221

Анонимен

преди 4 дни

държава като русия, никога не би се занимавала със страни като бг, но кокошкар руски да си, е стандарт, да покажеш колко ти е цената. 3 години са факт

220

Неочаквано

преди 4 дни

Байдън може да мисли???

219

ВВС

преди 4 дни

Сър Стармър закупи огромен Памперс от Вашингтон за да може да обяви война на Русия!

218

Русофил

преди 4 дни

Друзя някой знае ли Путин какъв ботокс използва искам да си бия като неговия?

217

Ударите са по САЩ и

преди 4 дни

Лондон, защото те ще атакуват Русия с техни ракети, данни от техни сателити, програмирани от техни войниц!!Това ще е война на САЩ и ЮК! Защо България?? Ние те сме обявили война на Русия..

216

Анонимен

преди 4 дни

227 Ком. Е за 225 не за 25.Пропусната 2.

215

Анонимен

преди 4 дни

генерала президент радев, бсп, възраждане, все руски, удри яко по бг, да махнем поне тази част от руската пасмина

214

Анонимен

преди 4 дни

ако ударят България, Възраждане какво ще прави? замисли се!

213

Деди

преди 4 дни

Сенилният Бай_Дън : "Не мисля много за Путин"!? Та този отиващ си "Прецидент" може ли вече/още да мисли? Боже, опази ни от такива хубавци в политиката!

212

Анонимен

преди 4 дни

в бг са останали само поддръжници на путин, да удрят бг, не е проблем, да се радват на смъртта си която вличаят

211

Анонимен

преди 4 дни

Германските политици до един са про-руски. Това не учудва никой. Целта е унищожение на Европа. За немците явно е по-важно по-евтиното с няколко стотинки гориво и необятния пазар от пияници почти до границата им на който да продават луксозни коли. Западна Европа е жалка и не заслужава уважение. Центърът на тежестта на европейската цивилизация се измества на изток към географския център, там където му е мястото. Полша, Чехия, Балтийските страни, Румъния и т.н.

210

Анонимен

преди 4 дни

Започнат ли удари ционистите и нагло-сакси по руска територи с британски и краварски ракети,то руснаците ще озвереят заради мекушавостта и бездействието на либерала ПутинВоенните ще спретнат преврат в Москва и след Путин тея дето дойдат няма да се церемонят да натиснат копчето и ще тръгнат сарматите,булавите,цирконите,ярсовете,буревесниците,кинжалите и искандерите и сащ ,израел и ингилизия са до там.Не става държавата с най много ядрени оръжия и най мощна ядрена трияда и да се бъзикаш с нея

209

Берлин

преди 4 дни

Наскоро Германия спечели първо място в класацията за най-бърз колапс на европейсса държава на Форбс мегазин..

208

Анонимен

преди 4 дни

214 това го знае всяко дете, няма рускиня или руснак който да мрази българин, само един руснак мрази българия, и всички знаем кой е той, това всъщност прави грешна предпоставка за русофили, прору.... и т.н.

207

Българин

преди 4 дни

Най-важното сега за нас българите е да не позволяваме да се попречи на Украйна да влезе в НАТО. По-добре война с Русия, отколкото Украйна да не влезе НАТО. Най-важното за нас сега е Украйна да влезе в НАТО, затова трябва да победиме Русия. Ако започнем война с Русия лесно ще ги бием руснаците и Северна Корея и Иран и Китай, не забравяйте, че НАТО е страшна военна мощ и може да бие руснаците и северно корейците и иранците, и китайците за 1 седмица ако започнеме война с тях.

206

Анонимен

преди 4 дни

русия е путин, руската нация не е русия, допитване, доказа, че народа в русия обича българия, само един бункер не харесва българия, името му е в списъка за арестуване на криминално проявени масови убийци путин. не бъркайте руския народ русия с русия

205

Анонимен

преди 4 дни

През ВСВ в Европа срещу немските войски устояват: Чехия 30 минути; Дания - 6 часа; Люксембург - 1 ден; Холандия - 5 дни; Югославия 11 дни; Белгия - 18 дни; Гърция - 24 дни; Полша - 27 дни; Франция - 42 дни; Норвегия 60 дни... а на 17 юли 1944 г. немските войници маршируваха в Москва като военнопленници - 57 000 войници и офицери + 19 генерали... следваха ги камиони-цистерни, които дезинфекцираха улицата и почистваха фашистката отрова...

204

Споко Натовци

преди 4 дни

И Хитлер е мислил че за 3 месеца ще завладее ДССР и ще си използва нефтените залежища и други ресурси! Няма как да го знаете това обаче споко освен Германия де, те го знаят! И казаха Не!

203

Споко

преди 4 дни

Споко, ако Русия нанесе удари по военни бази и летища в България, САЩ ще се намесят и ще задействат петата статия защото България е пълноправен член на ЕС и НАТО и ще започне ядрена трета световна война и 360 милиона американци и 600 милиона западно-европейци ще умрат за да защитят България.

202

Анонимен

преди 4 дни

Байдън каза, че Зеленски е Путин..