123

Анонимен

преди 4 дни

Това всъщност е истината. Т.н. "обединен запад" се превърна в пълна карикатура на това, което самият той беше само преди 40 г. - мечтата на целия свят. Тогава социалистическия блок се сгромоляса, защото гражданите му искаха да живеят по западния модел. Сега, всичкото некъдърно и неработещо от пропадналия социализъм се е превърнало и основна философия на новите либерали-комунисти. Пропагандата и лъжите на първо място. И точно, както преди 40 години, сега тази неработеща система се сгромолясва.

122

@ @ @

преди 4 дни

Хората в Русия са принудени безрезервно да вярват на Путин, Медведев и руските медии собственост на олигарсите на Путинопитека, а ако случайно си позволят да се усъмнят затвора е от 3 до 15 години, зависи колко голямо е съмнението, а ако въобще не вярват отиват на гости при червеите !

121

Анонимен

преди 4 дни

По аналогия с един стар виц за обсъждане лозунга:"Всичко в името на човека, всичко за благото на човека", Иванчо се провикнал от чина: "Аз знам и името на човека другарко!". Та и за "свободата на словото" в русия може да се възкликне: "Знаем и името на човека. който има правото на свобода на словото"!

120

УМРЯХ ОТ С

преди 4 дни

България реши този проблем - Свободата на Словото , много лесно . Просто е - Пеевски Купи всички Медии .

119

Vulgaris Magistralis

преди 4 дни

Проблемът на либералната демокрация е, че рано или късно всеки омеква и почва да гледа себе си. Хората се израждат от липсата на проблеми и започват да философстват и да се занимават с глупости. За да може да се защити една демокрация не трябва да е либерална, а консервативна и въоръжена. Така разни подлизурковци, национални отстъпници и предатели, путинофили, русофили, либерали и етатисти няма да имат възможност да благоденстват като плевели в хубава нива. Ще бъдат изтръгвани от корен.

118

Милев

преди 4 дни

И кой говори за свобода на словото ?! Човекът носещ огромни нещастия на хората и ЗАБРАНИЛ ВСЯКАКВА СВОБОДА НА КАКВОТО И ДА Е СЛОВО ?! Лошото е, че има все още наивници, които вярват на лъжите и увъртанията му !

117

Анонимен

преди 4 дни

В Русия има повече свобода на словото от западна Европа. Ако не вярвате, идете на руски и съответно на европейски форуми и вижте какво говорят хората.

116

Анонимен

преди 4 дни

Във време, когато се развива сложният процес на многополярност, е особено важно да защитим принципите на надеждността на информацията -----///----- Това означава " Трябва да лъжем по-нагло и упорито и да притискаме повече тези, които казват истината, защото иначе отиваме в кереча"....

115

Анонимен

преди 4 дни

До 118 А в Русия за 52 долара дарение или снимка те пращат за 12 години в затвор. Със сигурност там свободата на словото е по-голяма. 15 годишен го пратиха в изправителна колония за 5 години, част от които за малолетни, че в някаква компютърна игра разправял вицове за Путин. Друг го изловиха директно заради виц във вконтакте. Тук не е някаква диктаторска държава като Британия или Русия пич. Свобода на словото си има, макар и малко изкривена.

114

Анонимен

преди 4 дни

Тук, които не са от сегашната официална правилна линия ги изтриват. От многото критики в коментариите към западната свобода на словото остана по-малко от един процент.

113

До негово величество

преди 4 дни

Господин Путин, обсебените от вас путиносмуци в България имат собствени медии, вестници, телевизии и партии. По цял ден банди от тях стоят и спамят по форуми, социални мрежи и новинарски сайтове със закани за смърт, народен съд и пращане в Белене за тези, които не Ви харесват. Въпреки това им няма нищо. Продължават да си съществуват в алкохолен делириум. Във вашата страна, Русия, възможно ли е някой който не ви харесва да се държи по такъв начин или го чакат Сибир, затвор и бой?

112

Свобода ли

преди 4 дни

Каква свобода на словото има тук? Един коментар от днес не са ми оставили по всички теми. Направо да ме изтрили. Свобода, ама един друг път.

111

Анонимен

преди 4 дни

''Истинската свобода на словото'' тук в БГ-то няма такова животно .

110

Анонимен

преди 4 дни

Иран и Северна Корея дават разрешение на Русия да използва техните ракети в Украйна, а САЩ не дават разрешение.Русия е неспособна и фашистка държава, която е заплаха за мира в света.

109

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 112 - Добре че ти пращат опорки, та да можеш да се изявиш. Мисленето, явно, не ти се отдава.

108

Анонимен

преди 4 дни

В русия ако не говориш каквото путин е наредил попадаш в затвор със закон. Свобода дръжки.

107

Анонимен

преди 4 дни

това джудже ще излезе от бункера, скоро ще е

106

Анонимен

преди 4 дни

Като цяло жълтонасраните паветници са дъртаци вече гонят шейсетака, а младите в България са неграмотни и тотално одебилчени, за тях политика и гражданска позиция е нещо непонятно, младите са на животинско ниво - полyживотни, и се интересуват само от задоволяване на желания и инстинкти, готови са на всичко да забогатеят и да си осигурят лек и приятен живот. А жълтонасраните са от старата, съветската школа, образовани са, знаят и руски и западни езици, и скоро ще се наредят в руското посолство пред Митрофанова да се кълнят във вярност и да предлагат услугите си.

105

Анонимен

преди 4 дни

На запад няма свобода на словото.

104

Анонимен

преди 4 дни

навремето, за да се влезе в специалност Международни отношения или Международни икономически отношения, задъ;жително се полагаше приемен изпит по руски и по един ЗАПАДЕН език, (още : математика и български). Сега приемат само с келяв английски. Т.е. единствено промити мозъци,