндлер

преди 4 дни

Тоя за списъка на Шиндлер не каза ли нещо? Да сравняваш НПО списъка на учителите, които са се обявили против закона, със Списъка на Шиндлер, трябва да си наистина интелектуално доста осакатен. Ама наш Кирчо ги владее тия неща. И има достатъчно ниско АйКю за да е първенец в тъпите и не на място изказвания. А това чучало на снимката не му отстъпва по нищо.

151

Очите на кокорчо

преди 4 дни

Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени? Защото го работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. А защо Наведенков е вечно наведен. Поради същата причина! Хахаха

150

Анонимен

преди 4 дни

Денков де прави на мъж, но не му отива.

149

фен

преди 4 дни

Този на снимката не беше ли АМ ГЪЛ от филма "Властелинът на пръстените" ???Одрал му е кожата,гОООлемите уши и опулените очи...за носът му няма да споменавам,че той ми е любим...Интересно защо са го дегазирали в КОСТююююМЧЕ...хич не му пригаля...по ми харесваше голичък с оскубана перушина и лиги по устата....

148

Пише се “бУксуваме”

преди 4 дни

Ама грамотността ви е чужда. Също като на не-каденик Дребков.

147

Анонимен

преди 4 дни

Сипнаха ми малко ярма от Козяк. Казаха ми, че Русия просто няма начин да спечели. Няма. И също, че Путин е виновен. Дойдох тук да го напиша и се връщам обратно на Козяк за вечерната дажбица ярма.